Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
no way, to mi je spontano palo na pamet dok sam pisao.

popaje mozes slobodno da koristis, ali sa zvezdicom!
Korisnikov avatar
By .:Q:.
od koga li je ukrao hemingvej

:paradajz:
Korisnikov avatar
By V25
Phantom Menace je bio jezivo loš. Nepostojeća priča, očajna gluma, Windows Media Player efekti... 2 i 3 su bili ok, gledljivi. Stara Lucasova trilogija je sasvim solidna. Opet, dok sam bio na FDU uvek sam se plašio Star Wars fanova. Uvek su delovali kao silovatelji koji će ti na sred hodnika izvaditi onaj svetleći mač i rasporiti utrobu.
Korisnikov avatar
By Mars
Kod mene u komsiluku bila neka lokalna konvencija (plus pandemijsko ludilo povodom aktuelnog filma). I jedinu opasnost koju predstavljaju za mene je da se ugusim od smeha kad ih vidim onako spremljene za učešće.
Korisnikov avatar
By V25
Stvarno ima nekih ljudi za koje ti dođe da kažeš "May the force be with you" kada ih sretneš u prolazu :p
Korisnikov avatar
By deran
...or "May Madonna be with you"... :colorado:

elem,svak ima svoje veselje...
Korisnikov avatar
By elizevin
Bila sinoc na premijeri Budjenja sile ^^ Skroz je simpa filmic, posebno u poredjenju s predhodna tri.
Mislim, nema neku dubinu, ali je nisam ni ocekivala, a skroz je fun :)
Korisnikov avatar
By Blady
odlican, uzivala sam na premijeri !
Korisnikov avatar
By Mage
Ok mi je film, nisam nesto razocaran. Probudio je u meni taj neki osecaj avanture i nostalgije, sto mislim da je bila poenta filma ;)

Najvise mi se ipak svidja Ray :) Prelepa glumica, jako simpaticna i svidja mi se kako je odradila ulogu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Simpatičan film - 7.5/10

Čini se da su sačuvali (da ne kažem reciklirali) sve što je bilo dobro u prvobitnoj trilogiji - od detinjastih dijaloga i opaski, do simpatičnog malog droida ( :meda: ), a pritom izbegli sva sranja prequel trilogije. Tek kada poredim Star Wars Episode I-III sa ovim filmom, shvatam koliko su pogrešno pristupili svemu tome pre 15ak godina - nekako preozbiljno.

Vizuelno lep, što je i očekivano. Tek sa današnjom filmskom tehnologijom je moguće ostvariti sve što je Lukas zamislio pre pola veka, i za to mu skidam kapu.

Negativna strana - dosta predvidiv. Odabir zlikovca diskutabilan - odličan glas, pod maskom dobar, ali van nje... meeeeeeh. Kapiram da su želeli da ga prikažu slojevito - borba dobra i zla unutar njega, bla bla bla, ali opet...

Sve u svemu, pohvalno, bez obzira na to što je skoro pa reboot prvobitne trilogije. Ali nije to nužno loše, za neke nove generacije fanova koji možda nisu ni gledali prethodne delove. Bitno da ostaje dosledno duhu originala, makar po mom skromnom mišljenju.

Novi duo mi se dopada (ne računam treći točak, onog pilota). Napokon ženski lik u vodećoj ulozi, napokon žena džedaj u centru pažnje! Mada ja uvek gajim veće simpatije prema ženskim likovima.

P. S. Ali ne može ni da prismrdi Mad Max-u :canttouchthis:

edit: Za dve nedelje prešišao milijardu u zaradi, i to dobro... ne bi me čudilo da bude komercijalno najuspešniji film ikada.
Korisnikov avatar
By Macan86
The Force Awakens me je oduševio...jeste da nije nešto mnogo originalan...ali je definitivno bolji nego što sam očekivao...
Neću da se žalim za recikliranu radnju,valjda su time hteli da naprave tu "istorija se vrti u krug" situaciju na šta može da se nadoveže baš interesantrna priča i da zaokruže celu stvar.Imam neke svoje fix ideje oko toga šta bi moglo da se izdešava u sledećemim delovima i jedva čekam da vidim koliko sam od toga pogodio xD
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!