Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
da, ali govorim ceznju iz navike, zbog retardirane drugarice, long story :D

mangu citao nisam, ali znam da je jedna od najpopularnijih i najprodavanijih od vremena pa do sad u japanu. verovatno da hoce
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
death note je must watch, klasika. mnogi su se zaljubili u anime bas zbog njega
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
owari no serpah aka serpah of the end #leptijebem :eya:

a i kekkai sensen seems promising

jojo opet ide na cekanje .-.
Korisnikov avatar
By Pauceti
pogledao danas kultni Tenshi no Tamago (Angels.Egg)

Slika

10/10
Korisnikov avatar
By Pauceti
Mnogo lep raniji Mijazakijev rad: Castle of Cagliostro

Slika

9/10
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2708008#p2708008]Pauceti napisao:[/url]pogledao danas kultni Tenshi no Tamago (Angels.Egg)

Slika

10/10
Stavljen na listu za gledanje :D
Skinuh juče Armitage III, to treba da odgledam
A posle ako uspem, sledeće nedelje da napravim Gost in the Shell maraton i da završim sa tim
A skinuću verovatno i Knights of Sidonia, ali kad ću da stignem to da odgledam, videćemo...
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
hejtuju mi owari no seraph po MALu :ozbiljan:

imao je slow start a i retardi ga uporedjuju sa shingeni no kyojin jer je Yu u prvoj imao taj neki Eren vibe. A svi mi koji smo citali mangu znamo da nije nista nalik njemu. Druga sezona ce biti bolja, jedva cekam
Korisnikov avatar
By Pauceti
@Kiborg: Sledece godine pocinje snimanje filma koji je baziran na originalnoj mangi, Spilberg otkupio prava a glavnu ulogu ce igrati Skarlet Johanson. Sta mislis? Produkcija ce sigurno biti visoka ali ne znam koliko uspesno ce preneti smek GITSa a da ne ga ne pretrpaju sa gomilom nepotrebnih akcionih scena...

@Hitsugaya: http://i.ytimg.com/vi/Sg3xtX5OKns/maxresdefault.jpg" target="_blank
Korisnikov avatar
By Kiborg
GITS nudi obilje materijala i ono što može da sjebe stvar je da krenu previše ambiciozno, da probaju u 2 sata da smeste nešto previše kompleksno da na kraju ne mogu da se iskobeljaju bez brzanja i pretrpavanja, a moraju da odvoje vreme da objasne neke stvari onima oji nisu pasionirani čitači mange. Ali mislim da mogu sa modernom tehnologijom da prenesu atmosferu, kad je mogao recimo Džoni Mnemonik, meni jedan od omiljenih filmova, koji me je totalno uvukao u sajberpank, mislim da će moći i GITS.

Ali videćemo i kako će da ispadne Shingeki no Kyojin film, generalno sam skeptičan kad su ekranizacije anima u pitanju.
Korisnikov avatar
By Timothy
Završio Kyoukai no kanata i bio bi sjajan anime da nema KyoAni klišea koji se trpaju svuda. Slika

Sada je na redu Baccano...ovo bi trebalo da me oduševi :D
Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sećam se da sam kao klinac gledao par anime serijala tipa španskih serija za decu - o nekim siročadima. Davalo se na HRT-u, ako dobro pamtim, koji je bio najkvalitetniji (dečiji) program dostupan na primorju Crne Gore, gde sam proveo pola svog detinjstva. Nakon toga sam prešao isključivo na američku masovnu produkciju, i više nikada nisam naišao na tako nešto...
Korisnikov avatar
By Pauceti
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712543#p2712543]Kiborg napisao:[/url]GITS
Ali videćemo i kako će da ispadne Shingeki no Kyojin film, generalno sam skeptičan kad su ekranizacije anima u pitanju.
Upravo, ali dobro videcemo kad izadje na sta ce liciti...

