Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
@ Tennis Maniac

1.Charlize Theron je odigrala solidno ulogu u filmu "Monster". Njena uloga je zahtevala više fizičku transformaciju nego psihičku. Ako na to dodamo malo muških pokreta i histerije dobija se savršena uloga koja kupi nagrade. To ne znači da mi se film nije dopao kao ni njena uloga, već da se te godine mnogo boljih filmova i ulooga pojavilo. Charlize sam počeo da cenim tek pošto sam odgledao film "North Country", koji je ona svojom savršenom glumom izvukla. Bez nje, film bi bio "zreo" da se okarakteriše kao niskobudžetni Tv projekat. Upravo je njena gluma ta koja me je fascinirala i dirnula. To je za sada njena najbolja uloga. Kada je reč o Naomi Watts, tu se baš ne može pričati o nekom poređenju sa Charlize Theron. Realno, ni Charliz ni njoj slične "glumice u nastajanju" ne mogu Naomi ni da se približe po kvalitetu glume(Setite se Naomi u "Mulholland Drive-u"). "21 Grams" je jako dobar film, sa možda malko više patetike nego što ja volim, ali njena uloga zaista "oduzima dah". Mislim da će, ako nastavi ovim putem, biti sledeća Meryl Streep, a možda će je i prevazići.

2.Da bi se zaključilo da je "Brokeback Mountain" loš film ne treba puno pameti niti razmišljanja. Kao prvo odabir glumaca je katastrofalan. Heath i Jake su meni inače kao pojave iritantni i smatram da su loši glumci, a na moju veliku žalost odgledao sam skoro sve njihove filmove. No, Heath je ipak u filmu nešto bolji. Jedina svetla tačka filma jeste gluma Michelle Williams, koja me je prijatno iznenadila. Pesma "Love that will never grow old" je isto tako sjajna. Međutim filmu nedostaju dobar scenario i ozbiljniji glumci. Vidi se da je na brzinu sniman. Fotografija o kojoj su pričali me nije impesionirala. A to mišljenje bi trebalo da dele svi oni koji su videli filmove:"Hero", "Chrouching Tiger, Hidden Dragon", "House of Flying Daggers", "Pan's Labyrinth". U svakom slučaju smatram taj film velikim promašajem i najgorim mogućim predstavljanjem gay veze na velikom platnu. Isuviše frigidno. Ali, svako ima svoj ukus.
Korisnikov avatar
By avalon
# With his eighth acting nom, for "Venus," Peter O'Toole is a winner either way. If he wins, great; if not, he goes down in the record books as the actor with the most noms without a win (he was previously tied with Richard Burton).
# With her 14th nom, Meryl Streep ("The Devil Wears Prada") furthers her lead for most nominated actor ever. Runners-up are Jack Nicholson and Katharine Hepburn, with 12 apiece.

# Kevin O'Connell, nommed for sound mixing in "Apocalypto," scores his 19th nom. He furthers his status as the Academy's most nominated individual who, so far, hasn't won. Distant runners-up are composer Alex North and art director Roland Anderson, at 15 each.

# "Dreamgirls" is the first live-action film to have three of its songs nominated. Two animated films can lay claim to the same record: "The Lion King" in 1994 and "Beauty and the Beast" in 1991.

# "I Need to Wake Up" from "An Inconvenient Truth" is the first song from a docu to be nominated since "More" from "Mondo Cane" was up for the award in 1963.

# Alan Arkin has gone 38 years since his last nom --1968's "The Heart is a Lonely Hunter" -- the same amount of time Jack Palance spent between "Shane" in 1953 and "City Slickers" in 1991. Henry Fonda is still the title holder at 41 years between acting noms.

# With "Little Children," Kate Winslet, 31, becomes the youngest actress to garner five noms. She has made 19 movies. Previous record holder was Olivia de Haviland, who secured her fifth at the age of 33. By that time -- 1950 -- she had made 33 films.

# Ten-year-old Abigail Breslin, should she win the supporting actress trophy, will tie Tatum O'Neal as the youngest Oscar winner. O'Neal, however, at the time of her win at the 1974 ceremony, was six months younger than Breslin will be in February.

