Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By polarlicht4.1
Originally posted by Marvin
:lol:

Vidiš, a moja mama i ja smo ga gledali po 3,4 puta (nikad zajedno)
Ti si mazohista? :mazi:

Umemo mi tako porodično da se zaje*emo što se tiče filmova. Poslednji put se to dogodilo sa "Stradanjem Isusovim" (ili "Pasijom" ili kako god da se zove). Jedva dočekasmo da izdahne i voznese se... :povez:
By Ulix
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by Marvin

Vidiš, a moja mama i ja smo ga gledali po 3,4 puta (nikad zajedno)
Ti si mazohista? :mazi:

Umemo mi tako porodično da se zaje*emo što se tiče filmova. Poslednji put se to dogodilo sa "Stradanjem Isusovim" (ili "Pasijom" ili kako god da se zove). Jedva dočekasmo da izdahne i voznese se... :povez:

Posle Stradanja Isusovog Mel Gibson se u mojoj porodici ne pominje vise. Takvo sranje se ne oprasta.
Korisnikov avatar
By Galadriel
igra se, peva, skace, glumi svi srecni, zadovoljni
ljubav sreca radost milina, drama patetika, prenaglasenost, iskarikiranost, hiperbolisana rasppolozenja
sta tu ima da se ne voli :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by Ulix
Ples u tami sa Bjork je super, ali ga verovatno vise nikad necu gledati jer me je bacio u nevidjen bedak
Čitava moja porodica zajedno sa mnom vrišteći beži od tog filma. Zaseli mi jednom da gledamo onako porodično i naivno a kad ono imamo i šta da vidimo. Čini mi se da je prvo moja majka "otišla da spava" (čitaj - život mi se smučio) a onda otac. Od tada više niko od nas taj film nije ni pomenuo... :uplasen:
Baš se proseravate za taj film. Mislim, potresan je pa potresan, ali nije ništa posebno. Taj Trier se pošteno zajebava sa publikom, svaka čast. Muzika je ok.

Što se tiče mjuzikla, volim Eni, Kosu, i 8 žena.
By polarlicht4.1
Originally posted by Sunce
Baš se proseravate za taj film. Mislim, potresan je pa potresan, ali nije ništa posebno. Taj Trier se pošteno zajebava sa publikom, svaka čast. Muzika je ok.
Drama queen mi je izborni pod B. ;) Inače, meni je Trier jedan od najboljih reditelja tako da...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam te onda precenio. Dosta sam razmisljao o Trier-u i nisam odusevljen njime. On je kralj jakog efekta i obrta, ume dobro da zajebava publiku, ali po meni nema sve to preteranog smisla. Doduše, gledao sam samo 2 njegova filma, pa ne mogu baš sa sigurnošću da tvrdim.

drama qeen smesti malo i u život! :palacinke:
By polarlicht4.1
Jedan moj asistent kaže da Trier pravi filmove za filozofe i sa tim se u potpunosti slažem. Sasvim moguće da si me precenio. Ali ovo sve već prelazi u off.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
obozavam cabaret (gledao sam ga sigurno bar 5 puta do sada, sto je za mene mnogo), ali to nije mjuzikl.

kosa - tako, tako. i svidja mi se i ne.

volim da pevam. volim muziku. interesantno je kako to sve upakuju kroz istu. naravno da nije realno. ali ume da bude lepo upakovano. maljkovicev citat nekoga koji parafraziram - sta je to realnost i ko to uopste zeli. :)
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by 2Q2Bstr8
ne volim. nikad neću shvatiti poriv da se odjednom iz nevezuše zapeva.
:up:

Upravo tako. Besmislenog li zanra. :neznam:
Pretpostavljam da su i opere i balet podjednako besmisleni :misli:
By Ulix
Originally posted by blabla-baby
Originally posted by 2Q2Bstr8
ne volim. nikad neću shvatiti poriv da se odjednom iz nevezuše zapeva.
:up:

Upravo tako. Besmislenog li zanra. :neznam:
Pretpostavljam da su i opere i balet podjednako besmisleni :misli:
Kad vec pitas: da, jesu; bar ja tako mislim.
By polarlicht4.1
Slažem se sa Ulixom. Doduše, balet ukoliko je contemporary još može i da prođe (mada je pitanje koliko je to balet uopšte) ali operu jednostavno ne razumem.
Korisnikov avatar
By Postalveolar
A Chorus Line. Film sam gledao jos kao mali, privukla me gay tematika :) A onda Pozoriste na Terazijama... Bar dva dana sam ziveo u njemu... Nesto posebno ima tu, nesto o prezivljavanju, o borbi, o snovima, o zivotu, o patnji, o sreci, o nadi, o razlicitosti, o iskakanju iz svakodnevice...
Korisnikov avatar
By colorado
Jao BOZE! Juce je bio taj film, i smorio me je skroz. Glupa muzika, glupi tekstovi, pokreti stalno isti, koreografije neinventivne, prosecni glasovi.
Korisnikov avatar
By colorado
Ja.
Ni njime nisam nesto odusevljen. Ne znam.. ceo film mi je bio sav nekako... skolski. Nije uspeo da me natera da se uzivim. Sve vreme sam bio svestan da je film... koji je u velikoj meri "cheesy".
Korisnikov avatar
By uninvited
Ja bas i nisam ljubitelj takwih filmowa... jednom sam gledala '8 zena' [ili 9 nisam sigurna, toliko o tome kako mi se film swideo] misleci da je horor ili bar triler... a bio je mjuzikl :( i smorila sam se strasno sa ostatkom mojih prijatelja.... :njuska:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja obozavam mjuzikle, jer donose neku neobicnu zivotnu radost...
Posle takvog filma mi se i zivot prolepsa, jer pocnem da igram i pevam
po ulici...

Kada bi svi igrali i pevali po ulicama, bilo bi fantasticno!!
Korisnikov avatar
By shishmish
gledala sinoc sa zonchetom "a chorus line"
:klap:
By rent_guy
Originally posted by colorado
Ja.
Ni njime nisam nesto odusevljen. Ne znam.. ceo film mi je bio sav nekako... skolski. Nije uspeo da me natera da se uzivim. Sve vreme sam bio svestan da je film... koji je u velikoj meri "cheesy".
Dobro, mjuzikli su uglavnom cheesy, a priznajem da kraj i jeste corny... Ali taj film mi uvek tako da neki polet i volju za zivotom, da bukvalno idem ulicom i pevam. :harmonika:
By Ulix
Originally posted by rent_guy
A da li je IKO gledao RENT!?
Ja.

Bezveze.

Gluma kao u sapunici, muzika kao kad se srednjoskolci igraju rock benda. Sve zajedno: jedno potpuno iritirajuce iskustvo.
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Zbog ovakvih koreografija, tekstova, kostima, pesama...

''

''

''
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Galadriel
igra se, peva, skace, glumi svi srecni, zadovoljni
ljubav sreca radost milina, drama patetika, prenaglasenost, iskarikiranost, hiperbolisana raspolozenja
sta tu ima da se ne voli :D
Originally posted by KosmickaCestica
Ja obozavam mjuzikle, jer donose neku neobicnu zivotnu radost...
Posle takvog filma mi se i zivot prolepsa, jer pocnem da igram i pevam
po ulici...
Kada bi svi igrali i pevali po ulicama, bilo bi fantasticno!!
:obraz: :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!