Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
Johnny Depp...na stranu komercijalni Pirati i sta slicno....ima nesto u njemu sto mi se dopada...moze da odradi svaku ulogu.
By LeDeNa_
Al Pacino, Sean Penn, Nicolas Cage itd

Meryl Streep itd.........
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Uma Thurman, Whoopi Goldberg, Meryl Streep, Michelle Pfeiffer, Samuel L. Jackson, Michael C. Hall, i još mnogo njih... ^^
generalno više volim sam žanr (poput ekspresionizma, ili noara) i filmadžije (tipa Bergman, John Cassavetes, Almodovar, Stanley Kramer, Kadijević) i neke trupe koje oni biraju za sebe, nego konkretne glumce, al ajde da navedem nekoliko:

neprikosnovene su mi Anna Magnani i Bette Davis
slede Lana Turner, Elizabeth Taylor, Marlene Dietrich, Rita Hayworth, Katharine Hepburn, Ingrid Bergman, Liv Ullmann, Vivien Leigh, Liza Minnelli, Judy Garland u dramama, Čarobnjaku iz Oza i Meet me in Saint Louis, ponekada kada mogu da je tolerišem Joan Crawford i Audrey Hepburn, Vanessa Redgrave mi je jedna lepa, blaga i plemenita pojava
i zaista yentl ponekad Barbra, kad sam raspoložen.

od glumaca volim Max von Sydow, Montgomery Clift, Marlon Brando, Max Schreck, , Spencer Tracy, Burt Lancaster, Jack Nicholson, ponekada, jako retko Al Pacino.

nerado priznajem da volim i Meryl Streep, Nicole Kidman, Tilda Swinton, (mada više zbog ličnosti nego zbog filmova, jer mogu na prste jedne ruke da navedem dobre filmove od sve tri) i volim da gledam Kate Winslet, za koju smatram da nema nijedan dobar film, iako je sama dobra glumica. Slična situacija mi je i sa Rachel Weisz (osim Agore).
Kirsten Dunst me je kupila sa Marijom Antoanetom.

ima ih još, ali ovi su mi mainstream favorites
Chris Tucker, Johnny Depp, Megan Fox, Anđa, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Cameron Diaz, Olivia Wilde, Amber Heard, Keira Knightley, Kristanna Loken, Wesley Snipes, Nikola Simić, Čkalja, Seka Sablić, cela postava glumaca serije "Prijatelji" i "Allo Allo".
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ana Farris
Jennifer Connelly
Jennifer Coolidge
Korisnikov avatar
By IriS
sigurno sam već odgovarala na ovu temu, ali me mrzi da tražim šta sam pisala...

gooooodinama već imam svoje favorite, koji me ne izdaju, i sumnjam da će se ikad maknuti sa ove moje liste.

glumci:
Anthony Hopkins... jer je pregenijalan!
Jeremy Irons... jer je toliko specifičnog izraza, a opet u svakoj ulozi poseban i različit.
Kevin Spacey... mislim da je on najveći car u Holivudu.
Daniel Day Lewis... snimi film svakih tri-četiri godine i dobije oskara :D
Leonardo Di Caprio... toliko ga svi vezuju za Titanik, da su dosadni. on ima toliko dobrih uloga, da ga mnogi neopravdano hejtuju. odličan glumac.

glumice:
Meryl Streep... jako sam srećna što živim u vremenu gde ta žena još uvek snima filmove :love:
Cate Blanchette... mislim da nju preobožavam...uživam da gledam njene filmove.
Kate Winslet... za jednu, relativno mladu glumicu, toliko različitih uloga, da je to fascinantno!
Susan Sarandon...ona je naprosto ikona!
i u poslednje vreme Jeniffer Lawrence... jako joj držim fige da nastavi da pokazuje svoj potencijal i da ga toliko razvije, da se u Merylkinim godinama približi njoj :yes:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jeniffer lawrence. koji je ona debil :love: nije mi omiljena po glumi vec po intervujima i generalno njena pojava mi je :love:

i to je to, ostali su mi nja
Volim: Naomi Watts :meda:

