Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By dharmox
onrepeat napisao:
Venkovsky ucitel/The Country Teacher (Bohdan Slama): praški gimanzijski profesor beži od svoje homoseksualnosti u seosku školu ali mu bivši ljubavnik i jedan pravi česki Bel Ami twink ne daju mira. Film malo ostaje na površini, ali glavni glumac je spektakularan.
Izuzetan film, preporuka. :love:
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
hiii everybody! :)
evo mene opet, posle duze pauze.
imam jedno pitanje.
gde mogu da skinem free filmove sa gay tematikom?
pretrazivao sam pirata i mininovu i s'vatio sam da su bas siromasni sa "nasim" filmovima.
help!
hvala! :D
Korisnikov avatar
By Torry
Lepi_Milojko napisao:hiii everybody! :)
evo mene opet, posle duze pauze.
imam jedno pitanje.
gde mogu da skinem free filmove sa gay tematikom?
pretrazivao sam pirata i mininovu i s'vatio sam da su bas siromasni sa "nasim" filmovima.
help!
hvala! :D

imas po nekim blogovima filmove, ja bas nasla dosta
Korisnikov avatar
By voicesman
Meni su najveci utisak ostavili Christopher And His Kind, Shelter, Juste une question d'amour i recimo Shank
Korisnikov avatar
By Waldorf
E, 'Christopher and His Kind' je stvarno superiška odrađen film, a Matt Smith je odličan u njemu. Baš mi je bio legao. Jel čitao neko knjigu?
Korisnikov avatar
By Torry
Waldorf napisao:E, 'Christopher and His Kind' je stvarno superiška odrađen film, a Matt Smith je odličan u njemu. Baš mi je bio legao. Jel čitao neko knjigu?

i ne znam da ima knjiga, imam film na kompu, nisam jos stigla da gledam
Korisnikov avatar
By Waldorf
Film je rađen po autobiografiji Christophera Isherwooda. Malko drugačija i nafilovana verzija tih njegovih godina u Berlinu je prvo objavljena kao zbirka 'The Berlin Stories', a kasnije adaptirana u brodvejski mjuzikl i film 'Cabaret'. [/triviadiarrhea] :nerd:
Korisnikov avatar
By Torry
Waldorf napisao:Film je rađen po autobiografiji Christophera Isherwooda. Malko drugačija i nafilovana verzija tih njegovih godina u Berlinu je prvo objavljena kao zbirka 'The Berlin Stories', a kasnije adaptirana u brodvejski mjuzikl i film 'Cabaret'. [/triviadiarrhea] :nerd:
stavljam na listu film popodne ;)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Upravo sam pročitala šta sam napisala i kako sam sročila. Sama sebi zvučim kao recenzija na RTSu. :bljuc:
Korisnikov avatar
By Torry
Waldorf napisao:Upravo sam pročitala šta sam napisala i kako sam sročila. Sama sebi zvučim kao recenzija na RTSu. :bljuc:

bolja si od svih njih zajedno
Korisnikov avatar
By voicesman
Berlin stories je skup fantasticnih kratkih prica. Fenomenalno stivo za opustanje, toplo preporucujem ... mogao bih i ja da je iskopam i ponovo procitam :P
Korisnikov avatar
By Torry
Lepi_Milojko napisao:Hvala Torry, sd cu da prelistam filmske teme. :)

nema na cemu ;)
Korisnikov avatar
By speedygonsales
pochi napisao:Nisam videla da neko hvali film I love you Phillip Morris i npr But Im a cheerleader? ccc :lol:

Јао, "Волим те, Филипе Морисе" је диван филм. :love:

Такође, "The trip", који је, можда и највећи, утисак оставио на мене, од свих геј филмова.
Korisnikov avatar
By lifeFire
ne znam sta je sve tacno pisano... malo tezi film ali odlican je prayers for bobby... dobar je isto i summer storm, nemacki je, ali moze da se nadje engleski prevod... shelters i beautiful things isto su ok :) i naravno filmovi od pedra almodovara tipa la mala educasion i todos sobre mi madre... :)
By DikTrejsi
Slika

Nisam procitao celu temu, tako da ne znam da li je neko vec preporucio ovaj film.
U svakom slucaju, odlican je - dobra gluma, zanimljiva prica, scene usled kojih ce nastati pomeranje u donjem vesu, poucan manje-vise.

8.5/10
Korisnikov avatar
By wizzy
''''''''
Lola and Billy the Kid
Ovaj upravo odgledah :placko: depresija = gay movie. Nema više za mene, previše crno, ovaj posebno. Film iz 1999. o gay ljubavi turskih gastarbajtera u Nemačkoj. Meni je najpotresnije kad ovde jedan gay muškarac bukvalno tera drugog da promeni pol, jer tako će voleti ženu, a ne muškarca. Tužno i teško, samo ako volite dramu.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!