Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Hans
Svetlana Bojković je pored Milene Dravić i Sonje Savić moja omiljena glumica ako govorimo o Srbiji. Mislim da i prednjači ako govorimo o redosledu. Uvek se rado setim filma 'Pas koji je voleo vozove'.
Sa druge strane, njena najzapaženija uloga je čini mi se uloga Emilije Popadić u 'Boljem životu'. Ta serija mi se i dopada samo zbog nje i Voje Brajovića i njihove romanse u seriji kada se sreću nakon xx godina. Emilija je tip žene koji se danas retko gde sreće a nekako imam utisak da je u toj seriji Ceca igrala samu sebe.Drugo, Emilija predstavlja onaj sloj društva predratnog Beograda koji danas više ne postoji ili je u fazi izumiranja i generalno smatram da je Pavić tu dao sliku svih socijalnih slojeva...Čitajući o njenom detinjstvu, saznao sam i da je kao jako mala svirala klavir, učila strane jezike i bila vukovac. Glumu doživljava kao nekakav izlet, kao mogućnost da se celog života igra jer kao mala to nije baš uvek mogla.
Takođe, preporučujem svima film 'Šejtanov ratnik' gde se ona pojavljuje ali epizodno, kao profesor latinskog, ali u sasvim drugačijem maniru od Emilijinog. Pogledajte, dopašće vam se.
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
Trebamo li posjedovat sušilo za kosu kako bismo bili članovi kluba?

OT
Difna je ali sam je ja imao priliku gledati samo u serijama a upamtio sam je kao Emiliju :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
o da, volim je do imbecilnosti, ali samo kad glumi kucke. gledao sam je dok glumi gospodju ministarku, i nije joj legla ta uloga. dakle, emilija zauvek! :-))
Korisnikov avatar
By Dr. M
Da, da... i ja je obozavam... :love:

Ipak, ovde mi je neprevazidjena...

''

Svaki put overim od smeha na tu scenu.... :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
haha, daaaaa... ''more marsh u pichku materinu! vadite papire, kontrolni!'' :-)))
Korisnikov avatar
By Combo
Mislim da joj ne stoji da psuje. Kao recimo Seki Sablić.

Ali zato od njenog "ZETE..." iz neke serije, mislim da sam navukao trajnu fobiju od institucije braka.
Korisnikov avatar
By *deni*
Huh, sad si me napalio na Seku.
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by *deni*
Izvanredno je !!!!
E onda mi je drago!

:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Hans_87
Takođe, preporučujem svima film 'Šejtanov ratnik' gde se ona pojavljuje ali epizodno, kao profesor latinskog, ali u sasvim drugačijem maniru od Emilijinog.
Dopala mi se u Sejtanovom ratniku, ali mi se film nije dopao.

Svetlanu Bojkovic najvise volim u tv filmu "Smrt gospodje ministarke", u filmu o Zanki Stokic.
Korisnikov avatar
By Combo
I meni se tu dopada njena gluma, s tim što mi je sam film ostao u sećanju kao da si detetu dao VHS kameru i rekao da snima. A kasnije i montiranje materijala isto.
Korisnikov avatar
By Combo
Ja bih voleo da ponovo vidim film "Pas koji je voleo vozove".

Kao malom mi nije baš sve bilo jasno u njemu, lik koji je ona glumila, bežanje od zakona, "Rodeo! Rodeo!" ... šta to njoj onaj čika radi u krevetu, zašto sada odjednom ona plače, zašto joj se zelena senka oko očiju razmazala...

Puno pitanja.
Korisnikov avatar
By Combo
Sećam se da je tragičan i da je Irfan Mensur na kraju krvav.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by ns.happy

dakle, emilija zauvek! :-))
:D I ja je volim najvise kao Emiliju, jer to mi je prvi kontakt sa njom (jos kad sam bio mali)... :)

BTW, i nikako ne mogu da kazem da je Emilija kucka, gde nadjosta tako tesku rec za g-dju Popadic (ex Konstantinovic)... :durenje: :lol:
By Hans
Originally posted by Dr. M
Da, da... i ja je obozavam... :love:

Ipak, ovde mi je neprevazidjena...

''

Svaki put overim od smeha na tu scenu.... :smeh:
Da da, to je to!!!!! :roflmao:
By Hans
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by ns.happy

dakle, emilija zauvek! :-))
:D I ja je volim najvise kao Emiliju, jer to mi je prvi kontakt sa njom (jos kad sam bio mali)... :)

BTW, i nikako ne mogu da kazem da je Emilija kucka, gde nadjosta tako tesku rec za g-dju Popadic (ex Konstantinovic)... :durenje: :lol:
-Vi mora da ste Amelija.(Voja Brajovic) :)
-Emilija.
-Da, sad se secam. Lepa Emilija, prva dama Filoloskog fakulteta...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!