Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by SuncePerhanov san? Spalovi, vatra... Da, sjajno je.Originally posted by UlixNajviše mi se sviđa scena na reci, kada ona devojka plovi čamcem, uz savršenu muziku.
Recimo Dom za vesanje mi sada pada na pamet.
Svaki, ali svaki put me ostavi bez daha.
Originally posted by UlixDa, i ta scena. I kada se Perhan i njegova sestra sreću, njihov zagrljaj.Originally posted by SuncePerhanov san? Spalovi, vatra... Da, sjajno je.Originally posted by UlixNajviše mi se sviđa scena na reci, kada ona devojka plovi čamcem, uz savršenu muziku.
Ja volim i scenu porodjaja, kada devojka levitira dok u pozadini voz prolazi.
Originally posted by SunceJoj da, i ta je sjajna.Originally posted by UlixDa, i ta scena. I kada se Perhan i njegova sestra sreću, njihov zagrljaj.Originally posted by SuncePerhanov san? Spalovi, vatra... Da, sjajno je.Originally posted by UlixNajviše mi se sviđa scena na reci, kada ona devojka plovi čamcem, uz savršenu muziku.
Ja volim i scenu porodjaja, kada devojka levitira dok u pozadini voz prolazi.
Originally posted by MarsMislim da su "pucnji na Brodveju" moj omiljeni film, kada je u pitanju Vudi Alen.Originally posted by KiseliPogledaj Bullets Over Broadway sa njom, ako nisi do sada.
Dianne Wiest je fenomenalna i presmešna.
Originally posted by konstantin lauferSta mislis - da li bismo manje voleli taj film da je Vudi dodelio i sebi neku ulogu? Sta bi bilo kad bi bilo...
Mislim da su "pucnji na Brodveju" moj omiljeni film, kada je u pitanju Vudi Alen.
Originally posted by MarsMa nisam o tome razmisljao. Nisam neki fan Vudi Alena, samo sigurno mislim da je ovaj film genijalan. Dzenifer Tili je kraljica!!!Originally posted by konstantin lauferSta mislis - da li bismo manje voleli taj film da je Vudi dodelio i sebi neku ulogu? Sta bi bilo kad bi bilo...
Mislim da su "pucnji na Brodveju" moj omiljeni film, kada je u pitanju Vudi Alen.
Ali stavrno jedan od razloga (od mnogo razloga) zbog kojih mi je film genijalan je cinjenica sto Vudi ne glumi u njemu. Obozavam ga i kao glumca, ali mi se cini da bi njegovo vizuelno prisustvo u njemu jako stetilo filmu.
Originally posted by MarsOriginally posted by KiseliPogledaj Bullets Over Broadway sa njom, ako nisi do sada.
Dianne Wiest je fenomenalna i presmešna.
Originally posted by SunceOstatak života,Originally posted by SunceDodajem i:
Klavir
Andjeo za mojim stolom
Cudesna sudbina Amelije Pulen
Profesorka klavira
Tajne i lazi
Moje levo stopalo
Gorile u magli
Billy Elliot
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!