Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
The Brothers Bloom - izlazi 19. Decembra, 2008.

Slika''

Zanr: Avantura, Kriminal, Drama, Romansa

Radnja:
Braca Bloom su postali najbolji prevaranti na svetu obmanjujuci milionere kompleksnim scenarijima pozude, intrige i bukvalno najkompleksnijim - inspirativnim nameshtaljkama koje se mogu samo zamisliti. Sada su odluchili da urade josh jedan, poslednji posao...

Uloge: Rachel Weisz, Adrien Brody, Mark Ruffalo, Robbie Coltrane
Korisnikov avatar
By gorilica
Nothing But The Truth - izlazi 19. Decembra, 2008.

Slika''

Zanr: Triler

Radnja:
U ovom napetom trileru, Kate Beckinsale glumi Rachel Armstrong, politichku novinarku iz Washington-a, koja napishe eksplozivnu prichu o vladinom skandalu, u kojoj otkrije ime prikrivenog CIA agenta (Vera Farmiga). Kada specijalni vladin istrazivach (Matt Dillon) bude zahtevao da otkrije svoj izvor, ona odbija i nadje se iza reshetaka, boreci se da odbrani principe na kojima je i izgradila karijeru.

Uloge: Kate Beckinsale, Matt Dillon, Alan Alda, Vera Farmiga, Harry Lennix, David Schwimmer, Angela Bassett, Noah Wyle
Korisnikov avatar
By gorilica
Bedtime Stories - izlazi 25. Decembra, 2008.

Slika''

Zanr: Avantura, Komedija

Radnja:
Skeeter Bronson-u [Adam Sandler], hotelskom domaru se zivot menja za uvek kada se priche za laku noc, koje pricha svom necaku i necaki, pochnu obistinjavati. On pokushava da ovaj neverovatni fenomen iskoristi ubacujuci svoje promocurne zamisli iz priche u prichu ali su dechiji ne ochekivani doprinosi prichi ono shto Skeeter-u obrce zivot naglavachke.

Uloge: Guy Pearce, Russell Brand, Teresa Palmer, Richard Griffiths, Lucy Lawless, Courteney Cox, Adam Sandler, Keri Russell, Aisha Tyler, Jonathan Pryce
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by gorilica

Ukoliko reshim da ga usavrshavam, potrazicu struchnu pomoc, nikako onu koja dolazi od provokatorke u pms-u. Hvala.
a koji je tvoj izgovor sto si kucka? :sladoled:
Korisnikov avatar
By gorilica
Nema izgovora anche. Samo milo za drago.
Budi ok prema meni, bicu josh bolji prema tebi. Ujedi me, ujeshcu te nazad.
Josh pre dva meseca sam te zamolio da me ostavish na miru i da se preskachemo na forumu jer je ochigledno da ne izadje na dobro kada se sretnemo u topicima. Ja sam svoj deo isposhtovao. Ti si ta koja je reshjila du bude malo kucka i pochela provociranje u topicu koji se sastoji 95% od mojih postova. Shta ochekujesh? Da cu da cutim i da budem srecan zbog toga?
Korisnikov avatar
By anche
niti ti imas tapiju na ovu temu, niti na forum.
ako sam te uvredila izvini, ali mislim da nisam nista lose, niti zlo napisala. to da li ces da ocutis ili ces se zahvaliti na korekciji je stvar tvog izbora koji konacno govori o tvom karakteru.

to sto si ti osetljiva dusica pa ne podnosis minorne ispravke je samo tvoj problem, i tvog psihijatra.

a da li sam ja malo kucka ili puno (mada naravno prilog nikako ne moze ici uz imenicu, ali eto za potrebe boljeg razumevanja... :uljenavatru: ) - to se da proveriti. bring it on.
:tenis:
Korisnikov avatar
By gorilica
Postoji razlika izmedju dobronamerne ispravke i ispravke sa provokacijom ali necu vishe da vodim offtopic sa tobom. Nisam pokretao i pravio ovaj topic zbog toga, vec zbog filma.
Ukoliko zelish, uchestvuj u njemu, ukoliko si vishe za destrukciju, slobodno, necu ti braniti, a i da hocu ne mogu.
Korisnikov avatar
By gorilica
Marley & Me - izlazi 25. Decembra, 2008.

