Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Brojni su filmovi koji sadrže pojedine scene na koje zasuzim, ali jedini film koji sam skoro ceo otplakao jeste '' Dancer in the dark ''. Ta mešavina ludila i beznadežne nesreće naglašenih bojom Bjorkinog glasa i uopšte načinom njene interpretacije me je toliko ražalostila da možete, što bi rekla Lepa Lukić, lavor da stavite ispred mene, do kraja filma ću ga napuniti suzama. :yes:
Scena halucinacije kad ona pevajući saopštava onoj ženi da joj je ubila muža, a žena je sa blagonaklonim osmehom na licu sluša, jedna je od, za mene, najupečatljivijih u tom filmu.
:yes:
Korisnikov avatar
By Burak
Plakati je zdravo jer tako izbacuješ nakupljene negativne emocije tako da mi nije jasno zašto plačipička ima toliko negativno značenje. Da je majka Jugovića plakala na svu onu nesreću možda bi i ostala živa :opacupa:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2421575#p2421575]Waldorf napisao:[/url]Nije baš cela scena i ja jesam plačipička, ali početak filma Up me apsolutno uništi svaki put kad gledam.

EnigmaDrath napisao:
"Disney: The Happiest Place On Earth" ... MY ASS!!

Those fuckers were responsible for 95% of my tears during my childhood, and somehow still manage to wring a few more out of me even as an adult! Will I ever escape their sadistic clutches??
Korisnikov avatar
By mirth
Ja bas i nisam neka placipicka, ali sam prvih 20 minuta filma Wall-E iscurela vise nego za zivot ceo pre toga ukupno. :lol:

A nije uopste za plakanje, nego eto. Ide on tako sam i usamljen po razbucanoj planeti i skuplja svo ono smece... malo sta mi je bilo toliko heartbreaking. :lood:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam teška plačipička. Pre neki dan, dok sam besciljno menjala kanale :drama: naleteh na scenu iz filma gde neko meče ide za starijim međedom i hoće da se druži, mazi i pazi. Ovaj međed neki gad, pa ga sve tera. E, onda ga sjebu neki bradati hilbiliji, rane ga, drž-ne daj, on se vuče, a ovaj mali polako prilazi, pa mu lizne ranu jednom, dvaput... i ova koristoljubiva međeđa pizda ga prihvati. Odatle nisam ni smela dalje da gledam, jer sam naslutila neku tešku tragediju. :sigh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
pre par dana gledasmo drugaricinu borbu, rasplakah se i na turniru kad je pobedila, a i kuci kad smo gledali...:placipickasrceparajucihscena: :drama: :D
Korisnikov avatar
By badu
aha ovo je ako NISTE plačipička

carry on then, carry on
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2423211#p2423211]Dzelajza Rouz napisao:[/url]Ja sam teška plačipička. Pre neki dan, dok sam besciljno menjala kanale :drama: naleteh na scenu iz filma gde neko meče ide za starijim međedom i hoće da se druži, mazi i pazi. Ovaj međed neki gad, pa ga sve tera. E, onda ga sjebu neki bradati hilbiliji, rane ga, drž-ne daj, on se vuče, a ovaj mali polako prilazi, pa mu lizne ranu jednom, dvaput... i ova koristoljubiva međeđa pizda ga prihvati. Odatle nisam ni smela dalje da gledam, jer sam naslutila neku tešku tragediju. :sigh:
An orphan bear cub hooks up with an adult male as they try to dodge human hunters.

http://www.imdb.com/title/tt0095800/" target="_blank

Nema u Quotes sekciji kraj filma: "The greatest thrill is not to kill but to let live".
Korisnikov avatar
By Katengl
Ja nisam bio placipicka ranije, ali sam u skorije vreme postao. Gledao pre neke vece Europa Report, zaspao, probudio se taman za scenu u kojoj jedan lik umire i samo lijem suze, a nemam blage veze o cemu se radi. Visak emocija, sta li...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
svaka tužna scena sa životinjama, makar da se psu zagubila loptica ispod kreveta pa narpavi onu facu kao da mu se svet srušio JAOOD AJKSDCBXMVBSKLDJ mukice male jebemu sunce
dakle hachiko, ne znam sad tačno scene, ali dosta. marley and me, ma i cats and dogs ono na kraju. bože da i balto, otkad nisam gledala taj crtani.. da ne navodim sad i lion king i ostale

the perks of being a wallflower isto suzice na par scena, tu neku scenu pred kraj preplakala.
mary and max.......... 90% filma.
good will hunting, scena u parku i ova http://www.youtube.com/watch?v=yzb726TP-OM" target="_blank
dead poets society, isto kraj filma malo.
mislim da sam i na pianist malo plakala, ustvari nisam sigurna, ali baš mi teško pao film.

tako te tragike me sjebavaju, ovako ljubavi klišei ni malo. zapravo ima 2 filma ali o tome se ne priča. :lol:
Korisnikov avatar
By stardust81
Uf, retko koji film mi je za plakanje, ali "Boja purpura", kada se ona pevacica miri sa ocem u crkvi i kraj kada Sili konacno ugleda svoju sestru i decu, maltene na kraju svog zivota...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Meni nije smetalo, nije svaki osećaj stida racionalan. Tj, da, voleo bih da je u nekom trenutku bolje prikazano zašto se toliko stidi, ali sama činjenica da se stidi nije mi neverovatna.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!