Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

vjerovatno vam se svima desilo da ne možete staviti kapu na glavu jer vam pritom smeta nos ^^

odnosno, vjerovatno vam se svima desilo da gledate neki film koji je loš, ali u njemu prepoznajete potencijal za nešto fantastično. vrlo frustrirajuće, za razliku od lošeg filma koji nije ništa drugo ni mogao biti ^^

pa bih forumsku naciju zamolio da podijeli svoje frustracije u vezi loših filmova koji su mogli biti super. dodatne bodove se dobiva ako se istakne koji su ključni zajebi, odnosno što je trebalo biti drugačije da film bude super.

i'll start! :elvis:

the ghost and the darkness
http://www.imdb.com/title/tt0116409/" target="_blank

za početak, super naslov. problem je glumačka ekipa (michael douglas glumi nekakvog britanca?! :snob: val kilmer siluje irski naglasak?! :snob: ), ali ponajviše režiser stephen hopkins koji se uopće ne snalazi u metafizičkim i političkim elementima priče, te je od potencijalne dubine sustavno gura u tupavu akcijsku avanturu u aaaaaafrrrika, što bi rekla meryl streep. što baš i nije iznenađenje od režisera 'predatora 2' i 'lost in space'. jedino što je na najvišem nivou je kamera vilmosa zsigmonda.
Verovatno će me queer apologete odrati živog, ali Džarmenov film Edward II po poeziji Krisa Marloua je promašaj pun potencijala. Deluje kao da je rađen u teskobi, ali ne na dobar (ekspresionistički) način, tj. kao da je pokušao da odradi svaki segment, umorio se i nije mogao dalje. Plus mi se čini da Dž. nije uspeo da uklopi postmodernističke elemente na pravi način, pa je ispalo bezoblično.
Prosto mi se čini nemoguće da je film iz tako dobrog izvora & koji sadrži mladu i dlakavu Tildu Swinton ispao toliko loše.
By Ulix
Teorema, Pier Paolo Pasolini

Ne mogu nikako da se otrgnem utisku da bi u rukama reditelja poput Antonionija (čija mi je estetika primmamljivija) ovaj film bio remek-delo. Ovako je dosta potencijala ostalo neiskorišćeno. Ne mislim baš da je loš film, ali svakako mislim da je mogao biti fantastičan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!