- 21 Nov 2010, 19:35
Drzim te za rec sto se Part 2 tice!
Red feniksa mi je dobar samo u ministarstvu... Ostalo sve kao da je zbrzano... Half Blood Prince sam pogledao samo (?) jednom tako da ne mogu puno da ga komentarisem... Naravno da cu odgledati i sedmi, mislim, epic finale, coming to an end... hellouuu? XD
Originally posted by Lux_blOh, bas steta.. A mogli smo u citadeli uz hot chocolate komentarisati film
Originally posted by ZenOh, hvala na pozivu! Rado bih se odazvao, ali ja ne boravim u BL od Sept-Dec i od Feb-Maja... Ali bi mogli na drugi dio 7. u Julu
Lux mogli smo zajedno na premijeru?
Ja cu ici za BL kad bude u Palasu![]()
![]()
P.S. Meni je bas Red Feniksa prejak! I Goblet of fire... A Half-blood prince mi je malko slab sa efektima i kulminacijomplus losa je ideja bila pisati scenario vodeci se buducim nastavcima.
Mnogi ne-tako-vjerni-fanovi su izvjavili da im ne pada na pamet ici gledati sledeci nastavak jer nista ne kapiraju u 6. ...
![]()
Ali to je , eto, moje misljenje![]()

Drzim te za rec sto se Part 2 tice!

Red feniksa mi je dobar samo u ministarstvu... Ostalo sve kao da je zbrzano... Half Blood Prince sam pogledao samo (?) jednom tako da ne mogu puno da ga komentarisem... Naravno da cu odgledati i sedmi, mislim, epic finale, coming to an end... hellouuu? XD