Slika''

Zanr: Komedija

Radnja:
Adaptacija bestseler memoara John Grogan-a o neverovatnom Labrador retriveru.
Marley je zuto shtene usvojeno od strane Grogan-a, kolumniste Philadelphia Inquirer-a i njegove zene, sa namerom da im razvije osecaj za roditeljstvo. Kako vreme protiche, njih dvoje se pitaju da li su mozda zagrizli prevelik kolach, buduci da je shtene izraslo u izuzetno hiperaktivnog psa...

Uloge: Jennifer Aniston, Owen Wilson, Alan Arkin, Eric Dane
Korisnikov avatar
By gorilica
Revolutionary Road - izlazi 26. Decembra

Slika''

Zanr: Drama, Romansa

Radnja:
Prva saradnja Kejt Vinslet i Leonarda Di Kapria nakon Titanika nam stize u ovoj drami o svim zamkama koje nosi brachni zivot, sa vechitim pitanjem: Moze li brak proci kroz uobichajenu svakodnevnicu a da ne razori odnos izmedju dvoje ljudi koji su u njemu?

Uloge: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Kathy Bates, Kathryn Hahn, Michael Shannon, Zoe Kazan, David Harbour
Korisnikov avatar
By gorilica
I ovim sam zaokruzio ovu godinu na zalasku.

2009
Korisnikov avatar
By gorilica
The Unborn - izlazi 09. Januara, 2009.

Slika''

Zanr: Horor, Triler

Radnja:
Ponekad, dusha umrlog biva toliko ispunjena zlom, da joj biva zabranjen odlazak na nebo. Mora beskonachno lutati ivicom izmedju svetova, ochajnichki trazeci novo telo koje ce nastaniti.
Ponekad, stvarno i uspe.
Casey Beldon (Odette Yustman) je mrzela svoju majku jer ju je napustila josh dok je bila dete. Medjutim, kada neverovatne stvari krenu da joj se deshavaju, Casey pochinje da shvata zashto je otishla. Progonjena ne milosrdnim snovima i izmuchena dujom koji opseda njene budne sate, mora se obratiti jedinom duhovnom savetniku, Sendak-u (Gary Oldman), koji sve moze da okoncha.

Uloge: Odette Yustman, Gary Oldman, Cam Gigandet, Meagan Good, Carla Gugino, Jane Alexander, Idris Elba, Rhys Coiro, James Remar
Korisnikov avatar
By gorilica
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

I ako do prvog maja ima josh mnogo, ja ne mogu vishe da se strpim.
Pojavio se trailer za verovatno najbolji block buster u narednoj godini. :eya: :drama: :eya:

X-Men Origins: Wolverine

''
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by gorilica
The Brothers Bloom - izlazi 19. Decembra, 2008.

Slika

Zanr: Avantura, Kriminal, Drama, Romansa

Radnja:
Braca Bloom su postali najbolji prevaranti na svetu obmanjujuci milionere kompleksnim scenarijima pozude, intrige i bukvalno najkompleksnijim - inspirativnim nameshtaljkama koje se mogu samo zamisliti. Sada su odluchili da urade josh jedan, poslednji posao...

Uloge: Rachel Weisz, Adrien Brody, Mark Ruffalo, Robbie Coltrane
ovaj film je delimicno snimljen i u srbiji, nekoliko scena u beogradu, a nekoliko u subotici.

ove scene iz subotice me posebno interesuju, jer su, prakticno, danonocno snimane ispred moje tadasnje kancelarije :okret:

bili su to dani... nismo radili 10 dana, a dolazili na posao i trudili se da gvirnemo na set, kako bismo videli brodija, tada taze oskarovca.
:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By gorilica
Za sada nemam zivaca da postujem redovno i u kontinuitetu, ali evo i nekih novosti iz sveta filma i sa moje strane. ;)

Slika-"New Line Cinema" je potvrdio da su sve 4 glumice potpisale ugovor za nastavak toliko voljenog "Sex and the City"-ja, tako da se josh jedno njihovo filmsko chedo ochekuje, ali se za sada ne zna nishta vishe o tome.

