Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By walt333
Mary and Max, predivan crtani film, bio sam tuzan od pocetka filma, ali kraj kada Meri onako pijana i nakljukana valijumom hoce da se obesi a kao muzicka numera ide que sera, que sera, a tek sam kraj. :rida: Nesto najtuznije sto sam ikada video.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Recimo...

Prayers for Bobby, onaj završni monolog... odličan :)

Poslednje scene "Shelter" (uhh,,, ima i previse kada razmislim)

Edie-na smrt; Desperate Housewives

Charli-eva smrt, LOST (jbg, zao mi kad neko lep umre :plavuso: )

A bas zaplakao jesam na poslednju scenu Digimona ->
:plavuso:

Ajoj, kad se setim.. ovi odlaze, a digimoni ostaju tamo negde zarobljeni ili sta vec... XD
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja jesam plačipička, plačem na svakakve scene, bilo filmova bilo serija.

Skoro uvek kada vidim da nekom zasuze oči ili plače, a da scena i gluma nisu smešne, i ja pustim suzu.
Korisnikov avatar
By Sunce
U bioskopu su me zavrsne scene filma "Ostatak zivota" dovele do suza.

''
By loreenche
ja sam placipicka, i placem na sve zivo, tako da nisam kompetentan za ovu temu :D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Plakala sam kao kisa na "My Sister's Keeper". Inace me jedino doticu filmovi takve tematike - leukemija, rak, saobracajke, pogotovo ukoliko su deca u pitanju.

Umem da zaplacem i na Grey's Anatomy. :duh:
Korisnikov avatar
By Incubus
Kako sam stariji sve više pizdim, ne plačem, ali se rastužim.

npr. gore navedena The Green Mile, La vita è bella, Bent
Korisnikov avatar
By Mars
Ne zaplačem ali mi se sloši posle toga...

Juče recimo neki dečkić na TV...16 godina...oca ne zna, majka ga ostavila kad je imao 9 godina...Živi sa babom, bolesna naravno (ne rođenom, prihvatila ga je kad je ostao sam) u nekom selu, u nekoj kući...šporet na drva i sve što uz to ide...Ide u školu, radi po kućama da zaradi neki dinar...uči obućarski zanat. Ima kaže dva druga koja mu uvek pomažu kad nešto treba da se odradi fizički... Visok, plav, čist, uredan...Blag, smirenih pokreta i ponašanja.

Obezbedio je tih dana babi i sebi drva za ogrev pa je srećan...

Raduju se dugom radošću siromašnih i željnih.

Čuči i drži babu za ruku, miluje je (dok reporterka priča nešto)...Jebe mu se da li mu je neko lajkovao status na fb i da li će lady gaga da dođe u bg ili ne...Zna šta mu je najvrednije u životu i da ako to izgubi - neće imati ničeg. I dok je tako - zahvalan je što to ima i uživa u tome.

U stvari da je duže potrajalo zaplakao bih sigurno.
By Speculum Columbae
Iako sam gledao oko 17 puta, uvek plačem na kraju serije "Seks i grad", kada Keri izlazi na ulicu sa kesom Manolo Blanik i kaže: Najvažnija veza je ona koju imate sa sobom...a ako nađete nekoga koga ćete voleti...pa, to je fantastično.
I onda se ona smeje sa onom fantastičnom kosom, dok joj Zverka kaže da dolazi i nastavlja da ide niz ulicu.
Najlepša scena u modernoj kinematografiji <3
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Mars

Juče recimo neki dečkić na TV...16 godina...oca ne zna, majka ga ostavila kad je imao 9 godina...Živi sa babom, bolesna naravno (ne rođenom, prihvatila ga je kad je ostao sam) u nekom selu, u nekoj kući...šporet na drva i sve što uz to ide...Ide u školu, radi po kućama da zaradi neki dinar...uči obućarski zanat. Ima kaže dva druga koja mu uvek pomažu kad nešto treba da se odradi fizički... Visok, plav, čist, uredan...Blag, smirenih pokreta i ponašanja.

Čuči i drži babu za ruku, miluje je (dok reporterka priča nešto)...Jebe mu se da li mu je neko lajkovao status na fb i da li će lady gaga da dođe u bg ili ne...Zna šta mu je najvrednije u životu i da ako to izgubi - neće imati ničeg. I dok je tako - zahvalan je što to ima i uživa u tome.

