Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
Laerem napisao:Bezveze godina, nemam favorita. Ali ekstremno sam skeptican prema "The Artist", za kojeg mislim da ce pokupiti najvaznije nagrade; nisam gledao, nemam pojma o cemu se radi, niti me pretjerano interesira, but it looks like a sugary ode to a bygone era of silent films, and Hollywood is a sucker for cheap sentimentality.
I hate it when I'm right. :shrug: Sad mi se jos manje gleda.

Osim one neke crnkinje, druga najljigavija stvar mi je Oscar za Meryl Streep, tj. za njenu najgoru ulogu i film u mnogo godina. Potpuno je bezivotna, kao neki jebeni CGI.

Drago mi je zbog Christophera Plummera i Woodya Allena... i to je to.
Korisnikov avatar
By Mars
Laerem napisao:Oscar za Meryl Streep, tj. za njenu najgoru ulogu i film u mnogo godina. Potpuno je bezivotna, kao neki jebeni CGI.
Da, ni nalik pravoj Margaret Tačer, uvek punoj životnih sokova i nesputane, divlje senzualnosti.
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359445#p2359445]Mars napisao:[/url]
Laerem napisao:Oscar za Meryl Streep, tj. za njenu najgoru ulogu i film u mnogo godina. Potpuno je bezivotna, kao neki jebeni CGI.
Da, ni nalik pravoj Margaret Tačer, uvek punoj životnih sokova i nesputane, divlje senzualnosti.
Margaret Thatcher ne pamtimo zato sto je bila dementna baba koja je halucinirala svog mrtvog muza (cime se bavi 60% filma), niti zbog Falklandskog rata (cime se bavi 30% filma) vec zbog njene pionirske neokonzervativne politicke ekspedicije koja je dovela britaniju na koljena. I da, bila je izrazito strastvena, neortodoksna politicarka, smrtno zaljubljena u Winstona Churchilla, sa gotovo jednakom energijom i karizmom, od cega se nista ne probija kroz drveni, bezivotni izraz lica Meryl Streep.
Korisnikov avatar
By nsc
konacno linkovi za Andjelinin film
protracenih 2 sata
slab film, neodlucan i nedosledan
zasto li je angazovala gomilu dobrih domacih glumaca, kad su statisti mogli sve to da izvedu
nije bas toliko anti-srpski da je trebalo dizati buku
ali je los u svakom pogledu
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359636#p2359636]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359445#p2359445]Mars napisao:[/url]
Margaret Thatcher ne pamtimo zato sto je bila dementna baba koja je halucinirala svog mrtvog muza (cime se bavi 60% filma), niti zbog Falklandskog rata (cime se bavi 30% filma) vec zbog njene pionirske neokonzervativne politicke ekspedicije koja je dovela britaniju na koljena. I da, bila je izrazito strastvena, neortodoksna politicarka, smrtno zaljubljena u Winstona Churchilla, sa gotovo jednakom energijom i karizmom, od cega se nista ne probija kroz drveni, bezivotni izraz lica Meryl Streep.
you go, sister! slažem se, premda se ne razumijem previše u lik čelične lejdi.

edit:
za izgled, za cgi se slažem. nisam gledao film.
Korisnikov avatar
By hush
Merilka je konacno osvojila oskar :)
al` meni je vrhunac, kad sam pogledala movie- the movie, kad Merilka nosi brkove ahahahahahah
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!