- 10 Feb 2009, 16:49
pa ja sam ga testirao na stand. način - gledao ga kasno navečer i zatim legao u krevet... pa da vidimo hoće li biti kakav muving, nightmares i sl. - al' ništa.
ponovno, ono sa psom na početku me je jedino malo štrecnulo, a kasnije, cijela priča mi je bila ...
ok, naravno, ali ne i nešto specijalno napeta. svršetak s egzorcizmom je baš traljavo odrađen i da je film kulminirao na neki drugi način, sigurno bih bio zadovoljniji (ustrašeniji) cijelim uradkom.
a ovako, jednostavno prosječno... (jednako tako, za mene film koji ubacuje klasične stereotipe - prijateljica crnkinja koja govori i ponaša se u nekom, toliko puta viđenom, "nigga-styleu", pa baba koja je preživjela holokaust koja opet govori i ponaša se tipično - njemački naglasak i neka bapska superiornost, šta ja znam... i jock-boyfriend koji mora umrijeti (naravno) i mala ekumenističko/politička korektnost ("Boga je bilo i prije religija")...
ma, ni final twist koji bi trebao da te ostavi frozen s iskolačenim očima je totalno očekivan od početka...
jumby should've stayed unborn...