Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Dakle, ovo je naziv,sada već domaće serije,koja je nastala iz istoimenog filma...

Ja odgledah prvu epizodu na NS1 i onako,baš mi je prijala-jako me podseća na kabare i zvuk Pozorišta na Terazijama...

Onda sam malo rovario po netu,i zapravo tu shvatim da je film nastao još 2008. godine,i čudi me da mi je tako 'ladno promakao... :wtf:

Ono što je mene najviše iznenadilo su tako jako negativne kritike-i publike i ljudi koji prate film...

Ok,ne mora biti remek delo,ali meni se čini da je pristojno urađen (za naše prilike)...

Jel gledao još neko? :srbin:

[size=-1]Moddovima-koristio sam pretragu i pročitao da tema već postoji,ali ja je ne mogu naći-pa ako su voljni,nek' pomognu...[/size]
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ja sam ga gledao cim je izasao...

Mislim,toliko su ga reklamirali, da sam na kraju podlegao...

Sto ti kazes, ok je uradjen za nase prostore ... ali ,po meni, nista vise od toga...

Na mene je najjaci utisak ostavila pojava Aleksandra Lazica...ili ti njegove guze....

Decko je stvarno :mljac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!