Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by ZaljubljenaE bas sam se tebe setila. Danas u cetiri ima na tv film sa njom, zaboravih kako se zove i na kom kanalu ali naci ces ga valjda kad je Sandra Bulok u pitanju
SANDRA BULLOCK... pamtim je po svemu:love:
Originally posted by polarlicht4.1Uzas. Ja da odredjujem uloge njega i sve koji izjave slicno nikad ne bih zvala.Originally posted by UlixMeni se on zgadio onog trenutka kada je u nekom talk-show ili šta već izjavio da nikada ne bi igrao homoseksualce jer smatra da su to "vrlo nesrećni ljudi". Tu stavih tačku i otpisah ga kao ljudsko biće.
Od domacih glumaca, Nebojsa Glogovac je meni ubedljivo najbolji.
...
Originally posted by UlixOriginally posted by Paranoid AndrogynoidA da li ga je neko gledao u filmu Reversal of Fortune sa Glenn Close? Mene je taj film odusevio, ponajvise zbog Ironsa.
2. Dzeremi Ajrons
Originally posted by GarboLol, Clausova ( Jeremy Irons ) žena u tom filmu je Sunny ( Glenn Close ).Originally posted by UlixOriginally posted by Paranoid AndrogynoidA da li ga je neko gledao u filmu Reversal of Fortune sa Glenn Close? Mene je taj film odusevio, ponajvise zbog Ironsa.
2. Dzeremi Ajrons
Boze!!!
Kako sam mogla da zaboravim taj film?! Ma nije film...to je FILMCINA!
Glenn Close glumi Irons-ovu sestru. Strasna glumica...obozavam je!!!
A koja mu je zena u filmu? Hm...ne mogu da se setim...
Originally posted by GarboOna mu je zena. Sestru se, pravo da ti kazem, i ne secam da je imao u filmu.
Originally posted by starsailorIma jedan...Putevi proslosti, Raskrsca proslosti, tako nesto.
zaboravila sam da spomenem jedan od super filmova sa J.Ironsom
Originally posted by UlixZanimljivo...Sunny von Bulow (koju u filmu tumaci Glenn Close) umrla je danas posle 28 godina provedenih u komi.Originally posted by Paranoid AndrogynoidA da li ga je neko gledao u filmu Reversal of Fortune sa Glenn Close? Mene je taj film odusevio, ponajvise zbog Ironsa.
2. Dzeremi Ajrons
Originally posted by Marspa to je Waterland, samo valjda je kod vas drugacije prevedenoOriginally posted by starsailorIma jedan...Putevi proslosti, Raskrsca proslosti, tako nesto.
zaboravila sam da spomenem jedan od super filmova sa J.Ironsom
On je sada neki prof. u srednjoj skoli...sa zenom je sa kojom se zabavljao kao klinac. Ona kao mlada ostala trudna, pa skakala sa nekog zidica ne nekoj od onih lepih engleskih poljana da izazove pobačaj...mislim da posle nisu ni imali dece...
Originally posted by Marse i ja volem Susan Sarandon, dobra glumica, taj film 'maceha' mi mnogo dobar
Mogu da kažem i da mi je Susan Sarandon omiljena glumica. Takodje jako cenim i njenu pamet i stavove. Kad sam malopre promislio u koliko sam je filmova gledao i koliko je dobra bila - kvalifikuje se definitivno. "Maćeha" me sada podsetila.
A totalno iz drugog plana, nenametljivo.
Originally posted by UlixNe pricamo o istom filmu verojatno.Originally posted by GarboOna mu je zena. Sestru se, pravo da ti kazem, i ne secam da je imao u filmu.
Originally posted by GarboTi pricas o filmu "Kuca cudnih dusa"Originally posted by UlixNe pricamo o istom filmu verojatno.Originally posted by GarboOna mu je zena. Sestru se, pravo da ti kazem, i ne secam da je imao u filmu.
Originally posted by avalonKonacno neko ko zna o cemu pricam.Originally posted by GarboTi pricas o filmu "Kuca cudnih dusa"Originally posted by UlixNe pricamo o istom filmu verojatno.Originally posted by GarboOna mu je zena. Sestru se, pravo da ti kazem, i ne secam da je imao u filmu.
Originally posted by avalonDaa...tako je...Meryl glumi njegovu zenu
Trebalo je samo da kazes kako mu Meryl Streep glumi zenu
Originally posted by GarboGlumi cerku...Mislim da se njen lik zove BiancaOriginally posted by starsailorGore je avalon pomenuo da je rec o filmu "Kuca cudnih dusa".
to je film gde glumi i vinona rajder? ako je taj , ne znam naziv, fenomenalan je
Sto se Vinone Rajder tice koliko se secam mislim da ona ne glumi tamo.
Originally posted by avalonOriginally posted by GarboGlumi cerku...Mislim da se njen lik zove BiancaOriginally posted by starsailorGore je avalon pomenuo da je rec o filmu "Kuca cudnih dusa".
to je film gde glumi i vinona rajder? ako je taj , ne znam naziv, fenomenalan je
Sto se Vinone Rajder tice koliko se secam mislim da ona ne glumi tamo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!