[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2410059#p2410059]Misfit napisao:[/url]
a tu je i aleksandra janković... zapravo, tu je sve. ![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
Juče sam je video u Svetogorskoj. Susreli su nam se pogledi. Malo je nakrivila usnu u poluosmeh u prolazu videvši koliko je lepo ono što ona kudi sve vreme, tj. ja i ono što ja jesam- gay.
Blenta i ja smo gledali film pre dva meseca u Tuckwoodu i moj utisak je bio da film nema kraj, ostalo je toliko toga nejasnog, što je donekle u redu, ali opet...klinci koji će taj film gledati moraju da dobiju šok terapiju na kraju, moraju da dobiju neki fleš koji će im malo srediti posrnule mozgove. Ovako, ostao je utisak velikog polnog organa dublera, Jami i 'One stvari' a deca...deca se posle tog filma uglavnom i samo identifikuju sa glavnim glumcima.
Nije Maja Miloš dala ništa što mi već ne vidimo ili nismo proživeli i preživeli, ono što je zaboravila jeste eksplicitan kraj takvog eskplicitnog filma.
Doduše, ne znam šta vi mislite o tome, ali kraj u kom devojčica odlazi ponovo u zagrljaj svom dečku koji je pogrešan za nju govori samo u neku ruku o pobedi mizoginije i potlačenosti žene koja se generalno u našem društvu vraća onome ko je kinji jer ne ume da kaže 'ne' i 'dosta'. Čak ni tu nema 'šok efekta'.
Meni se dopao, uz te male zamerke koje imam.