Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by HtonNe budi tako ostar... Sin City je svojevrsni omaz nekadasnjim film-noir ostvarenjima (vaesete godine proslog veka, glavni glumac misli naglas, uglavnom nista pametno, nadje se po kojoj dami u nevolji i na kraju osvoji i amu i potamani lose momke), i pre svega jedan preskupi eksperiment... od nacina snimanja do glumacke postave. A od ekranizacije stripa ni ne treba ocekivati puno, posebno sto ni strip nije bog zna sta... Mene je taj film zesce smorio, ali skidam kapu za trud. A svi Rodrigezovi filmovi pomalo vuku na mizoginiju.
Sin City -jeste da sam musko,ali film je tupavo musko-macho-shovinisticko sranje. Tacno se vidi da je radjen po nekom sranju od stripa koji je pisao neki jadnik koj zensko u zivotu video nije. Da nije onako fantasticno sniman i svi ti(zali boze) efekti otislo bi mi dragoceno vreme u nepovrat. Jos sam vise ocekivao od njega kada sam saznao da ga je radio isti reditelj koji je rezirao 300.![]()
Originally posted by crawenNe.Originally posted by blentaJu-on je japanska verzija
mina i ostali
jel the grudge prvi deo i ju-on jedan isti film???
a Ju-on: The Grudge je americhka sa Sarom Mishel Gelar...![]()
Originally posted by rent_guyPrvih ne znam koliko minuta dok se ovaj sa plakata nije iskrcao i poceo da kenja. Tu sam ga obrisao sa hardaOriginally posted by MorpheusZnam, zato ja ni ne zelim da ga gledam...
Beowulf
Nije los...samo sto je animiran,a nisam neki ljubitelj animiranih filmova
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!