# Gary Rydstrom received his 14th nomination Tuesday. His "Lifted" is up for animated short, marking the first time he has been nominated outside the the sound and sound editing categories.

# Only two nominees are competing against themselves: Henry Krieger is up for three songs and Alan Robert Murray could win in sound editing for either "Letters From Iwo Jima" or "Flags of Our Fathers."
By marecarebgd
necu komentarisati postove beogradjanina 18, ocito momak nema dovoljno pogledanih filmova iza sebe, a i ne treba siriti temu na proslogodisnje dobitnike...

sto se tice helen miren,
mislim da bi glat moglo da se dogodi da je glasaci iskuliraju!
bilo je takvih slucajeva na pretek.
kao kada se verovalo da ce anet bening 100% dobiti za Being Julia, a dobila (ko ono bese) devojka od milion dolara... mislim, dajte ljudi... ili jos ludje, pored altmana i linca nagradu za reziju dobija ron hauard (!!!)...
uopste ne bih bio iznenadjen da na kraju nagrade meril strip, cisto da bi se o istom trosku oborio jos jedan rekord...

a helen miren je seksi macence stare engleske glumacke skole, i ekstravagantna je (cak i ovako primirena) za holivudska merila...

navijam i za pitera o tula. mada verujem da on na toj kich paradi zaista i nema neke sanse...
Korisnikov avatar
By V25
@ marecarebgd-

Anette Benning nikada nije bila favorit ya "Being Julia". Znalo se od samog pocetka da nece dobiti Oscara. Pa Hilary Swank je dobila i Zlatni globus za glumicu u drami i SAG(a to je presudilo). Ja smatram da je "Million Dollar Baby" sasvim prosecno ostvarenje i te godine sam navijao za Kate Winslet i Anette Benning. Mada i Catalina Sandino Moreno me je odusevila u "Maria Full of Grace". I iskreno se nadam da ce Peter O'Toole konacno dobiti Oscara. On je stvarno odlican glumac, jedan od najboljih zivih, ako ne i najbolji. Prava je sramota da mu nikada ranije nisu dali.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Beogradjanin18
Ja smatram da je "Million Dollar Baby" sasvim prosecno ostvarenje
ne bih da propagiram ejdzizam, ali ovo 18 u niku su godine, tako? :kafa:

inace, odgledah babel i isti me ostavi zacudjenom da se tako dobri filmovi jos uvek snimaju! vec sam pomislila da se nece dogoditi da me neki film odrzi budnom vise od dva sata u najmracnijim nocnim casovima.

nadam se da ce dobiti oskara za najbolji film. ovo kazem pod punom odgovornoscu osobe koja nije gledala ostale kandidate (osim the queen - gde mi cak ni helen mirren nije nesto ostala u secanju, znam: blasfemija!) pa vi vidite koliko je babel upecatljiv! :iskolacen:
Korisnikov avatar
By V25
da, da, godine... Savetujem ti da odgledaš "Little Miss Sunshine". Jase dvoumim između "Babel-a" i njega barem kada je reč o kategoriji "Najbolji film".
Korisnikov avatar
By Oziris
Iako sam subjektivno svim srcem uz Meryl - meni godinama omiljena glumica i daleko ispred svih - mislim da njen lik iz The Devil Wears Prada nije toliko upecatljiv kao Helen Mirren, Penelope ili Kate...

Dakle, subjektivno - Meryl, objektivno - Helen.
Korisnikov avatar
By Mars
O čemu se radi u Kraljici?

:pirat:
Korisnikov avatar
By V25
Portret trenutno aktuelne kraljice Elizabete II. Helen je sjajna, ali filmu fali mnogo toga, počevši od dobrog scenarija i režije do nekoliko izmena u glumačkoj postavi.

