Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By PollySaid
Cao!
Pre nekoliko meseci sam vas već pitala za pomoć oko titlova filmova za moj diplomski rad. Nakom skupljanja svog materijala upravo pišem rad i planiram da dodam rad na terenu. Pripremila sam anonimni upitnik o kako srpska homoseksulna publica prima LGBT filmove.
Bila bi zahvalna bilo kome želi da mi pomogne, ne treba puno vremena, sve ukupno je nekin 10tak minuta.

Hvala!

http://freeonlinesurveys.com/s.asp?sid= ... jdf3383999" target="_blank
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Trebala si isključiti opciju da ljudi odgovaraju na pitanje o Paradi, ako su rekli da je nisu gledali.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593403#p2593403]PollySaid napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593388#p2593388]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Definiši američki.

Američki film kao Nord-Američki ili Engleskog porekla, ostali spadaju pod drugo :)

Pitanje o Paradi može biti preskočeno ako nisi video film…
Područje Severne Amerike podrazumeva jednu državu od 100M ljudi sa španskim jezikom kao glavnim jezikom, kao i pokrajinu sa francuskim. Ništa što je odatle došlo ne pravi filmove engleskog porekla, nego na engleskom jeziku.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Iznervirao sam se na trenutak, zbog toga što si abortirani glup k'o kurac, a ja još uvek nemam mehanizam da se ne nerviram kada čitam takve ljude (kurčevi sveta, izvinjavam se), te da je u pitanju rad da bi se dobilo na kraju neko zvanje kojim bi se moglo otkriti nešto korisno i interesantno.

Ali sam na kraju zaustavio se i prestao se nervirati, ali ne zato što ti nisi glup, niti što sam pronašao mehanizam da se ne nerviram povodom tih stvari, nego sam ja idiot povodom ove određene teme - imam tu smešnu ideju da radovi i nešto što je naučno treba zapravo da ima neke standarde i dobro definisane termine i pojmove.

Ne moraš odgovarati na pitanje, izvini što sam i ovoliko smarao.
Na half-arsed upitnik sam dao iste takve odgovore. A tebi sretno sa diplomom, najbitnije je da se dobije to parče papira.
Korisnikov avatar
By PollySaid
Izvini ali pošto je Američki film svetski viđen i neka vrsta standarda… Jako puno svetske bioskopske produkcije dolazi odatle i pošto se Bollywood smatra pod Ostalo, stvarno ne razumem di je problem…
Ostavljam otvoreno polje da ja grešim jer moj srpski nije 100% pravilan, šta smatraš ti sa Amerikom?? Mi sa Amerikom smatrale smo United States.
Svejedno, van nervozizma i tonova, hvala ti na idejama i misljenju.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa, to! Je li misliš na SAD ili na oba kontinenta ili na severni kontinent. U ovom trenutku, bez da vidim šta sam sve pogledao i odakle dolazi, a samim tim filmovi koji su ostavili dobar utisak na mene, čim ih mogu lako prizvati, mogu na prste nabrojati dobre gej filmove koji su mi se dopali, od kojih je jedan kanadski na francuskom, a drugi argentinski. Oba su američka, ako gledaš oba kontinenta, jedan je severnoamerički, a nijedan iz SADa.
Korisnikov avatar
By PollySaid
Hvala ti, sada razumem gde je bio problem, ja bi stavila kanadske i argentiske pod Amerika, pričajući o kontinentu, kao sto bi stavila sve Evropske pod Evropa, a ne samo one koje pripadaju Evropoj zajednici… Nažalost ne mogu da promenim upitnik sada, jer bi morala da obrišem sve primljene odgovore do sada, a to bi uništilo rad do sada :/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!