Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Beogradjanin18
Krenule su mi suze i uz "Volver" od Pedra Almodovara. Inače sam trenutno u takvom raspoloženju da me svašta može rasplakati...

Da- na 'Piensa en mi' (High Heels) i 'Luz De Luna' (Kika)...znaci samo na pesme. Ustvari ne. Ceo 'Visoke potpetice' jer volim kad zene placu, obozavam i rastuzi me u isto vreme. Imam jaku zelju da ih nekako zastitim.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by bigirl
Možda nije za ovu temu, ali je isto plačipičkasto... Plačem na snimke starih fudbalskih tekmi (Zvezde, naravno)... :( Plačem nekad i kad gledam neku utakmicu, pa neko da gol... Plačem i kad se sviraju himne pre tekmi...
Eto, podsetila si me... Ja sam plakala kada sam gledala neku emisiju o Drazenu Petrovicu dok su davali inserte sa njegovih odigranih utakmica. Bio je veliki....
Korisnikov avatar
By d` Winter
1.A river runs through it(1992)

Slika

2.The Talented Mr.Ripley(1999)

Slika

3.Como agua para chocolate (1992)

Slika

4.The Remains of the Day (1993)

Slika

5.Land of Shadows (1987)

6.Nuovo cinema Paradiso (1988)

Slika

7.Good Will Hunting (1997)

Slika
-5 puta gledao samo u bioskopu

8.Malena(2000)

Slika
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Mars
Jesus...Imas li DVD kompleksnog naslova:

Црвена Звезда
наших шездесет година
ЗВЕЗДО, ДАЈ ГОЛ!
200 најлепших голова

??
Neeeeeeeeemaaaaaaaaaam :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Mars
Cemu tuga, cemu suze.... Ima u Zvezda shopu. Nije skupo, bilo je i po kioscima.

Mada je toalno bezveze uradjeno. Sve akcije i golovi su pokriveni ne komentatorom, zvucima sa terena i tribina, vec navijackim himnama. Mucno za gledanje na momente.

:poklon: :jelka: :ledeni:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ajoj... Mogu misliti kako ću se isplakati. Konjske suze sam izronila na DVD o Liverpoolu... (A nisam Liverpoolov fan...)

It's official. I'm plačipička.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sunce
"Anđeo za mojim stolom" (rediteljke Jane Campion) - posebno scena kada na školskoj tabli pred prosvetnim inspektorom kredom pokušava nešto da napiše, a onda od straha odustaje i beži sa rečenicom "Ne mogu, ne mogu!" :placko:

Slika Slika

"Čudesna sudbina Amelije Pulen" - naročito kada Nino (Metju Kasovic) ulazi u Amelijin stan i kada ga ona polako ljubi.

Slika

"Sjaj" - kada otac tuče sina u kadi, kada na koncertu pada na pod, kada posle velike pauze ponovo nastupa i dobija veliki aplauz.

Slika

"Brokeback Mountain" - nekoliko scena (kada na obali reke jedan drugog mazi uz priču da spava stojeći kao konj...posebno na kraju, scena sa košuljom).

Slika Slika

"Ostatak života" - ceo film, a najviše kada glavni junak odlazi na obalu mora (završne scene). Ali mi se i glumac Melvil Pepo dopao pa su mi oči zasuzile! :love:

Slika Slika

"Klavir"

Slika

"Jesenja sonata"

Slika

"Sati" - poslednje scene.

Slika

"Moje levo stopalo" - kada dečak ispisuje levim stopalom "mama" na podu.

Slika

"Mostovi okruga Medison" - scena kada je Meryl u automobilu sa svojim mužem, drži kvaku, plače i donosi definitivnu odluku da ostaje sa svojom porodicom.

Slika

"Kralj i klovn" - završne scene, na konopcu.

Slika

"Dom za vešanje" - susret Perhana i njegove sestre (njihov zagrljaj), scene na reci.

Slika

"Virdžina" - kad Virdžini umire majka.

Slika

:placko:

Sada sam se setio ovih filmova...
Da dodam filmove:

Ples u tami
Soba moga sina
Ja sanjam
Pariz, s ljubavlju
By жњ
kad smo kod "scena", recimo da ne mora biti bas iz filma...

evo da otvorim dusu i priznam da sam plakala na zavrsetku "harija potera i polukrvnog princa", kad dusmani ubise dambldora. ridala od 5 do pola sedam ujutru...

feniksova pesma... :iskolacen: :gotika: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Val
Plachem kad vidim Mariju Sherifovicj. Mislim, kad je chujem. Ma naravno...kad chujem text jedne "njene" pesme. Ma... :skola:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ima toga ihahaj...
Mislim, ima perioda životnih kada plačem i uz Hallmark (koji je pre za povraćanje)

Sad se setih Šindlerove liste.
Film kao film... gledam ja i kontam da je još jedan u nizu tih "fenomenalnih" filmova na koji otkidaju svi a ja ni sekunde ne kontam čega tu ima za otkidanje.
I onda poslednja scena. Kad stanu u red. I krenu. Jedan po jedan.
Kad shvatiš da film nije film. Da je svaki kamen jedan život. A da će taj jedan život dati ko zna koliko još.
E tu je vrisak. I glasno ridanje.
Korisnikov avatar
By Marvin
Sati mi nikada nisu bili za plakanje.
To je život. Onakav kakav jeste.

