Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By dukkehjem
ne znam, ali bih generalno stavio nesto tragicno... jer mozda gorak ukus ljude tera na to da se zapitaju "zasto", a tesko da bi im neki filmic na kraju koga se sve, kao carobnim stapicem nekim, resi i sredi, ostavio gorcine...
Mislim da je potrebno nesto sto bi trebalo da prodrma.
U tom smislu bi bilo dobro adaptirati istinitu pricu, jer ne takav film ne bi ostavio prostora za razmisljanje tipa "nije bas tako", a za to se slazem da je Nebrigiceva apsolutno "a must".
Na stranu sto je on svakako zasluzio omaz i sto je tuzno da ga se retko ko seca, cak i sto se lgbt populacije tice.
Korisnikov avatar
By Srklet
hm... mjesto radnje - parlament neke europske drzave... traje rasprava o zakonu o suzbijanju diskriminacije, koji se mora donijeti pod pritiskom europske unije... vladajuca vecina, te veliki dio opozicije izvodi homofobnu orgiju u svojoj raspravi, brutalno ismijavajuci ljudska prava LGBTIQ osoba, njihove identitete i slobode... jedni argumentiraju sa medicinskih pozicija, proglasavajuci homoseksualnost patologijom... drugi lamentiraju nad time kako dijete ne moze imati dvije mame ili tate, te da ce se tako zaraziti homoseksualnoscu... basically, dijalozi bi bili velikim dijelom direkti citati izjava raznih politicara i javnih osoba... liberalna opozicija mlako brani zakon, ne zato jer uopce razumije tematiku ili joj je stalo, nego jer eto kao mora... cesto se upotrebljava rijec "homoseksualizam"... vlada atmosfera linča... među zastupnicima su i poneke ormaruše koje ili šute ili gorljivo sudjeluju u diskreditaciji i diskriminaciji LGBTIQ osoba... sve naravno ide live na drzavnoj televiziji...
na kraju rasprave zakon biva porazen i skoro je kraj sjednice... u tom trenutku u parlament upada skupina od desetak gay terorista i uzima zastupnike za taoce... sve i dalje ide live na TV-u... tjeraju predsjednika parlamenta da procita zapaterov govor kada su u spanjolskoj legalizirani gay brakovi... zastupnici i zastupnice su u panici, u strahu, neki plaču... jedan pokušava pružiti fizički otpor i biva odmah ubijen od strane gay terorista... nakon toga jedan od terorista ubija i predsjednika sabora te osudjuje sve zastupnike i zastupnice na smrt zbog necovjecnosti te krece masovna egzekucija automatskim oruzjem svih tih ljudi koji mole za pomoc, pokusavaju pobjeci itd... puca se po cijeloj sabornici... upada specijalna policija i zapocinje jos krvavija bitka izmedju gay terorista i njih... specijalna policija ubija jednog po jednog gay terorista, sve do zadnjeg, kojeg opkoljavaju i pozivaju ga da se preda... on u tom trenutku aktivira eksploziv koji su gay teroristi postavili, te pocinje odbrojavanje od jedne minute... ustaje iz zaklona i uz povik "milost ne trazi, niti bih vam je ikad dao!" puca na specijalce, pogadja jednog no ovi ga izrezetaju i ubiju... vodja specijalaca jos dolazi do njega, pljune na njegovo mrtvo tijelo, upuca ga jos jednom kroz glavu uz recenicu "samo mrtav peder je dobar peder"... i onda cijela zgrada parlamenta leti u zrak.
the end :D
By dukkehjem
Palma greskom popije napitak koji ga pretvara u gej aktivistu, bratimi San Francisko i Jagodinu, rusi zooloski vrt da bi izgradio ogroman gej klub... i svake nedelje organizuje povorke...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Hans_87

Recimo, provincija, decko ima devojku. Dolazi KUD iz velikog grada ili tako nesto, ostaju par dana, on i on se pronadju sluchajno...Prodje neko vreme. Ovaj se zaljubio tra la la...Potom odlazi na studije u veliki grad, pocinje sa svojim gay zivotom...slucajno srece tog lika koji se vidno unakazio. Pokusava da ga vrati na pravi put, prezivljava sve i svasta zbog njega tra la la...bice tragicno naravno. Njega ce ubiti, dok ce nas decko iz provincije naci pravu ljubav (?)....barem pokusaj iste. :gitara:
jesam ja tebi pricala svoju biografiju, pa sad oces da me pretvoris u pedera???

:smeh:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by dukkehjem

Palma greskom popije napitak koji ga pretvara u gej aktivistu, bratimi San Francisko i Jagodinu, rusi zooloski vrt da bi izgradio ogroman gej klub... i svake nedelje organizuje povorke...
lol, super ideja. :D mozda je samo dovoljno da lupi glavom o nesto, u filmovima ti ne treba vise za potpunu promjenu licnosti. :D

mogao bi ga glumiti josif tatić.:sweet:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Popeye
Originally posted by dukkehjem

lol, super ideja. :D mozda je samo dovoljno da lupi glavom o nesto, u filmovima ti ne treba vise za potpunu promjenu licnosti. :D

mogao bi ga glumiti josif tatić. :sweet:
sjajna ideja za urnebesnu komediju
Korisnikov avatar
By Srklet
btw, ne bi trebao srustiti zoo, nego u njega dovuci gej pingvine. :D
Korisnikov avatar
By dharmox
Tatić ionako već godinama ne zna šta glumi, a i sve teže se kreće. Treba ga iskoristiti dok je još čemu...
Korisnikov avatar
By Srklet
zato bi bio savršen kao palma. :D
ili... jel petar bozovic medju zivima? :hmm:
By Ulix
Jeste i velik je u najmanju ruku kao dva Tatića.
Korisnikov avatar
By Srklet
on bi onda mogao biti palmin novi ljubavnik. :party:

p.s.
i smatram da bi obavezno trebao biti moment kad palma odlucuje organizirati koncert freddieja mercuryja. :D
Korisnikov avatar
By dharmox
Pera i Tale su podjednako glomazni i nepokretni.
Tale onako pihtijast, Pera za nijansu drčniji... Kakav par!
Korisnikov avatar
By Srklet
kljucna stvar oko dukkehjemove ideje bi trebala biti da se narod ekšli ne buni nimalo protiv te transformacije i uvodjenja tjednog pridea itd, nego da sve prihvati. :)
By Hans
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Hans_87

