Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By luciferin91
Johana, je rekla da izdaje Harry Potter Encyclopedia gde ce dodatno objasniti gradju zamka, biografiju likova, porodicna stabla itd itd. Can't wait! :)
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledah. Zaplakah na kraju.
Svidja mi se kako je odradjena Snejpova prica. Ocekivao sam vise odstupanja od knjige.

U svakom slucaju, :up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gledao danas u Koloseju, 3d projekciju.

U odnosu na prethodna 3 dela (ne uključujući prvi deo poslednjeg dela) mnogo podnošljivije.
Dopada mi se povezivanje sa prethodnim delovima, od scenografije do priče, kao i nekolicina scena masovne borbe kakve do sada nismo viđali.

Umro sam od smeha na izlive nežnosti između glumaca, potpuno infantilno i iznenadno... do ovog dela se nisu ni muvali, a sad se odjednom povataše svi i to nespretno!
Pored toga, najsmešnija scena, možda čak i u istoriji kinematografije, po mom skromnom mišljenju, jeste sam kraj filma... kada glume roditelje one nesrećne dece... a uopšte ih nisu odradili kao matorije, sem stajlinga, potpuni promašaj!

Ne žalim pare, dopalo mi se, navučen sam na franšizu još od prvog dela... da nisam, posle 4. bih verovatno prestao da gledam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Alan Rickman (Severus Snape - najbolje odigran lik serijala po mom skromnom mišljenju...) RIP
Korisnikov avatar
By Hys.
^ koliko me vest o DB realno nije potresla (iako je fenomenalan muzicar, jednostavno nije mi bio u sferi zanimljivog) toliko me je potresla vest o smrti Alana Rikmana.

Snejp je inace po meni najkompleksniji lik u njenom serijalu. On je znao dovoljno o Snejpu pre ostalih da na vrlo rafiniran nacin odigra ulogu tako da posle odredjeni maniri, pogled, itd budu namerno "tu" i da looking back moze da se ukaci zasto je nesto uradio na taj nacin. Sam je pricao posle o tome.

Moj prvi susret sa njim je bio kada je glumio serifa od notingema, potpuno me je fascinirao jos tada.

A ovo je divan, potresan film, koji najtoplije preporucujem ako neko nije gledao:

Ne mogu da opisem koliko mi je zao sto nisam imala privilegiju da ga gledam u pozoristu.

edit to add

jbt kako bi on bio dobar Patricije. To jest, Vetinari. A nema ni Praceta vise.

....

edit na edit

"Pratchett's own choice of actor to play Vetinari is Alan Rickman"

Ja ne znam da li je dzeremi ajrons procitao jednu knjigu ili opis vetinarija (kapiram da sigurno jeste), ali njegova izvedba Vetinarija je uzasna (wtf sa onim spich impediment) a charls dans ga je zapravo preneo na ekran kako treba. Ali kako bi to tek bilo u Rikmanovom izvodjenju, sa onim njegovim glasom :rida:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!