Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Posle previse odlaganja, konacno uzeo da gledam Mahou Shoujo Madoka★Magica. Na prvi pogled innocent sailor moon magical girl wannabes, a ustvari je psychological thriller koji je dark as fuck

.
Slika

Slika

---

A da, pocela je i druga sezona Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi, fun fun

Slika
Korisnikov avatar
By PainKiller
^ PMMM (Puella Magi Madoka Magica) je moj fav anime, preporučujem i treći PMMM film "Rebellion".
Homura foreverrrr
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Odgledao sam samo nekoliko epizoda, i fenomenalan je so far. Mozda na kraju mi zavrsi i u favorites. Filmove izbegavam, jer su uglavnom jako losi. Skoro gledao drugi Hunter x Hunter film (moj omiljeni anime) i ocajan je bio, tek sad vidim koliko bi anime bio los da su ubacivali slicne fillere. Osim ako Madoka film nije po mangi, neki side story etc

---

https://myanimelist.net/anime/32281/Kimi_no_Na_wa" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=hRfHcp2GjVI" target="_blank

ko ce pola godine da ceka br release T_T
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ok, upravo sam ga zavrsio. Bas je bilo bittersweet finale. Ne nesto sto sam ja ili iko drugi ocekivao, ali je ustvari najbolji ishod koji mozes zamisliti. Zadovoljavajuce, ali u isto vreme i jako depresivno. Cak sam i zaplakao u jednom trenutku. Odlican, ide odmah u favorites. Sledece sto cu gledati je treci film, vidim da je nastavak price, a da su prva dva ustvari recap animea.
Korisnikov avatar
By PainKiller
Drago mi je da ti se dopao. Prililčno sam siguran da će ti se i Rebellion svideti - uvrnut je ali je zaista kvalitetan i drži pažnju. Piši utiske obavezno. :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
odgledala sam još

paranoia agent
angel beats
another

sve mi se svidelo ka više po tom redu
Korisnikov avatar
By Timothy
Paranoia agent je ono....piece of art, mada realno sve što je Satoši Kon stvorio je piece of art.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ja ne podnosim baš te žive igračke u animama sem ako nisu creepy a i nisam mislila da ima filtera u tih nekoliko epizoda koje inače preskačem uvek jer me smore od radnje pa sjebala utisak pred kraj

ali stoji što kažeš
Korisnikov avatar
By Timothy
Pretpostavljam da misliš na filere :lol: Samo što fileri u ovom animeu ne mogu da se porede sa onim u šonenima poput Naruta/Bleach-a
(pretpostavljam da misliš na epizodu sa ono troje što žele da se ubiju).
ps. Igračka nije živa....it's all in their brains :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Cekam da izadje Kimi no Na wa sa boljom slikom. Greota je gledati ga u bilo kojem formatu manjem od 1080p
Korisnikov avatar
By .:Q:.
usisavam fioke u staroj sobi i pronadjem prve 84 epizode Naruta na diskovima - nekom treba? :tepih:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
poslednje gledao cowboy bebop, mnogo mi se svidja.

death note me smorio u jednom trenutku, vrte istu stvar u krug, nisam ga do kraja odgledao.

fullmetal alchemist gotivan.

secem vene za sve od miyazaki-ja.

elfen lied davno.

i tako jos gomilu filmova. vise mi se svidjaju filmovi nego serije, umeju da budu repetitivne za moj ukus.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Noctis Lucis Caelum napisao:Počeo da se emituje?
Aham. Tj, trebao je poceti s emotovanjem 9. ali je izgleda procurela prva epizoda

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807025#p2807025]Anhedonie napisao:[/url]

fullmetal alchemist gotivan.
Gledaj FMA Brotherhood. Prvi je imao bolji adaption prve trecine mange, ali je Brotherhood kompletna prica, jako dobra stvar.

---

Made in Abyss

Slika

Jako dobra stvar. Samo 13 epizoda, a tako genijalan anime. Definitivno najbolji ove godine.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Skinuo da pogledam drugu sezonu Knights of Sidonia
Dugo je trebalo da se pojavi, nema puno epizoda i jako su kratke, ali je mecha anima, ima i vanzemaljce i dešava se u svemiru, tako da ima sve elemente koji su meni zanimljivi :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Mecha anime, animee. Nemoj to anima
- - -
Gledam i black clover, jes da je njesra, al mi fali malo battle shounena.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne znam šta mi bi :lol:
neću više
Korisnikov avatar
By RetributioN
ne znam gde da počnem...

✓ miyazaki <3 filmovi su besprekorni
obožavam howl's moving castle

u poslednja dva meseca mnogo vremena mi odlazi na gledanje anime na netflixu.
fullmetal alchemist: gotiva, epizoda sa transmutacijom girl/dog veoma bolesno, danima sam užasnut..
ajin: koliko me nervira mali kei, samo bih ga šamarao ^^ isto toliko mi je gotivan xD mnogo sam se živcirao gledajući, sve u fazonu "wtf man??" ali kao ajde kapiram te zašto to radiš, u pravu si. ludak..
✗ počeo sam da gledam sinbad, međutim nije ostavio neki utisak.
castlevania: samo 4 epizode, odlično, jedva čekam nove
deadly sins: dečko kaže da je malo kao digimoni, malo kao alchemist, star i smešan, ima dobrih perv fora ^^
Children Who Chase Lost Voices: simpa, gledao sam pre nekog vremena, pa se ne sećam savršeno, kraj mi je ostao nešto nedorečen/čudan

pre sam bio ubeđen da nikad neću gledati anime, ali sad se osećam kao da sam zaronio u potpuno novi svet neslućenih mogućnosti, čak bolji od prethodnog
Korisnikov avatar
By voodoo
gledao samo Howl's moving castle i Spirited away, i jako mi se dopali, i onaj o bati i seki u II Sv.ratu, kad zive u napustenom rudniku pa umru od gladi i bolesti, tuzan al dobar...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!