Recimo, provincija, decko ima devojku. Dolazi KUD iz velikog grada ili tako nesto, ostaju par dana, on i on se pronadju sluchajno...Prodje neko vreme. Ovaj se zaljubio tra la la...Potom odlazi na studije u veliki grad, pocinje sa svojim gay zivotom...slucajno srece tog lika koji se vidno unakazio. Pokusava da ga vrati na pravi put, prezivljava sve i svasta zbog njega tra la la...bice tragicno naravno. Njega ce ubiti, dok ce nas decko iz provincije naci pravu ljubav (?)....barem pokusaj iste. :gitara:
jesam ja tebi pricala svoju biografiju, pa sad oces da me pretvoris u pedera???

Ti si peder u telu žene. :D peder kao karakterna osobina. :P
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:awesome: uvek sam se razlikovala od devojcica iz odeljenja..
onda sam shvatila da sam lezz..
ali posle nekog vremena sam skontala da sam drugacija i od lezbejki :fen:

eto mog scenarija

shvatila sam da sam peder u telu zene :awesome:

:oskar:
By Hans
Bravo, Vučko. :D
Korisnikov avatar
By VANGEL
O decaku koji odlazi na eskurziju sa skolom u Grcku i tamo se slucajno oproba u jednom strip baru-tu nastaje problem sa gazdom jer ga ovaj trazi za rad....
Kasnije o njegovom ljubavnom zivotu - gde njegov decko saznaje da je on fuxa i da radi kao striptizer te ga u afektu svadje pogodi nozem u stomak...Pa onda zavrzlama ono on krvari hitna i bla bla truc ali dok hitna dodje on mu umire na rukama uz jaj pljusak kise rekavsi mu poslednje volim te .
By dukkehjem
p.s.
i smatram da bi obavezno trebao biti moment kad palma odlucuje organizirati koncert freddieja mercuryja. :D
i mocarta/betovena/baha, za koga je ono bese lupio...XD
Korisnikov avatar
By sing&dunum

kljucna stvar oko dukkehjemove ideje bi trebala biti da se narod ekšli ne buni nimalo protiv te transformacije i uvodjenja tjednog pridea itd, nego da sve prihvati. :)

Naravski! :D Chak, onako mu lakne, odahne...kao, "hvala bogu da se konacno urazumio i skrasio - nashao decka, sad mozemo da ga biramo i za predsednika drzave"... :lol:

:roflmao za ideju o scenariju! :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Tungi
Fucking,fucking..Bez patetike,koja je sveprisutna u gay filmovima.Moze i neka drama,sa NEhappy endom.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by VANGEL

O decaku koji odlazi na eskurziju sa skolom u Grcku i tamo se slucajno oproba u jednom strip baru-tu nastaje problem sa gazdom jer ga ovaj trazi za rad....
Kasnije o njegovom ljubavnom zivotu - gde njegov decko saznaje da je on fuxa i da radi kao striptizer te ga u afektu svadje pogodi nozem u stomak...Pa onda zavrzlama ono on krvari hitna i bla bla truc ali dok hitna dodje on mu umire na rukama uz jaj pljusak kise rekavsi mu poslednje volim te .
Svega toga ne bi bilo da nije otišao na ekskurziju.

Nekako siromašno mi deluje pričica...
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by dharmox
Originally posted by VANGEL

Svega toga ne bi bilo da nije otišao na ekskurziju.

Nekako siromašno mi deluje pričica...
Prica je istinita i opisao sam je st krace mogu naravno dosta toga izostavio inace ne bi bilo mesta na forumu da sam je pisao detaljno...
Korisnikov avatar
By Srklet
super mi je taj ljubavni afekt kad nekoga nabijes nozem u stomak... :lol:
Korisnikov avatar
By luciferin91
2 se upoznaju ali su iz dveju razlicitih kultura, npr. jedan Arapin i jedan Evropljanin. Sretnu se u Parizu i proveu prelep vikend, ali onda svako mora na svoju stranu, jedan se vraca u Nemacku, a drugi u Libiju. Posle 9 godina ponovo se nadju, ali u Madridu, ali ovoga puta se potrude da zauvek ostanu zajedn. Aww :D :mazi:
Korisnikov avatar
By dharmox
Ne sviđa mi se da ga ovaj dokusuri nožem u stomak.
Možda bi mogao da pogine nesrećnim slučajem pa njegov dečko da kuka nad njim?
Nema veze što je istiniti događaj, može scenario malo da se modifikuje...
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by dharmox

Ne sviđa mi se da ga ovaj dokusuri nožem u stomak.
Možda bi mogao da pogine nesrećnim slučajem pa njegov dečko da kuka nad njim?
Nema veze što je istiniti događaj, može scenario malo da se modifikuje...
Ok-tu se slazem sa tobom .
Budem smislio nesto.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bih ni pokušavao... ne pronalazim se u toj vrsti umetničkog izražavanja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!