Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Sunce

Tacno je, osnova dobrog filma, dobre predstave jeste dobar scenario (prica). Pitanje je kojim se sredstvima prica prikazuje. Pomenuo sam da je u nekim filmovima prica vise prenesena direktno pricom - govorom (dijalog, monolog itd.), a u nekim vise vizuelnim sredstvima. Film jeste "multidisciplinarna" umetnost. A sta je to onda sto film odvaja od drugih umetnosti, tj. sta to film ima, a sto druge umetnosti nemaju? Zar to nije vizuelan nacin pricanja price? Kao sto si rekla, film moze da bude i pripovedanje cistim slikama. To je to. :snesko: :oskar:
Da, sam si sebi odgovorio. Sa mojim dodatkom da je u filmu moguca najveca manipulacija emocijama i razumom.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by hlaefdige
jesam...znam i da ga cesto daju na televiziji, ali nekako...ocu da ga imam...nikako da ga uhvatim na televiziji....
...prvi put sam ga videla na TV, samo kraj..odgledala sam ga otvorenih usta!!!
evo veceras je TITUS na TVcinemaniji u 00.00 :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Preporucujem film "Boja nara" Sergeja Parajanova. Film od slika, slika-film, a opet prica pricu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!