Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By kenozoik
:lol:

Hvala polarlicht4.1 :)
Kad si nadjem slobodnog vremena, poslaces mi par linkova. A za ovu zivu diskusiju..mozda posle par godina studiranja kvir teorije jer mi zvucis kao profesionalac(a verovatno ti je takva i ekipa) pa ne bih samo da cutim i gledam u pod jer ne razumem o cemu pricate :lol:
By polarlicht4.1
We like the silent ones. :pervert:

Posle par piva/rakija u Planetu da vidiš šta ostane od profesionalnosti ako je ikad i postojala a i nije baš. No dobro, neću da te jurim, ionako ćemo se najverovatnije saplesti jedno o drugo na festivalu. ;)
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Odložen Merlinka festival

Dom omladine Beograda obaveštava svoju publiku da je usled kvara na električnim instalacijama filmski program za septembar, uključujući i Internacionalni festival queer filma "Merlinka", odložen za naredni mesec.

Tehničke službe intezivno rade na otklanjanju kvara.

Naknadni termini festivala biće objavljeni u narednih nekoliko dana, a Dom omladine se izvinjava i zahvaljuje publici na razumevanju.
By Simor
:shok:

Voda u koaksijalnom kablu?
By RACABG
znao sam da ima veze sa frkom zbog bezbednosti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!