Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
OK, jasno mi je da svašta može da se pročita iz tog naslova, ali mi nije jasno zašto bi autori filma trebalo da se opterećuju time? Tj. zašto bi morali da razmišljaju o posledicama tog naslova dalje od samog filma? Zašto da se opterećuju posledicama te dve reči na imidž Srbije (osobito jer film koji će malo ko videti ne može nauditi imidžu Srbije koliko to može ona karikatura Jeremić)?

Šta predlažeš, (auto)cenzuru zarad nacionalnog dobrostanja? Možda je to pogrešan utisak, ali iz onog tvog prvog posta u ovoj temi provejava neki "crna Srbijo šta o tebi pričaju" propovednički ton.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Ulix

OK, jasno mi je da svašta može da se pročita iz tog naslova, ali mi nije jasno zašto bi autori filma trebalo da se opterećuju time? Tj. zašto bi morali da razmišljaju o posledicama tog naslova dalje od samog filma? Zašto da se opterećuju posledicama te dve reči na imidž Srbije (osobito jer film koji će malo ko videti ne može nauditi imidžu Srbije koliko to može ona karikatura Jeremić)?
my sentiments, exactly
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Ulix

Šta predlažeš, (auto)cenzuru zarad nacionalnog dobrostanja? Možda je to pogrešan utisak, ali iz onog tvog prvog posta u ovoj temi provejava neki "crna Srbijo šta o tebi pričaju" propovednički ton.
Ne bi morali da se opterećuju, ne mora niko ništa. Meni je samo krivo zbog potpunog odsustva bilo kakvog kulturnog projekta u Srba i svesti o tome koliko je nacionalni imidž važan.

A o Jeremiću čujem dosta pozitivnih komentara, čak je i Srbima poslovično nenaklonjeni New York Times pisao vrlo pozitivno o njemu (evo ti linak). Obrati pažnju na upotrebu izraza "public face" na početku teksta.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by AngraMaina
svesti o tome koliko je nacionalni imidž važan.
true. sad but true. i sutra kad odem negde i kažem da sam iz srbije treba da im flešne osakaćena izjebana trudnica pred očima.. :drama:
Korisnikov avatar
By erkondisn
bome, ja jedva cekam, trejler mi super izgleda. ionako volem trash gore :D
Korisnikov avatar
By dharmox
Procitao sam sve razlicite verzije scenarija do kojih sam dosao; ni u jednoj ne vidim razlog zbog koga se film zove Srpski film.

Nista Srbiji nece biti gore od toga ali cisto sumnjam da ce iko pasti na ove jeftine fore. Film je ili dobar ili nije. Ovde je simptomaticno to sto je cela jedna grupacija na celu sa Dejanom Ognjanovicem - Ghoulom jurnula da brani film pre no sto ga je iko napao.
Korisnikov avatar
By spliff
zashto nema nigde da se skine?
Korisnikov avatar
By bern
Kad sam vidio o čemu je film... i kad sam čuo objašnjenje reditelja... neko prese*avanje da je nasilje u fimu odraz represije Miloševića.. e... aj ne se*i.

Kako ga nije sramota? Jedan beskičmanjak koji se usudio radi sopstvene promicije profitirati na svim predrasudama koje srpski narod i kultura vuku iz devedesetih.

Odvratno.
Korisnikov avatar
By dharmox
Čim vidiš onolika objašnjenja i odbranu (još uvek) neviđenog filma, sve ti je jasno.

Svi, svi, svi, baš svi do jednog ga brane i pravdaju se onoliko!
Sergej nikad ne bi odigrao tu ulogu da nekog klinca nisu pretukli i snimak stavili na tubu pa ga je to, jelte, motivisalo.
Pa dobro ljudi, nije to prvi (ni jedini) film o snafu, šta ste se popalili toliko?
Ko vas ganja, ko vas proziva..?
Film kao film, gledaću ga kad se bude pojavio (mada verujem da je smeće jer sam čitao scenario).

http://cultofghoul.blogspot.com/2010/03 ... mment-form
Korisnikov avatar
By Torry
ajde sto je sokirao amere nego i nas...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!