- 23 Apr 2015, 21:38
Nalepio sam za Korvina srpsku sinhronizaciju filma (presnimljenu sa VHS-a, očajna slika) na HD 1080p BluRay snimak, pa je i Aven bacila oko. Divan je filmić, i za decu i za odrasle, sinhronizacija je odlična, meni iskreno bolja od originala, no, de gustibus non disputandum.
Glasove daju: Matea Ristović (Kiriku), Dragan Nikolić (Starac), Sergej Trifunović (Ujak), Ljiljana Blagojević (Majka), Ljuba Tadić (Mudrac), Vesna Trivalić (Veštica Karaba), Aljoša Vučković (Fetiš 1), Mladen Andrejević (Fetiš 2), Vojin Ćetković (Kiriku kao mladić), Katarina Žutić (Pričalica), Tanja Bijelić (Debela), Dubravka Mijatović (Mršava), Ivana Gavarić, Valentina Milivojević, Jovana Bijelić (Žene u selu), glumci dramskog studija Miroslava Mike Aleksića (Deca).
Elem kontao sam da bi možda i još neko hteo ovaj filmić, pa evo link:

Glasove daju: Matea Ristović (Kiriku), Dragan Nikolić (Starac), Sergej Trifunović (Ujak), Ljiljana Blagojević (Majka), Ljuba Tadić (Mudrac), Vesna Trivalić (Veštica Karaba), Aljoša Vučković (Fetiš 1), Mladen Andrejević (Fetiš 2), Vojin Ćetković (Kiriku kao mladić), Katarina Žutić (Pričalica), Tanja Bijelić (Debela), Dubravka Mijatović (Mršava), Ivana Gavarić, Valentina Milivojević, Jovana Bijelić (Žene u selu), glumci dramskog studija Miroslava Mike Aleksića (Deca).
Elem kontao sam da bi možda i još neko hteo ovaj filmić, pa evo link:
Kod: Obeleži sve
Eto. Move along now. [url=dropbox link wuz here][/url]

Poslednja izmena od Waldorf u 24 Apr 2015, 21:34, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Direktni linkovi ka warezu su zabranjeni. Šerovanja ove vrste preko u2u molim.