Slika-Na setu "Terminator 4" je doshlo do incidenta kada je glavna zvezda filma, Christian Bale totalno otkachio jer je usred snimanja jedne od najbitnijih scena u kadar ushetao Direktor fotografije, kako bi podesio svetlo. Kako to izgleda, kada zvezda poludi, imate prilike da upravo chujete: Klik.
Korisnikov avatar
By gorilica
Prilikom SuperBowl shampionata, u Americi je premijerno prikazana masa trailera za BlockBuster-e koji nam predstoje, a evo i nekih od njih:

Transformers 2: Revenge Of The Fallen
''

G.I. Joe
''

Land Of The Lost
''
Korisnikov avatar
By gorilica
A danas je bila i svetska premijera trailera za "Inglorious Basterds", novi film Quentin Tarantino-a, sa Brad Pitt-om u glavnoj ulozi. :drama:

Slika''
Korisnikov avatar
By gorilica
Pojavio se i prvi zvanichni trejler za Andjele i Demone, sa Tom Henksom i Ian Mc Gregorom u glavnim ulogama.
Slika''

A evi i prvih reakcija na iznova zapochetu franshizu o "ljupkom" ubici Dzejsonu i Peku 13-om. :D

Slika''
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Norveški film sa... pogađajte... Nazi zombijima!

Zove se "Død snø" i ima najbolji tagline koji sam ikada videla: "Ein! Zwei! Die!"

:lol:

U distribuciji je od januara tamo negde, ali da li će stići do nas, ne znam.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Upravo sam pročitala da je reditelj ovog filma 2007. uradio parodiju na "Kill Bill", koja se zove "Kill Buljo". :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
OMG! :drama:
Pojavio se trailer za Descent 2!!!!!!!!!

Slika
''
Korisnikov avatar
By Gaga
Originally posted by walt333
Originally posted by Gaga
http://www.thebrunomovie.com/bruno-movi ... trailer-2/

BORAT is back!!! :hyper:

..kao austrijski gay novinar...jedva chekam!!! :)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:zastava:

--------------------------------------------------------------------------------------------

..petnaest puta sam danas gledao trailer i josh uvek padam u nesvest od smeha...fenÖmenalan je!
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ako neko nabasa na download link, bio bih zahvalan. :)

Slika''
Korisnikov avatar
By walt333
Vrlo lepa vest iz holivuda, priprema se snimanje filma o velikoj glumici, pevacici, osobi i najvecoj gej ikoni Dzudi Garlend. Film ce se bazirati na biografiji "Get Happy" Geralda Clarka. a miss Judy ce najverovatnije igrati Ann Hathaway.
Jedva cekam...

Podsecam da je pre nekoliko godina takodje snimljen film (Ali televizijski) o zivotu jedne jedine Judy koji se zove Life with Judy Garland: Me and My Shadows, koji je bio baziran na memoarima njene kcerke Lorne Luft
Korisnikov avatar
By gorilica
Upravo se na netu pojavio torrent sa ovim filmom.

Slika''

Trailer deluje obecavajuce!
Korisnikov avatar
By gorilica
Hajde da malo updatujem temu. :)

Upravo se pojavila i prva fotka iz rimejka legendarnog filmskog klasika "Clash of the Titans", koji nam stize iduce godine.
Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
Shto se trailera tiche, evo i par novih. :)

Za sve fanove Meril Strip, pojavio se trailer za novi film, koji cemo bez sumnje svi voleti. :)
Julie & Julia
Slika''
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!