- 13 Jan 2010, 04:48
Ne pamtim kada mi se poslednji put to desilo. Ali sam plakala uz ,,Robina Huda" sa K. Kostnerom kao KISA.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Orlando the Ladyplakala si kao kisa jer, sto rece stephen fry, "sometimes there's just not enough vomit in the world"?
Ne pamtim kada mi se poslednji put to desilo. Ali sam plakala uz ,,Robina Huda" sa K. Kostnerom kao KISA.
Originally posted by Orlando the Ladysasvim razumljivo, jer inace od koga drugog ocekivati epsko tucanje.
i skapirala da mi se svidjaju...dobro, ne zene, ali princeze i aristokratkinje
Originally posted by ComboJao, ja sam bio klinac kad sam to gledao. I da, sećam se da je i meni to bilo tužno. a tada je bila aktuelna i svadba Brene i Bobe koja je išla na video kasetama, pa sam se odmah povratio.. hahah, detinjstvo...
Terminator 2? Ono kad na kraju Švarci uranja u rastopljeno olovo da se samouništi?
Ne?
Originally posted by makaTaj 7 pounds me je razvalio... nisam 2 sata prestala da placem...
prvi koji mi pada na pamet - Titanik
imala sam ne vise od 13 god. (sad imam14)
7 pounds,pre par meseci.
Originally posted by makadva puta za vece????
gledala sam ga dva put za vece,oba puta ridala.
kad mu pogleda u oci...
odlican film,bas ga volim.
Originally posted by Hans_87
@ mOwbid> ima dosta momenata u QaF koji su me stvarno dovodili do suza...
Ali najvise na naucnu fantastiku!!!!!!!!!!!Joj, i mene ti androidi uvijek rastuže..
1) AI (kada dete robot trune `iljadu godina ispred lutke vile cekajuci da mu vrati mamu, ajmeee, u stanju sam potrositi i po dva pakovanja maramica... maraton ridanja od 20 minuta!!!)
2) Terminator 2 (scena kada spustaju arnija u topljeni metal)
3) Blade Runner (kad umire poslednji nexus i ispadne veci covek od "coveka" jer prethodno spasava zivot istrebljivacu koji treba da ga ubije ... I`ve seen things you people wouldn`t believe, brrrrrrr )
ah ti androidi... savrseni su!!
Originally posted by mOwbidI famozni beli shal.
Originally posted by Hans_87
@ mOwbid> ima dosta momenata u QaF koji su me stvarno dovodili do suza...
e da, ali def ta poslednja epizoda.,.,huh.,., kad Bryan sedi u bolnici.,.i ceka..,,
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!