@Immemorial-

Živela Meryl!!!! Obožavam je!!!!
By marecarebgd
beogradjanin 18
nije bitno ko je favorit, nego ko je zasluzio da bude nagradjen.
o tome sam pricao.
a favoriti postoje i na konjskim trkama...
Korisnikov avatar
By avalon
Portret trenutno aktuelne kraljice Elizabete II. Helen je sjajna, ali filmu fali mnogo toga, počevši od dobrog scenarija i režije do nekoliko izmena u glumačkoj postavi.

@Immemorial-

Živela Meryl!!!! Obožavam je!!!!

Uuuuu...Ovde si bas omanuo. "The Queen" ima odlican scenario, koji je uz Mirrenovu najveca vrednost tog filma.
By tennis maniac
beogradjanin18 necu da se raspravljam sa tobom ali ako kazes da je brokeback mountain los film,nemas pojma sa filmom,jedno je reci ne svidja mi se film a drugo da je los
meni se npr ne svidjaju cikago i americka lepota a dobili su oskare,ne kazem da su losi,na protiv dobri su,samo mene nisu odusevili
By tennis maniac
jadna kejt hoce li ikad dobiti oskara a takva glumica,sama cinjenica koliko oskar ume da bude smesan je ta da ce oskara verovatno dobiti dzenifer hadson koja nije ni za prici kejt,tako da oskari i nisu neko veliko merilo sto se glume tice
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by tennis maniac
jadna kejt hoce li ikad dobiti oskara a takva glumica,sama cinjenica koliko oskar ume da bude smesan je ta da ce oskara verovatno dobiti dzenifer hadson koja nije ni za prici kejt,tako da oskari i nisu neko veliko merilo sto se glume tice

Dobro, njih dve su u razlicitim kategorijama...mada i mene plasi cinjenica da bi Hudsonova mogla da osvoji Oskara. Za epizodnu ulogu favoriti su mi Adriana Barazza ili Cate Blanchette.
Korisnikov avatar
By V25
Delim mišljenje sa tennis maniacom za "American Beauty" i "Chicago". Po meni oba filma su krajnje prosečna ostvarenja, sa gomilom dobrih ili pak odličnih glumaca(Anette benning i Chris Cooper). Opet, ako smatraš da si dobar poznavalac filma zato što ćeš pored tolike količine dobrih filmova izdvojiti "Brokeback Mountain", onda ne znam koji film bi trebalo da izdvoje prosečni poznavaoci filmske umetnosti. Sa druge strane mislim da "The Queen" ima velikih propusta u scenariju. Jednostavno film na momente deluje tako mrtvo, barem kada su dijalozi u pitanju. Da ne govorim o tome kako su određene ličnosti poput Princa Charlesa, osim promašenog glumca, oskrnavljene od strane scenariste. žao mi je KAte Winslet, ali joj zaista nije suđeno. A tako je dobra glumica. Iskreno se nadam da Oscar neće pripasti Jennifer Hudson, jer mi je muka od tih uloga koje se pamte samo godinu dana, a ti isti glumci više nikada ne iskažu taj svoj nazovi "talenat", koji bih ja preimenovao u "nedostatak konkurencije te godine". Cate Blanchett ili Adriana Barazza, slažem se. Mada i mlađana Abigail Breslin je dobro odigrala svoju ulogu.
Korisnikov avatar
By Mars
Portret trenutno aktuelne kraljice Elizabete II.
Well, it’s quite obvious, isn’t it?!

Mislio sam makar koji detalj preko toga, lično sumnjam da joj u biografiji stoji neki uzbudljiv momenat ili period života-da li je biografski film ili možda fikcija oko nekog detalja (Charles i Diana, maybe?)...

Korisnikov avatar
By V25
Film prati događaje neposredno pre i posle Dianine smrti. Ima čak i nekih arhivskih snimaka Diane. Mada nijednu glumicu nisu izabrali da je igra. U stvari, urađen je jedan cameo kada Diana ulazi u kola. Film je za cilj imao da predstavi kraljicu kao običnu ženu, ali su čini mi se malo preterali što se tiče averzije prema Diani.
Korisnikov avatar
By Mars
Eeee, takooo... :) Fala!
Pa da, šta je pa osim tog dogadja i moglo da se stavi u film u Elizabeti...

