Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, izašao je prvi broj ?asopisa Miki Maus na srpskom, po ceni od 90 dinara, izlazi svakog prvog u mesecu,... video sam ga u Maksi diskontu, li?i na Mikijev Zabavnik (poprili?no) sem što mi je nekako prazan - nekako su slike velike a obla?i?i sa tekstom mali, ne znam, možda sam prestar.
Nisam ga skroz razgledao jer je malo dalje stajala neka devojka koja se derala "degustacija sladoleda" a u rukama držala dve prazne? ?aše... naravno tu je i natpis "ne ?itajte štampu u prodavnici" pa mi je bilo trulo kada ona tu stoji.
Mislim da je cena od 90 dinara previše, toliko otprilike košta i Neš.nal džiografik junior, koji je nešto malo bolji.
Kakvi su vaši utisci?
Korisnikov avatar
By *deni*
Nisam jos kupio MIKI MAUS-a, ali cu to uraditi cim pre, jer me zivo interesuje sta je ostalo od onog vremena kada sam ushicen svake srede kupovao MIKIJEV ZABAVNIK, a posle i MIKIJEV ALMANAH.
To su bila vremena...
Pa, onda - OBUCITE PATU..
Uzivao sam u tim stvarima.:andjelak:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam za Mikija.

Gornji avatar bi bio smehotresan da ne budi ruzne uspomene na dotichnu ludu zenu.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by deni
Nisam jos kupio MIKI MAUS-a, ali cu to uraditi cim pre, jer me zivo interesuje sta je ostalo od onog vremena kada sam ushicen svake srede kupovao MIKIJEV ZABAVNIK, a posle i MIKIJEV ALMANAH.
Wow, u moje vreme je Mikijev Zabavnik izlazio ponedeljkom... tata je imao obi?aj da str?i do trafike pre nego što ode na posao, da ga kupi i da mi ga stavi pod jastuk, tako da ga nadjem ?im se probudim... onda sam postao dovoljno veliki da su me puštali samog da idem da kupim. Tada je koštao 5 dinara, mislim, znam da se davao jedan veliki nov?i?.
Korisnikov avatar
By Mars
Mikijev Zabavnik je bio na cirilici i na losijem papiru.

Mikijev Almanah je bio latinica i na sjajnom papiru.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Mikijev Zabavnik je bio na cirilici i na losijem papiru.
Mikijev Almanah je bio latinica i na sjajnom papiru.
Mikijev Zabavnik je imao manje strana i pri?e su bile jednostavnije. Bilo je više malih pri?a.
Moja mama je mislila da je Mikijev Almanah hrvatsko izdanje a zabavnik srpsko (zbog latinice i ?irilice). A onda smo sa školom išli na ekskurziju u Gornji Milanovac i ispostavilo se da se almanah tamo štampa.
U Mikijevom zabavniku i Miki i Paja su živeli u Patkovgradu. U Mikijevom Almanahu Miki je živeo u Mikivilu i zato se pri?e o junacima Mikijevih i Pajinih stripova nikada nisu preklapale. U jednoj pri?i Baja Patak zove Mikija i Šilju da mu pomognu protiv Buldoga, i oni idu preko nekih velikih mostova koji spajaju ta dva grada.
By Storm
Ja opet ?itam Politikin zabavnik.
By the way, nema nijednog Diznijevog lika. Sre?om tu je Hogar Strašni.
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by jukie
......
U Mikijevom zabavniku i Miki i Paja su �iveli u Patkovgradu. U Mikijevom Almanahu Miki je �iveo u Mikivilu i zato se pri?e o junacima Mikijevih i Pajinih stripova nikada nisu preklapale. U jednoj pri?i Baja Patak zove Mikija i �ilju da mu pomognu protiv Buldoga, i oni idu preko nekih velikih mostova koji spajaju ta dva grada.

Ima jedna epizoda u Mikijevom Zabavniku,gde Crna Mrlja(koji je Mikijev arhineprijatelj)zeli da opljacka trezor Baje Patka.
I u toj epizodi se zajedno pojavljuju i Paja i Baja i Miki i Silja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!