Kako kaže Virginija
To look life in the face,
always,
to look life in the face and to know it for what it is.
At last to know it, to love it for what it is,
and then, to put it away.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja JESAM placipicka, i placem cak i na kraju romanticne komedije:bananica:
By Swanheart
pre je mozda mogla neka scena da me rasplace...a sad...nista
Korisnikov avatar
By gorilica
Evo, upravo brišem suze. :(
Nakon dve godine, opet su me rasplakale iste scene. Za sve ljude dobrog srca - Pronaći Nedodjiju - izuzetan film.
Korisnikov avatar
By deželaš
pa kad prokopam malo po svom sećanju vidim da sam kao mali plakao na sve i svja; na seriju Emili, na Kosu (sentimentalizir'o k'o krava kao mali mesecima uz muziku iz filma, naročito uz "Easy to be hard"; tokom zadnje scene jednom - mada iz sasvim drugih razloga), na Plači dušo; na sve dečije romantične, na one u kojima deca ginu, plaču, na scene siromaštva, na dečija nerazumevanja s roditeljima (tako zaplakao i skoro uz poprilično banalan kadar iz almodovarovog "Vrati se"), na neku ekranizaciju Devojčice sa šibicama...ta fajtanja sa roditeljima me i dan-danas redovno ganu čak i kod potpuno treš ostvarenja...

Nego... koji su vas filmovi plašili?

Originally posted by жњ
Sinoc je bio "Terminator 2" i setila sam se da sam kao klinka stalno jecala u poslednjoj sceni kada ga spustaju u istopljeni metal. Bilo mi je neshvatljivo da jedan tako kul lik mora da nestane, a mastala sam i da imam sopstvenog Terminatora!! Danas vise ne placem na taj film (dosta je bilo), ali zato cmizdrim u kontinuitetu na poslednjih 20 min. svaki put kada gledam AI (Artificial Intelligence) sa onim napacenim decakom-robotom, te se tradicija ridanja na SF-ove nastavlja. :klap:

skontah da na ljudsku bedu ne placem uopste... samo na robotsku :cyborg:
ta scena je stvarno bila za celu našu generaciju konstitutivna.
bravo za zapažanje :)
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Mislim, taj izraz - "plachipichka" mi bash nije najjasniji, al' ajde, ako se to tako kaze....

U proseku mene svaki drugi film rasplache, medjutim jedna od poslednjih scena u drugom delu "Gospodara prstenova" kada Frodo napadne Sema sa Zalcem i on mu onako sa onom bucmastom facom izjavi: "Don't you know your Sam?"
i onda zatim ide Semov monolog o tome kako ima josh dobrog na ovom svetu i kako se vredi za to boriti....
Sjajno...

Korisnikov avatar
By Lionac
ma Dumbo...kada mu je keva u zatvoru:nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :nazalost: :placko:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
"Hair" Od M. Formana. Scena kada Berger ulazi u Avion koji krece ka Vijetnamu, i tu pocinje pesma "Let the Sunshine IN".. uf,ne mogu a da ne zaplacem!
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
na titanic i slichne klishe scene.
i ponekad na kraju neke epizode ochajnih.
brokeback mountain je sranje.
boys don't cry me previshe shokirao da bih plakao.
e, things you can tell just by looking at her i if these walls could talk je vec plakanje.
i na imagine me and you plachem.
Korisnikov avatar
By castor
Zadnja bitka u filmu Kuca letecih bodeza, scena kada devojka umire.
By Hans
"Ptice koje ne polete".....crtani film "Lisica i pas".....
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Hans_87
"Ptice koje ne polete"........
Da znas, i ja. Neko bi rekao da je pateticno, ali stvarno sam zaplakao. Ona priroda, lepota, dobra Batina gluma i rode, auuu. Neke ptice nikad ne polete. :(
Originally posted by castor
Zadnja bitka u filmu Kuca letecih bodeza, scena kada devojka umire.
Ne secam se da li sam bas zaplakao, ali to jeste divno-tuzna scena. Gledao Heroj-a?
Korisnikov avatar
By walt333
brokeback mountai, Mulen Ruz, Boys dont cry, Sofijin izbor, Kuca peska i magle, bambi... i naravno Boja purpura.....
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Beli Dečak

Mislim, taj izraz - "plachipichka" mi bash nije najjasniji, al' ajde, ako se to tako kaze....

U proseku mene svaki drugi film rasplache, medjutim jedna od poslednjih scena u drugom delu "Gospodara prstenova" kada Frodo napadne Sema sa Zalcem i on mu onako sa onom bucmastom facom izjavi: "Don't you know your Sam?"
i onda zatim ide Semov monolog o tome kako ima josh dobrog na ovom svetu i kako se vredi za to boriti....
Sjajno...

ekšli, ja sam proplakao sva tri dijela... 'i made a promise, mr. frodo!'

buahhhaaaa :placko:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Beli Dečak

Sjajno...

:up:
Korisnikov avatar
By daša
spot delerium ft. sarah mclachlan - silence (o.O)

p.s. i love you (da, bljutava sam), kada sluša njegov glas na sekretarici over and over again, iako je on odavno mrtav.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!