Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nalepio sam za Korvina srpsku sinhronizaciju filma (presnimljenu sa VHS-a, očajna slika) na HD 1080p BluRay snimak, pa je i Aven bacila oko. Divan je filmić, i za decu i za odrasle, sinhronizacija je odlična, meni iskreno bolja od originala, no, de gustibus non disputandum.

Glasove daju: Matea Ristović (Kiriku), Dragan Nikolić (Starac), Sergej Trifunović (Ujak), Ljiljana Blagojević (Majka), Ljuba Tadić (Mudrac), Vesna Trivalić (Veštica Karaba), Aljoša Vučković (Fetiš 1), Mladen Andrejević (Fetiš 2), Vojin Ćetković (Kiriku kao mladić), Katarina Žutić (Pričalica), Tanja Bijelić (Debela), Dubravka Mijatović (Mršava), Ivana Gavarić, Valentina Milivojević, Jovana Bijelić (Žene u selu), glumci dramskog studija Miroslava Mike Aleksića (Deca).

Elem kontao sam da bi možda i još neko hteo ovaj filmić, pa evo link:
Kod: Obeleži sve
[url=dropbox link wuz here][/url]
Eto. Move along now. :sesir:
Poslednja izmena od Waldorf u 24 Apr 2015, 21:34, izmenjeno 2 puta ukupno. Rezlog: Direktni linkovi ka warezu su zabranjeni. Šerovanja ove vrste preko u2u molim.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Obozavao sam ga kao dete kad sam ga prvi put gledao u bioskopu, gledah ga i pre neku godinu i i dalje mi je lep.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Isto, to je prvi film koji sam gledao u bioskopu, i baš mi je drag, obuzme me neka lepa nostalgija kad ga gledam :love:
Korisnikov avatar
By Madonna
Mozda vise ne sklanjaju kao nekada kada bi sklonili link i rekli ti da napises "kome treba neka se javi u imbohx"
By Aven
Deda, ponekad se umorim zato što se uvek borim sam. A i prilično sam mali pa se pomalo i bojim. :meda:

Željela sam si tijekom gledanja poslati ovaj citat na mob pa sam umjesto svog broja zabunom ukucala broj od oca (razlika je u samo jednoj znamenci).

Kaže da je gledao u mob i ništa mu nije bilo jasno. Pa nisam još deda. :lol:

Crtić je :sweet: Imam još malo do kraja.

Hvala, 'Tičice. :hug:

Ako ćeš ikada mijenjati nick, razmisli o Kiriku. :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2704198#p2704198]Aven napisao:[/url]Deda, ponekad se umorim zato što se uvek borim sam. A i prilično sam mali pa se pomalo i bojim. :meda:

Željela sam si tijekom gledanja poslati ovaj citat na mob pa sam umjesto svog broja zabunom ukucala broj od oca (razlika je u samo jednoj znamenci).

Kaže da je gledao u mob i ništa mu nije bilo jasno. Pa nisam još deda. :lol:

Crtić je :sweet: Imam još malo do kraja.

Hvala, 'Tičice. :hug:

Ako ćeš ikada mijenjati nick, razmisli o Kiriku. :D
Nema na čemu :sesir:
Inače sam stvarno o tome razmišljao! Ali već sam ovde poznat, viđen i slavan pod ovim nadimkom. :D
By Aven
^
Palo mi je sad na pamet kako dvojica forumaša koje često spominješ imaju nickove na K pa bi to bio KKK. :kkk: :kkk: :kkk:

OT:
Kraj je malo...usiljen.
Al' imam na umu da je to crtani za djecu. :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
KKK :lol:

Da, kraj je neočekivan malko, al svakako je divan crtać. :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nema linkova prema preuzimanju nelegalnog sadržaja, čak i ako je na dropboxu...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
NIKO TI NIJE REKAO DA OBJAVIŠ TEMU SA LINKOM NEGO DA MI POŠALJEŠ NA HENGAUT
Da, zaboravih reći:

Hvala Vladice. :lol:

hešteg doxxing
Korisnikov avatar
By RetributioN
koliku sam traumu vukao od tog crtaća kad sam bio klinac hu huuu huuuuuu
pre godinu dve sam odgledao opet i sad mi se svidža dašta
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Gledao sam ga pre 2-3 godine na TVu. Sinhronizacija očajna, jedan glas (ženski, zvuči kao Bojana Maljević) za sve likove. Svidela mi se samo veštica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!