Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
J.Lo je za Hathaway i Stewart Meryl Streep.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Verovatno je igrom slučaja upala u Twilight filmove, i kako su oni postali vrlo uspešni (ne kapiram zašto... jedino je prvi deo podnošljiv, drugačiji prikaz vampira 'n' stuff...), imaće sigurno dosta ponuda makar narednih nekoliko godina, dok se ne pokaže da je sranje glumica (kao da to već nije očigledno), i da samo njeno izvikano ime nije dovoljno da privuče pažnju publike.
By alexandermagic
Kako zašto? Zato. :ozbiljan:

Posmatraš ju/slušaš par minuta i već si onako napola hipnotiziran/sedativiziran i trebaš samo krevet. Kakvi agresivni ispadi, kakvi bakrači, kakvi qrci palci. Ništa ti drugo ne pada na pamet. :odbij:

Biti toliki smor je svakako neka vrsta dara, složit ćete se.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Rober Pattison mi se je na kraju dopao jer je kao izjavio negdje da on sam ne bi gledao Twilight filmove. :radosnice: A Kristen, a ono... izgleda non stop jedno te isto. Kao da ju je nekto naglo probudio u tri ujutro i sva je crancky i neispavana. A inače njoj je teško... zarađuje milijune. I tako to. Nemojte ju zato hejtat.
Korisnikov avatar
By gossip
pomeshanog sam misljenja....nekad je gotivim...nekad ne...inace je tacno god dana mladja od mene xD
prochitao sam negde da je trenutno najomrazhenija glumica u holivudu jer je varala pattinsona
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tek sada je postala zanimljiva, kad je drolja :awesome:
Korisnikov avatar
By badu
Ne znam. Zar je bitno?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jel mislite da je nešto iščašila kad je pokušala da emotira u onoj sceni u Snešku i Toru?
By angelbelow
Nju sam videla da se smeje i zabavlja samo kada je bila u zenskom drustvu.
Korisnikov avatar
By V25
Mislim da je to najneinspirativnija osoba u istoriji Hollywooda. Svaki panj ima više karakternih osobina od nje. O tome šta su pokušali, ali svakako bezuspešno, da urade u filmu "Snow White and the Huntsman"- da je prikažu kao nekakvu lepoticu, a da joj je pritom co-star žena koja kao da je pravljena po narudžbini, Charlize Theron, smešno je i govoriti.

Osobe kao Stewartova su samo primer zašto je ageism failovao, naročito kada su žene u pitanju. Pogledajmo divne žene poput Kate Winslet, Naomi Watts, Charlize Theron, Rachel Weisz, Rebecce Romijn, Sofie Vergara ili pak još starijih kao što su Meryl Streep, Sigourney Weaver, Helen Mirren... Mislim gde jedna Kristen može da im parira bilo po lepoti, harizmi ili talentu?

I dokle više gomilanje tih holivudskih teen isprdaka koji su dosadniji od cliffhangera u "Maloj nevesti"?
Korisnikov avatar
By Marizza
Kristen je.. ne znam.. nekako uvek bez izraza. Ne znaš dal bi prdnula, usrala se ili pišala. :D

Inače Twilight film je sranje u odnosu na knjige. Meni su se knjige svidele.
By filipkum
Meni je ona veoma ruzna, i zbog nje nikad nisam uspeo da procitam celu Sumrak sagu(a dobio sam na poklon knjige). Sta ces prvo sam pogledao film, onaj prvi i totalno mi ova zenska unistila citanje knjiga. Malo je depresivno kad se setim da sam rekao drugarici da volim da citam fantastiku, a ona mi kupila Sumrak
By Aven
Što se glume tiče, najbolja uloga joj je ona prije puberteta u Fincherovom "Panic Room". :D

Slika Kjutić. :D

Par godina kasnije:

Slika

Jodie: Ne valja ti pos'o!
Korisnikov avatar
By acid drop
ajooooj kako je slatka na onoj prvoj slici. :]]
Korisnikov avatar
By Laerem
Kristin Stewart samo je jedna u nizu avatara za tipični arhetip mlade djevojke čija je introvertiranost i blago facijalno nezadovoljstvo signalizator (privida) dubine karaktera i karakterne autentičnosti naspram bahatih, arogantnih, površnih i ekstrovertiranih djevojka sa naglašenim libidom.

Obična reinkarnacija Claire Danes iz "My So-called Life" faze.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!