- 18 Avg 2009, 18:48
Ne verujem da ce kombinacija Depp i Burton nadmasiti onu sa Edvardom Makazorukim (Makazicem) ali ipak..can't wait!
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by cumpigJa mislim da je prva knjiga Alise (zemlja čuda) bila lektira za DRUGI razred, a druga knjiga ("Alisa u zemlji sa onu stranu ogledala i šta je ona tamo vidjela") je valjda bila za peti ili šesti. Sećam se da nam je prastara srpkinja (koja je predavala od 1945) svima dala da pročitamo i napišemo sastav o ovoj drugoj knjizi pa da ga pošaljemo na neko takmičenje (o kome posle ništa nismo čuli).
nego, nikad mi nije bilo jasno kako je zapalo alisi i malom princu da budu lektire za cetvrti razred?
Originally posted by SwanheartI ja... ali...
jedvacekamjedvacekamjedvacekamjedvacekamjedvacekamjedvacekam
Originally posted by HtonGovorio sam iz svog ugla.Originally posted by Hans_87svaka druga kombinacija depp i burton nadmasuje edvarda. narocito svini tod!!! (a i carli i fabrika cokolade )
Ne verujem da ce kombinacija Depp i Burton nadmasiti onu sa Edvardom Makazorukim (Makazicem) ali ipak..can't wait!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!