Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By goks854
Pozdrav svima, zanima me je li neko od vas gledao film " Ted 2 "? Mislim, ja sam gledao prvi deo i bio sam u fazonu da jedva čekam da izađe drugi deo, ali onda su neki moji prijatelji gledali i ovaj nastavak i ostali šokirani nekim detaljima, jer su oni od onih koji baš pažljivo prate film. A i rekli su mi da im baš i nije bio toliko smešan kao prvi deo. Malo sam kopao po internetu i našao ovde recenziju filma: http://sinemanija.com/ted-2-meda-2-nast ... anom-medi/

Ali, ne mogu da verujem da neko može sebi da dozvoli toliko grešaka u jednom savremenom filmu. Priznajem, da je to osnovni razlog zbog čega se nisam još uvek odlučio da ga pogledam. Ajde, ako je neko od vas gledao neka napiše svoje utiske i živo me zanima da li ste vi primetili sve ovo što je napisano u ovom tekstu kao greške u filmu, jer ako to može da primeti svaki gledalac onda definitivno nemam želju da gledam nastavak ovog filma, mada moram da priznam da mi se prvi deo baš svideo.

Podrazumeva se da se unapred zahvaljujem svima koji žele da ostave komentar na moj post.
Korisnikov avatar
By Srklet
gledao sam film. prvi dio mi je bio jedva podnošljiv, drugi je čisto sranje. a nije da sam uopće obratio pažnju na neku od tih grešaka, film je grozan i bez njih. ^^

btw, nenamjerno je duhovit tekst - baš jer je grozno napisan - koji je linkan, najbolji moment je kad ne smiju napisati 'sperma', nego piše 'spe***' :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa s obzirom koliko si već vremena i energije uložio u to da odlučiš hoćeš li gledati 'ted 2', nema ti druge nego da ga odgledaš.
nije to baš neka ključna životna odluka za ovolike dileme. ^^
By Aven
Tema je precious. :lol:

Goks854, spontanost ne boli. Jako. :D

Barem kad su filmovi u pitanju.

Meni je neki limit 30-40 minuta. Ako me film do tada ne zainteresira i ako me smara, gasim. :D

Ted mi nije (bio) uopće interesantan pa ga nisam ni počela gledati. *doprinos*
Korisnikov avatar
By Stripi
Ali fakat, meni ništa nije bilo smiješno ni u prvom dijelu.
Baš ništa.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
kakva dilema covecE

gledati ili ne gledati ted 2

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!