Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Volite li mjuzikle?

Da, volim ih.
28
46%
Da, sve osim onih indijskih :D
4
7%
Zavisi od filma do filma ... ne baš svaki
17
28%
Ne volim. Mjuzikl nije pravi film.
5
8%
I volim i ne volim.
6
10%
Volim samo soundtrack od mjuzikla.
1
2%
Korisnikov avatar
By erkondisn
ako vec nisam napisao prije (a vjerojatno jesam), ponovit cu da mrzim mjuzikle svih vrsta i dezena.
Korisnikov avatar
By walt333
Zasto vecina gejeva pa i ja se prima na mjuzikle to mi nije bas jasno?

Ja sam veliki ljubitelj mjuzikla. Pogotovo obozavam mjuzikl CABARET, o to je tako po meni savrsen film, sa prelepom Lajzom, divnom pricom, tabu temama, tako istinitim pesmama... Obozavam i My fair Lady, Star is born (mnoogo vise volm stariju verziju sa Dzudi Garland nego verziju sa Barbarom Strejsend), carobnjak iz Oza. Od novijih obozavam Mulen Ruz, Cikago, i Dancer in dark
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Volim mjuzikle. Jednostavni su, osecam se lepo nakon njih i obicno se smejem ostatak veceri.

Omiljeni mi je "Mamma Mia", imala priliku da ga opet gledam pre 4 dana :yay:
Korisnikov avatar
By zozefin st
volim, ali one stare stare mjuzikle 100 godina
''
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da, volim ih. I rado ih se secam.
Tj, secam se sebe koja rado i cesto gledam mjuzikle. Sad me i to proslo.
Korisnikov avatar
By mirth
Obozavam, obozavam, obozavam! :love:

Otkako se ispilih! A tek sto gajim slabost ka zenama sto umeju da pevaju i igraju... :drama:

Cak i glee gledam :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
volim mjuzikle, i na sceni i u bioskopu

Cabaret mi je jedan od najboljih filmova ikad u svim kategorijama - i rezija i gluma i muzika i tekst i koreografija i kostimi i...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by mirth

Obozavam, obozavam, obozavam! :love:

Otkako se ispilih! A tek sto gajim slabost ka zenama sto umeju da pevaju i igraju... :drama:

Cak i glee gledam :lol:
a-ha a-ha
vi'š kako si se navukla :cheer:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Gledam nešto svoj Last.fm profil i rekla bih da da - najslušaniji artist mi je mesecima (mislim čak skoro 2 godine) mi je Michael Ball, koji je verovatno najveći West End leading man poslednjih 10ak godina. Moram prizanti da mnogo više volim muscial theatre i ekranizacije (Hairspray, Dreamgirls) od tjz američkog mjuzikla (Singing in the Rain), ali ne bunim se ni na jedno. :D

All time fav? Les Misérables, dakako... :love: :love: :love: :love: :love: ...do imbecilnosti i nazad. Stvarno ne znam koliko sam puta preslušala kojekakve cast recordinge i concept albume.
Korisnikov avatar
By Kekica
Neeeee :S.Jednom sa otisla u bioskop i bio je onaj sa Johnny Deepom "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street" i toliko sam se smorila da sam izasla na pola filma, ali dobro, barem nisam platila kartu, bole me briga :smilegrin:
Korisnikov avatar
By voicesman
oboooozavam mjuzikle, sta vise svaki put kad odem u NYC uvek se trudim makar jedan da overim. Omiljeni su mi Rent, Les Misérables i recimo Wicked, a naaaaaaaaaaj od svih koji cu pamtiti do kraja zivota je Spring Awakening u originalnoj postavi sa predivnim John Gallagher-om i Jonathan Groff-om.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ummm... Do i like em? If theyr good. Like any other movie ov any genre. Not into, specialy... ;)
Korisnikov avatar
By Laerem
I just can't accept the premise in which people start singing for no apparent reason. Upravo zato obozavam Everyone Says I Love You od Woodya Allena.

