Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Katengl
Ako nisu mogli Rusi, za nas nema nade.
I nije mi jasno zasto ovaj lik ima ruski naglasak...
Korisnikov avatar
By Katengl
Jedan Svedjanin je napisao krimi roman u kom se jedan od likova (Srbin) zove Mrado Slovovic. Tako da, moglo je i gore...
A posto u trejleru otkrivamo da ga je ovaj slagao o nacionalnosti, mozda ga je slagao i o imenu. :o
Korisnikov avatar
By antibiotic
meni to do jaja,trebalo bi da bude vise holivudskih filmova gde su srbi negativci...
patetiku holivudskih heroja bih losije podneo, i ovako je sve polu-izmisljeni klishe.
Korisnikov avatar
By bothways
Ali Džontra kao Srbin :lol:

Film je težak šit u najavi, nevezano za to što je Srbin bad guy.
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554802#p2554802]bothways napisao:[/url]Ali Džontra kao Srbin :lol:

Film je težak šit u najavi, nevezano za to što je Srbin bad guy.
Upravo. Cinjenica da se Srbi koriste u zadnje vreme kao ozbiljna teroristicka pretnja mi sve vise ide na zivce. Mi smo i u sopstvenoj zemlji pasivni i ko bakterija izjedamo sopstvenu drzavu, a po americkim filmovima smo rame uz rame sa S.Korejom. Samo ocekujem da nam neki dan upadnu famozne inspekcije u potrazi za programom nuklearnog naoruzavanja.
Korisnikov avatar
By 2kune
Pa kao da sjevernokoreanci nisu u svojoj zemljici jednako pasivne bakterije koje izjedaju sopstvenu državu. Uostalom, Srbija je zadnjih desetljeća osvajala mnogo više nego Sj. Koreja. Ne shvaćajte ovako nešto negativno. To je zapravo jako pozitivna stvar. Koliko je holivudskih filmova snimljeno o zlim nacistima a vid di je sad Njemačka. :D
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555061#p2555061]2kune napisao:[/url]Pa kao da sjevernokoreanci nisu u svojoj zemljici jednako pasivne bakterije koje izjedaju sopstvenu državu. Uostalom, Srbija je zadnjih desetljeća osvajala mnogo više nego Sj. Koreja. Ne shvaćajte ovako nešto negativno. To je zapravo jako pozitivna stvar. Koliko je holivudskih filmova snimljeno o zlim nacistima a vid di je sad Njemačka. :D
Nacisticka Nemacka je imala ozbiljne sanse da sjebe citav svet, a S.Koreanci i dan danas prete i mashu nuklearkama i ponasaju se kao da su to konfete, a ne bombe. U filmovima danas, posto je rat zavrsen, kada se Nemci predstavljaju u losem svetlu, to su nacisti ili neonacisti, a Srbi koji danas isto tako kao i Nemci, ne ratuju, su prosto Srbi, ne "srbisti".
Korisnikov avatar
By Vespertine
Nisam pregledao kako treba, iznervirao se i poleteo da postujem. Neka slobodno nadlezne institucije prikace moju temu tvojoj
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555101#p2555101]Vespertine napisao:[/url]

