Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Marsjebi se.
Ne zaplačem ali mi se sloši posle toga...
Juče recimo neki dečkić na TV...16 godina...oca ne zna, majka ga ostavila kad je imao 9 godina...Živi sa babom, bolesna naravno (ne rođenom, prihvatila ga je kad je ostao sam) u nekom selu, u nekoj kući...šporet na drva i sve što uz to ide...Ide u školu, radi po kućama da zaradi neki dinar...uči obućarski zanat. Ima kaže dva druga koja mu uvek pomažu kad nešto treba da se odradi fizički... Visok, plav, čist, uredan...Blag, smirenih pokreta i ponašanja.
Obezbedio je tih dana babi i sebi drva za ogrev pa je srećan...
Raduju se dugom radošću siromašnih i željnih.
Čuči i drži babu za ruku, miluje je (dok reporterka priča nešto)...Jebe mu se da li mu je neko lajkovao status na fb i da li će lady gaga da dođe u bg ili ne...Zna šta mu je najvrednije u životu i da ako to izgubi - neće imati ničeg. I dok je tako - zahvalan je što to ima i uživa u tome.
U stvari da je duže potrajalo zaplakao bih sigurno.
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
''
iz mog omiljenog filma![]()
Originally posted by ns.happyjebi se!
Originally posted by Marsjebi se.
Ne zaplačem ali mi se sloši posle toga...
Juče recimo neki dečkić na TV...16 godina...oca ne zna, majka ga ostavila kad je imao 9 godina...Živi sa babom, bolesna naravno (ne rođenom, prihvatila ga je kad je ostao sam) u nekom selu, u nekoj kući...šporet na drva i sve što uz to ide...Ide u školu, radi po kućama da zaradi neki dinar...uči obućarski zanat. Ima kaže dva druga koja mu uvek pomažu kad nešto treba da se odradi fizički... Visok, plav, čist, uredan...Blag, smirenih pokreta i ponašanja.
Obezbedio je tih dana babi i sebi drva za ogrev pa je srećan...
Raduju se dugom radošću siromašnih i željnih.
Čuči i drži babu za ruku, miluje je (dok reporterka priča nešto)...Jebe mu se da li mu je neko lajkovao status na fb i da li će lady gaga da dođe u bg ili ne...Zna šta mu je najvrednije u životu i da ako to izgubi - neće imati ničeg. I dok je tako - zahvalan je što to ima i uživa u tome.
U stvari da je duže potrajalo zaplakao bih sigurno.
![]()
Originally posted by gossipboy8989
kada vidim da muche neku zhivotinju![]()
Popeye napisao:iCry.doduše, rijetko kada na filmove koji su napravljeni tako da ti izmame suze. 'titanic' je tu bio izuzetak, plakao sam kao - as the saying goes - kišna godina.
HalfJack napisao: Što se tiče serija, kraj Six Feet Under always gets me.O da!
'''''''''' : (
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!