Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By HPLC
Srpski film...

Dođe mi da plačem i povračam istovremeno. Fuj.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Hys.

Sister My Sister

Dugo nisam mogao da se setim ovog filma.Umesto,Joely Richardson mislio sam da je Emily Watson.Brkam ih jos od Breaking the waves.Ne znam sto.
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
meni je Irreversible remek delo. takodje i Clockwork Orange. ne bih ih okarakterisala kao bolesne filmove. za mene bolesni filmovi su sokantni filmovi cija je jedina poenta da sokiraju, odnosno nemaju poentu, poruku.

srpski film je npr prava bolestina.
Korisnikov avatar
By Markiza
Da dodam...salo or 120 days of Sodoma ,Crash,Parfem itd,itd.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Pink Flamingos je poprilično bolestan

Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
^
Meni je smehotresan. Obozavam taj film.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Najbolji su bolesno-smehotresni :D

Najviše volim onaj ludi par koji je ljubomoran na Divine (je l' se tako beše ona zove?).
Korisnikov avatar
By Tungi
Da. Na kraju filma je stvarno pojeo/la pseci izmet :lol:

Dobra je i scena sa pilicima, kako rece John Waters, iskorisceni su vec u narednoj sceni, kad Divine pravi rostilj. :smeh:

Mama Eddie je :awesome:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Hys. napisao:Posto su svi iz mog okruzenja konstatovali da sam potpuni filmski manijak, i da se primam na bolesne filmove, volela bi' znat' koji su za vas bolesni filmovi:testerica: Inace te filmove je bolje labelovati kao disturbing :duh:
evo ja cu jednu listicu da metnem ovde, pa da vidnemo reakcije:posrani: ...
Gledao sam I Spit on Your Grave, Brazil još gledam (trebat će mi više vremena s njime :kesa: ), Battle Royal, Ichi the Killer & Requiem for a Dream. Za dosta filmova na listi nisam baš čuo. Bolesni su u kojem smislu? *unsure* Oni filmove koje sam odgledao imali su možda par potresnih, mučnih scena ali nisu mi bili bolesni. Battle Royal ima munjenu priču i bilo mi je čak zabavno gledati kako se svi ti klinci kolju na tom otoku. Ichi the Killer je imao par scena koje su bile mučne za gledati (baš poput I Spit on Your Grave scena kada žena probada muškarca u kadi), no opet nije mi to bilo nešto strahovito bolesno.*nezna*

Šta ja znam, bolesni kao kul? :lol: Po tom kriteriju baš bolestan mi je bio Starship Troopers, sve te scene koljačine su mi bile zabavne za gledati. Baš i nemam neku listu bolesnih filmova.
Korisnikov avatar
By De Vil
I Spit on Your Grave

Mnogo dobar film :awesome:

Najodvratniji film koji sam gledao je Wrong Turn prvi deo,ne usuđujem se da gledam ostale :no:
Korisnikov avatar
By HalfJack
De Vil napisao:Najodvratniji film koji sam gledao je Wrong Turn prvi deo,ne usuđujem se da gledam ostale :no:
Najodvratniji? Misliš najgluplji? :lol: Taj film je tipični glupavi hororac gdje zgodne pičke idu na neko putovanje i onda se bore protiv čudovišta. Monster fighters. :radosnice:
Korisnikov avatar
By HalfJack
De Vil napisao:Meni su ona čudovišta odvratna,ne radnja,niti bilo šta drugo,samo oni :no:
Oh well. :hug:
OT: E da Piranha 3D, ajde dobro trash film ali ima nekih 15 minuta koljačine koje su barem meni totalno zgadile život. :cut:

''''''
Korisnikov avatar
By Misfit
sve je to mlitavo. vas dvojica, if you're ready to take the training wheels off, skinite negde ceo film (ima i dosta zanimljivog gej sexa):

''
Korisnikov avatar
By Srklet
In downtown Japan, a lonely computer nerd tries to maintain a peaceful existance while being stalked by a gang of deviant homosexuals who want to use him for their brutal S&M activities.

:hyper: torrents, here i come!
Korisnikov avatar
By Blady
POgledacu ove filmove ovde, ali do sada mi nista nije bilo toliko bolesno kao
"Human Centipede"
Korisnikov avatar
By Misfit
^ ta scena s tvog avatara je prilično bolesna. a i onaj segment sa vrećom i hranjenjem. :sweet:
Korisnikov avatar
By Blady
^ :lol:

Jeste i Audition spada u "bolesne" filmove.
Ali nije me terao na peglu kao H C.
Korisnikov avatar
By gossip
"The Woman" meni je taj film jako bolestan i totalno bez poente...not worth of a watch
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da ovo vredi pogledati :)

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!