Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Speculum Columbae
Uz dužno poštovanje, dva korisnika iznad, moglo bi dugo da se razglaba o tome koja je najbolja američka glumica - od Ketrin Hepbern, Vivijen Li, Elizabet Tejlor, Lane Tarner, Đine Rolands, mada mislim da je najbolja američka glumica bez sumnje (sumlje) Bet Dejvis.

Iako je Meril talentovana i svestrana glumica, ima i suviše prosečnih i loših filmova (o kataklizmama, poput Mamma mia i Đavo nosi Pradu da ne govorim iz dostojanstva), a ni u Satima nije baš zasjala - najgora je od tri glumice tu. Definitivno nema ništa od gospođe Dalovej (a možda prosto nisam objektivan posle Vanese Redgrejv). Filmska umetnost ne počinje i ne završava se (filmovima) Meril Strip.

and that's the t.
Korisnikov avatar
By V25
Dragi moj, Meryl je svakako mešu najboljim živim glumicama. Slažem se za Bette Davis, jer je to i moja omiljena glumica :)

Ali nemojmo ni veličati Katherine Hepburn do besvesti. Za sve koje si pomenuo i da razumem, ali Vivien Leigh. Osim "Streetcar Named Desire", u njenom glumačkom opusu i nema toliko vrednih uloga.

Takođe, kada govorimo o glumicama, analiziramo njihov rad a ne film kao takav. Razdvoj ta dva. "The Iron Lady" je verovatno jedan od najgorih filmova u proteklih par godina, pa je njena uloga i dalje jako dobra. Bilo mi je teško da razgraničim to jer me je film ubio u pojam pa sam na trenutke mislio da se i ona stopila sa tim obiljem nekvaliteta. Ali ipak nije.

Za "The Hours" se ten ne slažem. Mislim da je imala poprilično jaku ulogu i na momente mnogo jaču od one koju je imala Kidmanova, koju takođe volim.

Ne zaboravi Joan Crawford na listi najboljih američkih glumica. Kao ni Sigourney Weaver.
Korisnikov avatar
By scout_finch
dzodi foster u optuzenoj i nel. mislim, ja nju i inace volim, ali u ta dva filma je po mom misljenju najbolja. a u zadnje 2 decenije nije snimila dobar film. jbg.

glen klouz. isto nije snimila dobar film jebemliga od kad, a odlicna je glumica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!