Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Hans
Ne verujem da ce kombinacija Depp i Burton nadmasiti onu sa Edvardom Makazorukim (Makazicem) ali ipak..can't wait! :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by cumpig
nego, nikad mi nije bilo jasno kako je zapalo alisi i malom princu da budu lektire za cetvrti razred?
Ja mislim da je prva knjiga Alise (zemlja čuda) bila lektira za DRUGI razred, a druga knjiga ("Alisa u zemlji sa onu stranu ogledala i šta je ona tamo vidjela") je valjda bila za peti ili šesti. Sećam se da nam je prastara srpkinja (koja je predavala od 1945) svima dala da pročitamo i napišemo sastav o ovoj drugoj knjizi pa da ga pošaljemo na neko takmičenje (o kome posle ništa nismo čuli).

Alisa navodno ima sedam (7) godina* pa su je valjda zato stavili maloj deci da čitaju. Doduše ja sam neku malo skraćenu verziju zemlje čuda čitao još sa 5-6 godina u velikoj knjizi bajki (mama me terala da čitam naglas gostima kad dođu).

*ili nešto kao 7 godina i tri meseca, pa joj neki lik iz knjige (npr. Humpty Dumpty jaje) kaže "Uf, pa što nisi došla malo ranije pa da te posavetujem: diži ruke od svega u sedmoj"
Korisnikov avatar
By Hton
obozavam helen,a i jako volim bartonove filmove - jedva cekam!!! :hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Hans_87
Ne verujem da ce kombinacija Depp i Burton nadmasiti onu sa Edvardom Makazorukim (Makazicem) ali ipak..can't wait! :)
svaka druga kombinacija depp i burton nadmasuje edvarda. narocito svini tod!!! :love: :love: (a i carli i fabrika cokolade :love: )
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Swanheart
jedvacekamjedvacekamjedvacekamjedvacekamjedvacekamjedvacekam
:hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
I ja... ali...

Tako sam cekao i Sweeney Todda, pa sam se razocarao najstrasnije... Cak ni uvek brilijantna Helena nije uspela da mi popravi utisak... :bljak:

Generalno, volim Burtona ali cini mi se da je poceo da se ponavlja... :(

Na kraju, za mene je i dalje njegov najbolji film Big Fish... :klap:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Sjuper, jedva cekam... Obozavam Alisu.
Mislila sam da ce u ovoj verziji igrati Marilyn Manson, ali neee, ovi hoce da kraljica bude Helena. Dobro. Gledacu obe verzije, pa podelim utiske.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa zar Manson ne snima horor verziju?

Ova Burtonova je nastavak crtanog filma.
By Hans
Originally posted by Hton
Originally posted by Hans_87
svaka druga kombinacija depp i burton nadmasuje edvarda. narocito svini tod!!! :love: :love: (a i carli i fabrika cokolade :love: )
Govorio sam iz svog ugla. :zongler:
By жњ
Originally posted by Strix
Pa zar Manson ne snima horor verziju?

Ova Burtonova je nastavak crtanog filma.

I MENSON SNIMA ALISU? :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen:

ZEZATEEEEEE? :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

obozavam ga :sweet:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa negde sam citao da ce Manson raditi McG-jevu verziju u kojoj ce on glumiti kraljicu srca.

Nadam se da ce stvarno uraditi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!