Hottie: Kate Beckinsale Slika

Iznimno drage/i:

Audrey Hepburn
Patricia Clarkson
Meryl Streep
Maggie Smith
Susan Sarandon
Emma Thompson
Allison Janney
Kate Winslet
Cate Blanchett
Claire Danes
Marion Cotillard
Hilary Swank
Michelle Williams
Mélanie Laurent
Jessica Chastain
Amy Adams (NEW ENTRY)
Angelina Jolie
Scarlett Johannson
Julia Stiles
Julia Roberts
Paula Patton
Dawn French

Mark Ruffalo
Viggo Mortensen
Patrick Swayze
Philip Seymour Hoffman
Morgan Freeman
Daniel Craig
Michael Fassbender
Benedict Cumberbatch
Ian McKellen
Liam Neeson
Gael García Bernal
Ricardo Darin

:love:

Respektiram:

Judi Dench
Helen Mirren
Glenn Close
Vanessa Redgrave
Kristin Scott Thomas
Viola Davis
Sally Field
Katey Sagal
Catherine Deneuve
Jodie Foster
Julianne Moore
Nicole Kidman

Daniel Day-Lewis
Javier Bardem
Jeremy Irons
Anthony Hopkins
Ben Kingsley
Jack Nicholson
Bryan Cranston
Giancarlo Esposito
Gary Oldman
Sean Penn
Bill Nighy
Joaquin Phoenix
Tom Cruise

:fancyklap:

Kuleri: Charlize Theron, Kevin Spacey, Brad Pitt

Nade novog vala: Rooney Mara, Carey Mulligan, Ryan Gosling

Svi imaju isti zajednički nazivnik: volim ih vidjeti. :)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Eva Ras
Žena obesmišljava nepotrebnu patnju kroz glumu i društveni aktivizam!
Za mene jedna od najboljih evropskih glumica!
U njenoj glumi nema ni p od patetike čak i kad uloge treba da izgledaju tako!
Treba da dobija više uloga.
A ne bi bilo loše ni da počne da daje časove glume. Negde sam čuo da je rekla da nikad nije prihvatala profesorski zanat i to je šteta.
Ali to se može promeniti u budućnosti, zašto da ne.
Moji omiljeni glumci su navedeni kod IriS, iznimka Leonardo (bezlican mi je pa mi je bezlican).
Glenn Close npr. bih mogao i da gledam kako samo zvizdi 2 sata, koliko mi je fascinantno intenzivna njena pojavnost.
volim glumce (i glumice) koji znaju glumiti da misle. volim glumce koji znaju glumiti cijelim tijelom. volim glumce koji izvrsno internaliziraju. volim glumce koji znaju glumiti da slusaju. itd.
ali, sve to su donekleproizvoljni kriteriji, nekad odlicni glumci imaju grozne izvedbe, a neki prosjecni naprave nesto jedinstveno. na filmu mnogo toga ovisi o hrpi faktora, ne samo o glumcu. npr. koji bi to cijenjeni thespian ili oskarovac bolje glumio terminatora od arnolda? to je genijalna uloga covjeka iznimno ogranicenih glumackih sposobnosti.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2773085#p2773085]Dark Walker napisao:[/url]Eva Ras
A ne bi bilo loše ni da počne da daje časove glume. Negde sam čuo da je rekla da nikad nije prihvatala profesorski zanat i to je šteta.
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2773085#p2773085]Dark Walker napisao:[/url]Eva Ras
Mnogo intervua Eve Ras sam poslusao. Neverovatno je govorljiva. Mislim da je odlican pripovedac i da ima smisla za pisanje. Njena uloga u Ljubavnom slucaju je neprevazidjena. Takodje i u Bice skoro propast sveta. Oseca se i to da je zavrsila dramaturgiju, pored glume.
Mnogo mi je draga!

https://www.youtube.com/watch?v=l63alwT03xs" target="_blank

Devet dana (film):

https://www.youtube.com/watch?v=7PNQSalVTbY" target="_blank
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!