Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
Sto se tice same ceremonije, slazem se sa Marsom... Posle tri sata sam pomislila - jbt bilo bi produktivnije utroseno vreme da gledam Sundjer Boba... Neuzbudljivo maksimalno...Cak i Lejdi Gaga na koju si uvek mogao da se oslonis da zabiberi je bila normalna... Nil Patrik Haris se trudio ali nije islo...
Dzulijan Mur - ocekivano ali zasluzeno...sto je neko negde komentarisao to je oskar za sve one uloge koje je odigrala do sada, narocito za ulogu u filmu Sati
Onaj mali iz The Theory of Everything.. dok je bio na sceni imala sam takav flesbek na Tom Kruza... da je bio neki kauc tu kontam da bi skocio na njega
Skontala sam da je Opra resila da dobije oskara i snimace filmove o borbi afro amerikanaca za gradjanska prava sve dok ga ne osvoji... i osvojice ga pre ili kasnije
By Ulix
Samo kad je Julianne Moore dobila Oskara, konačno. :sudija:

(Teško mi je da poverujem da mi je zaista bilo TOLIKO stalo da ga dobije. Lol

Korisnikov avatar
By Mars
Da, konačno. Višestruko zasluzeno.

A i skroz bi bezveze bilo da je iko od prestale 4 dobio (izgleda da je gone girl neko ozbiljno napunio glavu da ima neke šanse)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2693019#p2693019]Trilian napisao:[/url]Skontala sam da je Opra resila da dobije oskara i snimace filmove o borbi afro amerikanaca za gradjanska prava sve dok ga ne osvoji... i osvojice ga pre ili kasnije
Vec je dobila jedan, doduse od lego kockica

Slika

---

Ceremonija dodele mi je bila predosadna. Pustio anime na laptopu, dok je dodela bila u pozadini na tv-u, kako bih samo pohvatao ko je sta dobio. Sto se tice samih nagrada, licno se ne bih jedino slozio za best actor, no, ni tu nisu mnogo pogresili, drago mi je zbog Eddia, a i govor mi je bio bas simpatican. Najdrazi oscar mi je definitivno bio za big hero 6, iako tu i nije bilo neke konkurencije ^^
Korisnikov avatar
By Mars
nisam znao da je ovoliko divna (finale)

"A friend of mine designed my gown, so it's like I'm wearing l.o.v.e."
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!