Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Da li neko ima ovaj film : Bent

IMDB : "Max is gay and as such is sent to Dachau concentration camp under the Nazi regime. He tries to deny he is gay and gets a yellow label (the one for Jews) instead of pink (the one for gays). In camp he falls in love with his fellow prisoner Horst, who wears his pink label with pride."

Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
Koliko ja skontah, ima ga bojandjo :P
Samo, opis sa IMDB-a jemnogo sterilan, film je mnogo više od toga. Čak se usuđujem da kažem da je najbolji koga sam ikada pogledao na ovu tematiku. Zaista srceparajuć film!
Slika Slika
Korisnikov avatar
By HARP
Gledao sam taj film davno
Dva zatvorenika koji su zaljubljeni jedan u drugoga... Prenose kamenje svaki dan sa gomile na gomilu...
Jako emotivan i jak film...
Eto Unique daj čoveku film kad meni nećeš krofne :P
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa ja bih, doduse, snimak i nije neki, ali je sasvim ok...

oblace: u2u
Korisnikov avatar
By gorilica
Btw, neznam da li vam je poznato, ali film je rađen po jako uspešnoj pozorišnoj predstavi.
Druga fotka iz mog prethodnog posta nije iz filma, već iz jedne od postava.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nemam film, ali bih voleo da ga pogledam. Poznato mi deluje. :peace:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by gorilica
Btw, neznam da li vam je poznato, ali film je rađen po jako uspešnoj pozorišnoj predstavi.
Mhm, prema drami Martina Sermana. Mozete je pronaci u zbirci pod naslovom PRE I POSLE "KOSE"- savremena americka drama. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Drugarica mi je pricala o ovom filmu jos odavno ali nikako da ga nabavim. Kaze bio je na TV-u i ona ga gledala. Odusevila se i sad ja moram da ga gledam :D

@bojandjo : Bas divno sto imas ovaj film :D stize u2u ;)

@Unique : hvala sto si ponudio ;) ako ne uspem kod bojana probacu kod tebe :D ipak mi je on blizi :)

@FireGox : Ti nemoj druge da prozivas jerbo si meni obecao QaF, britansku verziju, a ja je jos nisam dobio :P
By Ulix
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by gorilica
Mhm, prema drami Martina Sermana. Mozete je pronaci u zbirci pod naslovom PRE I POSLE "KOSE"- savremena americka drama. :bubblegum:
Drama je izvanredna! Ma, celokupna antologija je izvanredna. :sise:
Korisnikov avatar
By djo
evo odgledah ga konacno do kraja (morao sam iz dva dela...). bas je potresan od samog pocetka. jako mi se dopalo kako su tretirali lokacije u filmu od one 'zabave' (gde jagger peva kao greta :) )u predratnom berlinu pa spavanje u ogromnoj kanti dok se junaci kriju, logor...

razgovor maxa i onog drugog, kada otkrivaju kako mogu da imaju seks bez dodira, je sigurno jedna od najlepsih stvari koje sam ikada video na filmu

:up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By walt333
Gledao ga sinoc, bas sam se potresao. Sve mi je bas divno u filmu. Od glumaca(pogotovo Clive Owen :love: ), preko muzike Philipa Glassa, preko price, sve do neodoljivog Mik Dzegera kao transvestita i njegovih mindjusa(steta sto ga u filmu nema vise).

Scena gde vode ljubav bez dodira je jedna od najlepsih scena koje sam ikada video na filmu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
imam ga vec dugo, ali nisam gledao. posle komentara cu organizovati neko gledanje sa drustvom. ovo me sve negde podseca na film o decaku koji ima drugara u logoru i svaki dan se druze pored bodljikave ograde, i na kraju zajdeno bivaju usmrceni u gasnoj komori...
Korisnikov avatar
By gorilica
Gledao ga vecheras pre posla sa drugom ponovo i sad sam nachisto skenjan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!