Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Dovoljno je da odete na IMDB, Wikipediu ili neki treći sajt i upoznaćete se u nekom opštem smislu sa generalijama i filmografijom Žilijet Binoš. Nisam sklona c/p metodama, a ni prepričavanju već rečenog, tako da o mojoj omiljenoj glumici, koja je više puta nagrađivana, želim reći jedno: niko kao ona ne ume na tako uverljiv način da plače na platnu i da glumi tugu. U odabiru pojedinih filmova Žilijet Binoš zna biti jedini motiv da ga odgledam. Verujem joj. Gledala sam je u velikom broju filmova, a kao njenu najlepšu 'pesmu' izdvojila bih film Tri boje plavo.

''
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Fantasticna gluma. Tako mi se gleda ovaj film sada.

P.S. lici mi na Juliu Ormond :D

Edit - tek sad provalih da je to ona sto glumi u filmu Chocolat! :D I u tom filmu mi se jako jako dopala :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Tri boje plavo, Cokolada, ali mi je urnebesna u filmu "Na sedmom nebu". Volim je. Poletna gluma.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja je isto volim, suptilnost posebno.

Pomisliš da je opseg izražaja ne znam koliko mali, uzan (kao na klizaču u nekom programu)...a onda kad zumiraš, kad povećaš "view" na 100%, 200%, 300%...otvori ti se eksplozija stanja i nijansi među njima.

Volim je kod evropskih reditelja, ali mi je ipak najdraža njena Hana iz "Engelskog pacijenta" (jes' Minghella bio British, ali film totalno holivuCki...)

Slika

Kako je ono bilo potresno, ona scena kad je shvatila da ponovo može da izgubi ljubav, nekog koga voli...
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320771#p2320771]Mars napisao:[/url]
Pomisliš da je opseg izražaja ne znam koliko mali, uzan (kao na klizaču u nekom programu)...a onda kad zumiraš, kad povećaš "view" na 100%, 200%, 300%...otvori ti se eksplozija stanja i nijansi među njima.
Sviđa mi se tvoj opis.

Slažem se da je izvrsna u ulozi Hane. Štaviše, ona mi se jedina dopada u Engleskom pacijentu. Ne ljubim taj film baš nešto, mada je tehnički odrađen do savršenstva. Ona je uspela ono što ostali junaci nisu, da prenese emociju, a da ne zapadne u patetiku.

Čokolada je jedan od onih filmova koga sam gledala samo zato što Žilijet Binoš igra u njemu. Film mi se očekivano nije svideo, ali Žilijet je kao i uvek bila briljantna.
By Ulix
Uvek je odlična. Najviše je volim u Plavom (za mene je to jedna od najbolje odglumljenih ženskih uloga uopšte) i jako mi se dopala u filmu koji je tebi, Galateja, beskrajno dosadan - Overene kopije. :sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nađoh jedan gde je bila očajna: Wuthering Heights.

Posebno u dvojnoj ulozi Catherine.

Cela ekranizacija je jedna od najgore izvedenih, pa ne odudara ona tu ništa posebno...
Korisnikov avatar
By Mars
Pa nije pile...

Nego do sada nije imala uloge masovnog ubice i scene u kojima (recimo) niže dečje oči i zubiće i nosi ih oko vrata...inače bi tada shvatio koliko je to jedna dobra i kvalitetna glumica.

:kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!