Nacisticka Nemacka je imala ozbiljne sanse da sjebe citav svet, a S.Koreanci i dan danas prete i mashu nuklearkama i ponasaju se kao da su to konfete, a ne bombe. U filmovima danas, posto je rat zavrsen, kada se Nemci predstavljaju u losem svetlu, to su nacisti ili neonacisti, a Srbi koji danas isto tako kao i Nemci, ne ratuju, su prosto Srbi, ne "srbisti".
Pa nije Srbija kriva što nema tehnologiju jedne Njemačke ili Sj. Koreje... ipak je trud isti ako ne i veći s obzirom na tehničke nemogućnosti, jelte...
E pa baš i nije istina da su negativni samo nacisti, udre se i udaralo se stalno po njemcima... uostalom, zar se upravo njemci ne bune što kad god se pokazuju njemci to onda budu samo nacisti... :D
Uostalom, i sjevernokoreanci su samo sjevernokoreanci a nisu sjevernokorejantisti... Eto, da se Slobine na vrijeme nazvalo nacistima sad bi se žalili da sve srbe smatraju nacistima... Uf, teško je ljudima udovoljiti... Nikad zadovoljni... :dude:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Nije Srbija kriva što je ratovala sa Slovenijom, Hrvatskom, BIH i na Kosovu i vršila sve te silne genocide i masovne zločine... Nije Srbija kriva... Evo zli Holivud ni krive ni dužne Srbe meće međ negativce!
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ne kapiras.. Ajd ovako. Hitlerov rezim je nakon poraza nazvan nacistickim, sto opet ne znaci da su bas svi Nemci bili nacisti, niti se oni zdravorazumni ne pronalaze u tome kada se u nekom filmu prikaze negativac koji je okarakterisan kao nacista, samo zato sto je Nemac. Kada se pravi film o arapskim teroristima, obicno se nadene ime neke izmisljene ter. organizacije, mozda se pomene da je jezgro iste u nekoj arapskoj drzavi, ali nikad se ne imenuju kao odredjena nacija. Rezim Slobodana Milosevica je nazvan nacionalistickim, zar ne... Zasto se onda ne ograde i malo cesce koriste tu frazu, srpski nacionalisti, umesto sto u 99% filmova koriste - SRBI, ko da smo cela nacija krvoloci naoruzani do zuba.

Severna Koreja s druge strane, i dalje ima aktivan rezim koji aktivno preti i najavljuje rat. To jeste aktuelna drzava i aktuelni problem, kako ih drugacije nazvati, ako u totalitaristickoj drzavi ne postoji nikakav vidljivi opozicioni faktor koji stavlja do znanja da ce se nesto promeniti. Nema sumnje da ce, ako i kada jednom skinu taj rezim s vlasti to postati S.Korejski komunisticki rezim, i sl, i sve negative ce se pripisivati njima. Zivi bili pa videli da li ce i u njihovom, kao i u nasem slucaju, citava nacija biti satanizovana zbog loseg rezima ili ce se u buducnosti kada prave filmove o njima ograditi da za sve budu krivi S.Korejski komunisti.
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555246#p2555246]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Nije Srbija kriva što je ratovala sa Slovenijom, Hrvatskom, BIH i na Kosovu i vršila sve te silne genocide i masovne zločine... Nije Srbija kriva... Evo zli Holivud ni krive ni dužne Srbe meće međ negativce!
Srbija jeste shit drzava, Srbi mahom jesu idioti, ali ti si jos gori idiot ako ti ni malo ne smeta da sa svima njima budes trpan u isti kos, jer na kraju krajeva zivis i delujes u toj Srbiji

Ni ti ni ja nismo ratovali, vrsili genocid i klali ljude, kao ni milioni ljudi koji nemaju blage veze sa tim sto je ucinjeno, zasto onda ne zahtevati politicku korektnost za citavu naciju jer nismo svi isti?
Korisnikov avatar
By Katengl
A sto te uopste interesuje misljenje glupih ljudi koji te osudjuju zbog pripadnosti kategoriji u koju si upao sasvim slucajno? Meni je to trosenje energije.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Zato sto kao pripadnik nacije imam i nacionalni identitet. Koliko mi smeta da neko pljuje po tome sto sam gay, jer ima neku iskrivljenu sliku kako su svi gay ljudi isto zlo, toliko mi smeta da me neko pljuje sto sam Srbin, jer su po njemu i svi Srbi isto zlo. Ni jedno ni drugo nisam sam odabrao za sebe, pa mi eto smeta...

Nikako ne volim ono sto se ovde danas desava, umem da kazem "jebem te Srbijo" i sl, ali smatram za apsolutno kontraproduktivno tudje i sopstveno prosipanje govana po necemu sto je vec ionako usrano, da smo svi pod utiskom da popravke nema. Umesto da se trudimo da pokazemo da nisu svi Srbi isti i da ima drugacijih koji bi hteli nesto bolje i normalnije od onoga sto nas okruzuje, mi ne samo da dopustamo da nas drugi pljuju, vec na to mi udaramo duplo vecu pljuvachinu po sebi samima,
Korisnikov avatar
By Katengl
Ih, bre, popij jednu kamilicu. :P Razumem sta hoces da kazes, samo i dalje mislim da je to uzaludno trosenje energije, mozda zato sto me boli uvo za nacionalni identitet i zato sto stvarno mislim da ne vredi zamlacivati se osobama koje se primaju na takve stereotipe. I ne verujem da su te osobe u vecini, niti da su u polozaju da imaju nekakav presudan uticaj na sudbinu Srbije.