jebi se. :rida:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Mars

jebi se. :rida:
jebi se!
Korisnikov avatar
By Torry
christian the lion-video malopre...
Korisnikov avatar
By Galadriel
zapravo jesam, plačem na dosta dirljivih scena :harmonika:
Korisnikov avatar
By scout_finch
nekad mogu za zaplacem cim vidim nekog u filmu/seriji/stagod da place.
pre neki dan sam zasuzila na sopranose, kad toni prica kako i njegov sin ima napade panike, a oci mu pune suza.
Korisnikov avatar
By Sunce
Kad sam bio mali, do suza me je dovela Ruzica Sokic u tv filmu "Grobljanska ulica", posebno kada cepa papirnu vencanicu. Steta sto nije napravljen pravi film. Ta zena je najtalentovanija za tragi-monologe.
Korisnikov avatar
By gossip
kada vidim da muche neku zhivotinju :(
Korisnikov avatar
By Laerem
Kada na kraju Before Sunset Julie Delpy kaze Ethanu Hawke-u: "Baby... you are gonna miss your plane", a on odgovori "I know..." i film ode u fade out.
Korisnikov avatar
By now_pictured
poslednja epizoda gilmore girls je bio tear fest za mene. znaci poslednjih 20 minuta epizode sam plakao ko lud. morao sam posle jos jednom da pogledam jer nisam imao vise pojma sta se desilo hahah. meni su obicno tuzni krajevi, kad je nesto srecno, kad vidis da se neko za nesto trudio ceo zivot i onda to dobije, that kills me. npr kad je lorelai videla kako je dobro uzgojila rory. :)

a i ova scena kills me every time iako ne placem :P

''

a i smallville finale je imao par tear jerkers i plakao sam posebno kad su lois i clark isli da se vencaju.

''

uuuuh al sam tu isto plakao haha :)

a i na kraju onog filma remember me :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
Dirrty napisao:Ja jesam plačipička, plačem na svakakve scene, bilo filmova bilo serija.
:lol: :love:

OT: Trenutno se ne mogu sjetiti na koji film sam se rasplakao, a sgurno postoji.

Što se tiče serija, kraj Six Feet Under always gets me. :smilegrin:

'''' : (
Popeye napisao:iCry.
doduše, rijetko kada na filmove koji su napravljeni tako da ti izmame suze. 'titanic' je tu bio izuzetak, plakao sam kao - as the saying goes - kišna godina.

no, mene mnogo više pogode stvari poput 'carlito's way': kad al pacino konacno dotrci na taj vlak... ili u 'fearless', kad se konacno prikaze sto se dogadjalo u avionu tijekom njegova pada... a slab sam i na scene pobjede boljeg u ljudima, recimo na kraju 'invictusa' sam cmizdrio jos desetak minuta... a tek 'lotr: rotk', kad frodo padne samu u zagrljaj i kaze da se osjecao kao da je gol i sam u mraku... omg, i'm tearing up :rida:

sto se serija tice, redovito sam pratio americki 'the office' i rasplakao sam se na epizodu 'goodbye michael'... serija je sad fakat tesko sranje, inace :D
By Ulix
HalfJack napisao: Što se tiče serija, kraj Six Feet Under always gets me. :smilegrin:

'''''''''' : (
O da! :drama:

Suviše mi je očigledno bilo da bih se rasplakao, ali poslednjih desetak minuta Far From Heaven sam odgledao u bioskopu sa knedlom u grlu. Zato što je Julianne Moore prosto genijalna i dovoljno je da vidim onu njenu izbezumljenu facu i da se oduzmem. :drama:

Umem da se zaplačem i na nekim delovima filma Saturno contro i nakon što sam sigurno desetak puta pogledao taj film, ali to moja neka nerešena (nerešiva) žurka u glavi. :lood:

Ah, da - i ima par scena u Tri boje: plavo kad se jedva kontrolišem.
Uglavnom me zgromi Stendalov sindrom, pa zasuzim, ali što se tiče filmova koji su uspeli da mi izmame uobičajene sappy emocije, off the top of my head:

Kaprin It's a Wonderful Life - gets me every time.

La double vie de Veronique - Margita me je skoro podsetila na Van den Budenmayer scenu. I sobbed like a motherfucker. Mada bih tu mogao da uglavim i Tri boje: plavo, premda je tu više slow-burning efekat.

Darkman - I'm learning to live with a lot of things. Uspomena iz detinjstva.

Tinejdž-goth izlivi :cut: - The Crow i Donnie Darko.

Kad se već sramotim - Highlander III, a posebno ona scena kada vitla mačem po strmopizdini. Znam, ali bio sam klinac, and it stuck on me. A tu je i tužno-pasivno-agresivna faca Debre Kare Anger.

Stalker i Nostalgija - sublime tearjerker, Tarkovsky style.

Amores Perros - damn, nigguh. Injaritu inače uspe da me žacne sa stvarima koje lako mogu da skliznu u bezočnu patetiku, kao npr. i sa 21 Grams.

Muriel's Wedding - ne znam zašto, ne znam kako, ali tu je u pitanju neka đavolska rabota. Čudna kombinacija uspomene iz detinjstva, Abba pesama i queer Ozzie naglaska, ko će ga znati...

Ostalo sam verovatno potisnuo, phew.
jebo sam (jel sme tako da se kaže...:D) sve po spisku onom klincu iz filma "šampion",kad mu je ćale umro u ringu...

kako dete može tako da se glumi...pu,leb ti jebem... :rida:

sjaj u travi-kad ONA dolazi kod NJEGA,izlečena i saznaje da se oženio,i upoznaje mu ženu i decu... :cut:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!