Korisnikov avatar
By avalon
Film prati događaje neposredno pre i posle Dianine smrti. Ima čak i nekih arhivskih snimaka Diane. Mada nijednu glumicu nisu izabrali da je igra. U stvari, urađen je jedan cameo kada Diana ulazi u kola. Film je za cilj imao da predstavi kraljicu kao običnu ženu, ali su čini mi se malo preterali što se tiče averzije prema Diani.

Mislim da malo povrsno gledas na taj film.
By tennis maniac
covece ti sa 18 godina a pricas tako o filmovima,bas mi cudno :cowboy:
By tennis maniac
slusao sam danas dreamgirls soundtrack,super je,sjajni vokali bijonse i dzenifer,takodje dzejmi i edi
Korisnikov avatar
By V25
@ tennis maniac-

Jesi li odgledao "Dreamgirls" kojim slucajem? Sto se muzike tice imam samo "Listen".
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by tennis maniac
covece ti sa 18 godina a pricas tako o filmovima,bas mi cudno :cowboy:
Mislim da je to bas pohvalno. :up:
Korisnikov avatar
By gorilica
Sinoć odgledao Dreamgirls i oduševio se vokalima i glumom Jennifer Hudson, meni do sada nepoznate. Vokalno, film je na dobrom tragu Kose, mada scenario ima neke sitne propuste, zbog kojih ne mogu da kažem da je idealan.
Što se tiče Helen Mirren u The Queen, odlično je ona to odradila, ali, njoj takve uloge jednostavno leže. Ako se ne varam, ovo joj je treći put da igra neku od Engleskih kraljica??? Sam film jeste po malo sterilan,. ali u tome i jeste draž, jer odlično odslikava Britansku Monarhiju.
By tennis maniac
nisam odlgedao,gledao sam danas emisiju na fox-u kako se film snimao i jedva cekam da ga odlgedam,obozavam bijonse kao pevacicu,dzenifer sjajno peva,a sta reci o ediju i dzejmiju,iako ga nisam odgledao siguran sam da ce me oduseviti
Korisnikov avatar
By V25
Pošto sam odgledao u međuvremenu "Apocalypto" i "Dreamgirls", broj pogledanih filmova sa pomenutog spiska se penje na 20. Inače SAG su dodeljene. Klasika: Whitaker, Mirren, murphy, Hudson... Neko od njih četvoro neće dobiti Oscara i recimo da će to biti Eddie Murphy.
Korisnikov avatar
By gorilica
Po meni Eddie Murphy nije ni pružio ulogu vrednu Oscara.
By tennis maniac
odgledao dreamgirls,odusevio sam se,odlican film sa odlicnom muzikom i vokalima
uglavnom se sve zna ali bice tesno u konkurenciji najbolji film gde ce se boriti little miss sunshine,the departed i babel
bilo bi lepo da sunshine dobije jer se ne pamti kad je komedija dobila oskara za film
Korisnikov avatar
By Oziris
Neko je gore pomenuo Brokeback Mountain... E, pa ja da se izdvojim iz generalizacije i nametanja sopstvenog stava kao opsteprihvacenog, ali da se slozim sa Beogradjaninom18: MENI se film nije svideo... Ne mogu reci da je los, ali nesto me se uopste nije dojmio... Gomila ovaca, izuzetno spori, zamorni kadrovi - nije da ja imam nesto protiv dugih kadrova, ali smatram da moras biti izuzetan da bi uradio kvalitetne duge kadrove (Jonathan Demme - Silence of the lambs :hail: )... jedino cemu dajem kredita su glumci... I to daleko vise Heith Ledger.
Btw, ni Chicago mi se nije dopao...
A da ne pominjem kako Meryl iz godine u godinu ne daju Oscara i samo nominuju, a zasluzila ih je i troduplo od onog sto ima do sada!
By tennis maniac
gledao i little miss sunshine i od svih nominvanih mi je najbolji,nisam gledao,niti cu,pisma sa ivo dzime,em sto je na japanskom,em je ratni a nisam fan ratnih filmova
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!