Protiv toga sto neko misli da su gej ljudi zlo mogu da se borim tako sto cu da mu se autujem (ako procenim da je to bezbedno) ili tako sto cu da se potrudim da to njegovo misljenje ne utice na moj zivot kroz drzavni aparat (tu smo poprilicno zakazali), ali protiv Holivuda ne mogu. Kao sto rekoh, ako su braca Rusi i dalje negativci u filmovima, za nas nema nade.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555254#p2555254]Vespertine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555246#p2555246]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Nije Srbija kriva što je ratovala sa Slovenijom, Hrvatskom, BIH i na Kosovu i vršila sve te silne genocide i masovne zločine... Nije Srbija kriva... Evo zli Holivud ni krive ni dužne Srbe meće međ negativce!
Srbija jeste shit drzava, Srbi mahom jesu idioti, ali ti si jos gori idiot ako ti ni malo ne smeta da sa svima njima budes trpan u isti kos, jer na kraju krajeva zivis i delujes u toj Srbiji

Ni ti ni ja nismo ratovali, vrsili genocid i klali ljude, kao ni milioni ljudi koji nemaju blage veze sa tim sto je ucinjeno, zasto onda ne zahtevati politicku korektnost za citavu naciju jer nismo svi isti?
Ne smeta mi jer smo to i zaslužili... Šta smo uradili da se to ne desi? NIŠTA. Šta smo uradili da danas zločinci ne budu idoli mladih? NIŠTA... Tako da... sorry! Holivud tu ništa nije kriv.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Za nekog ko je poznat kao aktivista i ko valjda radi na ravnopravnosti i poboljsanju medjuljudskih odnosa unutar drzave u kojoj zivi, posmatras ljude u toj drzavi na vrlo cudan nacin. Bilo kakvom aktivizmu cilj je valjda napredak, a ne defetizam kojim si ti ofarbao sve srbe zajedno, koliko god da ih je i kako god da su razliciti.
Korisnikov avatar
By Katengl
Skinuo ovaj film.
Veceras je trash vece.
:kokice:
Korisnikov avatar
By V25
Meni ne smeta ovakvo predstavljanje Srba na filmu, više me živcira što je loše urađeno. Travolta deluje kao da su mu lepkom za papir nalepili ovu bradu, ima ruski akcenat i cela situacija u kojoj se nalaze (ako je suditi po traileru) je wtf??? Takoreći, više mi "sitnice" bodu oči nego suština.
Korisnikov avatar
By V25
Pa da, govori da donekle razumem zašto nas predstavljaju tako :)
Korisnikov avatar
By Blady
Ne mogu ni da pogledam.
Toliko proser filmova, da ne mogu da se gubim vise sa tim..
Korisnikov avatar
By Katengl
Evo mene sa izvestajem.
Film je upis bozji. Sve je shit, od glume, preko muzike, scenarija naravno, rezija uzas. U nekim trenucima mi je izgledalo kao da gledam parodiju. U svakom kriticnom trenutku u filmu se ispostavlja da jedan od ovih likova nije dobro vezao onog drugog i da se u blizini nalazi motka, puska ili noz. A Dzontra zasluzuje sve prosle, sadasnje i buduce Zlatne maline za ovu ulogu, jer je uspeo da odglumi Dzafara iz Aladina, samo sa ruskim naglaskom.
Ali, optuzismo tvorce nepravedno. Ispostavlja se da ni Srbin ni Amerikanac nisu stereotipni negativac/pozitivac. Obojicu ih je poremetio rat, na kraju se obojica pokaju, oproste jedan drugom i onda dolazi do make-up sexa (zamalo). I da, film zastupa tezu (ako se uopste moze reci da shit moze da zastupa tezu) da ne moze da se utvrdi ko je zapoceo konflikte na Balkanu i manje-vise da su svi krivi.
Omiljeni trenutak: Dzontra koji na pocetku filma na "srpskom" kaze "Zzzmzzzmgodzummmchgooo." ("Osamnaest godina sam cekao.")
Jedina svetla tacka - Milo Ventimiglia. :bale:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!