Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Guion Nerville
Joj, ona scena kad bakica ispusti plavi dijamant u okean:

Slika

I ona kada Kejt zvizdi:

Slika

(nazalost nisam nasao bolju sliku te scene na netu)
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Combo

I niko da zaplače kad se Terminator 2 samouništava (i u hladnom robotskom oku zasija iskra života, pred kraj)

Ništa od vas...
suzu je od mene ipak izmamilo ripleyino (alien 3) bacanje u kljucajuci celik (ili sta vec), izvedeno mnogo bolje nego prilicno antiklimakticno arniejevo spustanje lancem u lonac istog sranja...
:sveca:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Popeye

suzu je od mene ipak izmamilo ripleyino (alien 3) bacanje u kljucajuci celik (ili sta vec), izvedeno mnogo bolje nego prilicno antiklimakticno arniejevo spustanje lancem u lonac istog sranja...
Jel to ono kad joj u vazduhu iz grudnog koša eksplodira baby alien a ona ga davi?

Inače, Arni je dobrovoljno otišao u smrt zarad dobrobiti zajednice, u najboljem maniru antičkih tragedija, dok je Ripley ionako bilo suđeno da umre. Zato bih (teoretski) ja pre tu pustio suzu...

Od Čitača sam mnogo više očekivao (mada ne u smislu rasplakivanja).
By Kragi

I niko da zaplače kad se Terminator 2 samouništava (i u hladnom robotskom oku zasija iskra života, pred kraj)

Ništa od vas...
Sto je najgore ja sam stvarno kao klinac plakao uz ovu scenu :roll:

1992 tad sam imao 10 godina pa mi je oprosteno :doh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja lepo kažem da je to jedna tužno-potresna scena.

To jest Combo, ne ja.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Mars

Jel to ono kad joj u vazduhu iz grudnog koša eksplodira baby alien a ona ga davi?
da, potresno. :D
Inače, Arni je dobrovoljno otišao u smrt zarad dobrobiti zajednice, u najboljem maniru antičkih tragedija, dok je Ripley ionako bilo suđeno da umre. Zato bih (teoretski) ja pre tu pustio suzu...
istina, ali kao sto rekoh, ovo je bolje izvedeno. lijepo je taj kraj fincher slozio. za razliku od sredine filma, koja je za kurac.
Od Čitača sam mnogo više očekivao (mada ne u smislu rasplakivanja).
bezveze, povrsna knjiga. a film je dosadan koliko i preuzetan. prosto vristi "kvalitetom" i "porukom". hate it.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

Ništa od vas...
:sveca:
na ovo prvo sam se osrednje raspilavila, valjda zbog generalne antipatije prema švarciju, šta li...
na ovo drugo sam zasuzila prilično pristojno...

ali na ovo:

Slika

sam plakala k'o kišna godina. :(
kad je gleda onim pretužnim očima, a ona ga ubije onako surovo iako joj se srce cepa... aaaaaaaaaaa :rida:
Korisnikov avatar
By Mars

bezveze, povrsna knjiga. a film je dosadan koliko i preuzetan. prosto vristi "kvalitetom" i "porukom". hate it.
Da ti se ogade i kada i kupanje posle gledanja tog filma.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
The Mudge Boy. Nisam bas zaplakao, al' sam se malčice raznjanjavio. :(
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se na Titaniku ubih od dosade. OĆE li da potone već jednom...

A kad počeše da vrište oko mene u bioskopu, kad se shvatilo da LIO neće da se probudi, da to nije ružna halucinacija ROUZ pred belu smrt... nego onako smrznut krene da ponire u ladan Atlantik....au...

Reko, ljudi - živ je LIO, to je samo njegova uloga tamo...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ma, ja ću tebi da dam jednu knjigu (čim je ja pročitam), da vidiš kakva je megafaca Kronenberg. :giggle:

Malo Kronija, malo Deleza i tak'...
Korisnikov avatar
By Marvin
Be with me

I to više puta u toku filma, ali najviše kada žena teši dedicu...
By polarlicht4.1
Originally posted by Dzelajza Rouz

Ma, ja ću tebi da dam jednu knjigu (čim je ja pročitam), da vidiš kakva je megafaca Kronenberg. :giggle:

Malo Kronija, malo Deleza i tak'...
Oh, niko mi do sada nije ovako pretio! :pervert:

Nisam mislio ništ' loše o Kronenbergu. Štaviše me likey "Rabid" i "Shivers" very much, o "Crash" bolje da ni ne počinjem. Samo mi je bila simpa slika tebe kako ridaš nad mutantom koja je izronila u svest. :mazi:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Rasplakala me Dragana Mirković i njen film "Slatko od snova". Vrlo potresno, zar ne?
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Lepa sela lepo gore- sve sam ok do scene kad Bata ulazi u kamion, polazi i krecu fleshevi iz zivota...
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam zaplakao, ali mi je bilo mnogo lepo...u tom nekom plačljivom smisllu Chocolat kad sam opet gledao pre neki dan...Kad Vianne stoji na doku pored reke, vetar počinje da duva...i ona shvata da je vreme da krene.
Korisnikov avatar
By Tungi
From hell,kad Dzoniki stavljaju kovanice na oci:rida:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!