gledao pre neki dan ovaj madjarski masterpiece

Slika

Prosto sam odusevljen lepotom osnovnih boja i madjarskih motiva. Narativ je takodje lagan za pratiti a crtez cesto psihodelican. Iz prvog gledanja je usao u top 5 animiranih filmova koje sam ikada odgledao 10/10
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja sad gledam Vitezovi Sidonije (Sidonia no Kishi) i mnogo je dobra mecha anima. Prošle godine je završena prva sezona, sad je u toku emitovanje druge, do 27. juna pa da sačekam da se pojavi online cela sezona u 720p ripu i sa dobrim engleskim dub-om.
Inače, anime volim da gledam najviše sa japanskim jezikom i engleskim titlom, ali često je titl nekako bezveze, a sinhronizacija na engleski je obično mnogo bolja i pravilnija jezički od titla. Mislim da sam poslednji kvalitetan prevod na engleski u vidu titla video u Fullmetal Alchemist-u i možda u Bleach-u.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ja nikad nista na engleskom ne gledam. lose bude uvek. lakse da nadjes bolji titl nego da trpis ocajnu glumu

a te mecha ne mogu nikako. jedini koji sam gledao, a ujedno mi je i jedan od omiljenih, je code geass hangyaku no lelouch r1 & r2 jer je legendaran, pa sam na robote nekako i zazmureo :D

edit: pauceti tek ti sad vidim ono. taj review je samo za prvu epizodu, koja jeste zaista losa. iz nekog razloga u prvoj se nisu mnogo pridrzavali mange. osim nje, kasnije, anime je solidan, ali u poslednjoj, 10. su uprskali animaciju skroz. prevelik zalogaj za mali budzet, pola epizode samo slike

---

kad pozavrsavam s ovim serijama od danas i juce, uzecu da gledam kara no kyoukai filmove. odgledao samo prva dva

ps

kad sam video juce da nova fsn ubw ima samo 80mb, smorio se ziv, znao sam da ce celu celcijatu samo da pricaju -.-
Korisnikov avatar
By axel87
Working ! season 3
Odgledao prvu sezonu i sad nastavljam sa drugom da se podsetim jer su imali dugu pauzu
Treca sezona je ujedno i poslednja
Izasla je proslog jula :-D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Naleteh na nešto pederski, ali navodno sa kvalitetnom radnjom
Ai No Kusabi
pa krenuh da skidam, samo sporo ide
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa dobro je, ali na žalost kratko traje rimejk, samo 4 epizode i završava se na pola priče praktično.
A original (2 filma iz 90 i neke godine) ne mogu još da skinem, sporo ide.
Korisnikov avatar
By Kiborg
I odgledao sam danas konačno do kraja Code Geass i definitivno je fenomenalno. Plus, kraj je malo mentalno razarajući, trebalo mi je neko vreme da se posastavljam.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
malo? :D

mislio sam da ce da zavrsi kao light iz dn, ali drago mi je da nije mrtav
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kraj FSNUBW je teško sranje. Gilgameš iz FZ i FSNUBW dva različita sveta. Time su upropastili čitav anime.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ajde da te malo podstaknem na razmisljanje, Kiborg. Kako je Lulu preneo viziju, onoga sto se stvarno desilo , na Nunnally, u trenutku kada je umirao?

..i jos nesto, kako se zove anime? ^^

---

Noctise, slazem se za FSNUBW. Razocarao me je kraj. Citaoci VNa to objasnjuju kao, Gilgamesh nije hteo namerno da koristi svoj armor i Ea, jer Emiya nije bio dostojan ni da ih vidi. Posle je bio zaslepljen besom kada mu je Shirou ono rekao, i da je zbog toga onoliko spustio gard. Da je Gil odmah krenuo punom snagom, od Emije bi ostali samo dugmici.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Povraca mi se vise od ovih Shingeki no Kyojin fanova. Sve sto ima post-apocalyptic setting i MC driven by revenge, je kopija snk-a. Da, to nije klise uopste, snk je to predstavio po prvi put, tako su originalni

upropastili su mi ne tako los anime, sumnjam da cu vise ikad da ga gledam
Korisnikov avatar
By Kiborg
Misliš da mu je CC dala svoj kod za besmrtnost?
A to kako je preneo vizije na Nunnaly pojma nemam, pogledaću poslednju epizodu opet kad se malo slegne.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!