Od ne-mjuzikl glazbenih filmova obozavam Nashville, Cabaret i Hedwig and the Angry Inch.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Laerem napisao: I just can't accept the premise in which people start singing for no apparent reason.
Agree. Just like anything that people do without reason. Or at least sence. :alexis:
By Ulix
Patty Hewes napisao:
Laerem napisao:I just can't accept the premise in which people start singing for no apparent reason.quote]

Agree. Just like anything that people do without reason. Or at least sence. :alexis:
Misliš kao kad ljudi bez ikakvog povoda sasvim pretenciozno pišu na osrednjem engleskom? :awesome:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Džojs, dragi...
Možda bez tebi očiglednog povoda.. pretenciozno je subjektivno..
Osrednje.. šta je to osrednji pisani engleski.. tačnije, upoređujući - osrednji u odnosu na... šta?

Im kinda confused... and this is not the way you say welcome to new-comers... Uve been a bad boy Ulix.... :alexis:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Laerem napisao:I just can't accept the premise in which people start singing for no apparent reason. Upravo zato obozavam Everyone Says I Love You od Woodya Allena.
U mjuziklima uvek postoji poenta pevanja i uvek je ista - tamo gde se u običnim filmovima/predstavama nalaze dramatične, emocijama nabijene scene u mjuziklima se nalazi pesma ili koreografija i to je ono zbog čega su mjuzikli (bez obzira na žanr scora). Driga odlika su glumci koji pevaju, dok su u operi pevači koji "glume" (akcenat na pevanju). E, sad to može da se svidi ili ne.
Od ne-mjuzikl glazbenih filmova obozavam Nashville, Cabaret i Hedwig and the Angry Inch.
Sva tri su mjuzikli. Cabaret i HatAI su čak započeli kao musical theatre..

Izvinjavajte na analnosti. :bicikl:
Korisnikov avatar
By Mars
Upravo.

Primetio sam i ja da ljudi koji ne vole mjuzikle - u scenama gde je pevanje totalno se isključe i čekaju da prođe (moj teča: "Taman nešto počne da se dešava, oni počnu da pevaju!"). A to je jednostavno sastavni deo radnje.

U nekim mjuziklima ako propustiš ono što povaju, posle možeš samo da se čudiš odakle ovo ili ono, gde je ovaj ili onaj...

''
Korisnikov avatar
By bas bleu
Patty Hewes napisao: Osrednje.. šta je to osrednji pisani engleski.. tačnije, upoređujući - osrednji u odnosu na... šta?
oh, oh, oh, i know this one, i know this one - grammar and spelling?
By sncbgd
obozavam mjuzikle, narocito filmske verzije - Cabaret :leviathan: , Hair, ...
Korisnikov avatar
By Synesthesia
bas bleu napisao:oh, oh, oh, i know this one, i know this one - grammar and spelling?
"Miruj srce.. ne tuci tako ludo!..."

Wow, a prodigy. Ur right. Go and enlight the whole world with that.. :alexis:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pre neki dan je i zvanično objavljeno da će Hugh Jackman i Russell Crowe igrati Valjeana i Javerta u ekranizaciji Les Miserables mjuzikla koji bi trebalo da izađe negde krajem iduće godine. Iskreno, ja sam prestravljena. Dok za Hugha znam da ima dovoljno moćan i visok glas da svoju ulogu odradi kako treba, RC me plaši za sve pare - čula sam ga kako peva i stvarno nemam pojma na šta će to ličiti. Mada šuška se da će Helena Bonham Carter igrati Madame Thénardier, te ako se to ostvari verujem da ću im oprostiti i mnogo više od Russella Crowea.

Inače, imala sam letos prilike da u Londonu čak dvaput pogledam Les Mis sa postavom za koju mnogi kažu da je među najboljima do sada. Mislim da skoro šest sat ovoga leta nisam disala - apsolutno savršenstvo. Pokvarili su me za sva naredna pozorišta...

A ovo je i zgodan trenutak da spamujem malko s omiljenim numerama iz 'Jadnika' i to sa delom postave koja je do pre pet dana igrala u Londonu. Ovo je uglavnom snimak sa koncerta u O2 areni prošle godine.

Prologue - Working Song (Look Down), On Parole, Valjean Arrested, Valjean Forgiven, What Have I Done?

''
Naježim se ovog Alfija kad čujem.. Kakav glas ima jbt...

Master of the House (Matt :love: )
''

Drink with Me
''
Od ove se pesme naježim uvek... i rasplačem. :love:

One Day More (Prva/Originalna postava iz 1985)
''
Ova pesma je inače finale I čina..

A pošto je Marius na O2 koncertu bio buđav, evo Michaela Balla sa koncerta pre 15 godina.
Empty Chairs at Empty Tables
''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!