Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By trazimdonora
Glupavo zvuci opisivati sta trazim..Vrlo nezahvalno Zelim da nadjem muskarca koji je gey orijentisan, muskarca koji zeli da se ostvari u ulozi oca... ne trazim od njega nista, mogu sama brinuti o detetu, a ukoliko on zeli da ucestvuje na bilo koji nacin u zivotu deteta to mu ne bi branila.... Zalosno je sto zivimo na Balkanu gde su ovakve stvari vrlo sokantne za javnost, prosto da zelis decu i da si dobar covek u dusi i naravno najvaznije, da si spreman da budes donor i da si zdrav! Pozdrav vama muskarcima od jedne hrabre devojke,zene! :)
:trep:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne zvuči uopšte glupo. Pozdrav i srećno!

:)
Korisnikov avatar
By trazimdonora
Hvala puno Mars, nadam se da cu uspeti da nadjem hrabrog muskarca, nada zadnja umire! :)
Korisnikov avatar
By Blady
Okej, ne moras spamovati po temama sta trazis, dovoljno je sto si vec otvorila temu.
By Sixto
Ajde malo bolje da razlucimo materiju...

Trazis donora ili oca deteta?
Korisnikov avatar
By trazimdonora
Sixto
Ja sam spremna da iznesem sve sama, ali ako taj neko zeli da bude tu i da bude otac deteta, to je samo plus na celu moju pricu.
:D
Korisnikov avatar
By Macan86
hmmm...interesantno...mada meni ovo malo zvuči čudno...
Korisnikov avatar
By Macan86
pa malo mi je čudno zašto to baš mora da bude gay muškarac...ako ti je baš stalo do deta ti bi mogla od bilo kog momka da tražiš da ti bude doner...
Korisnikov avatar
By trazimdonora
Macan86
Strejt muskarci ne zele decu,zele brak, vezu, dobar kres.... ja klinkica nisam da bi se zezala sa ovakvim stvarima.... gey muskarac jenu stanju da razmislja glavom a ne k..... :-)
Korisnikov avatar
By bothways
A ne reče koliko imaš godina. To bi možda uticalo na odluku pojedinaca...
Korisnikov avatar
By Macan86
to ti se samo čini...nisu ni bolji ni gori od stret muškaraca...

ali ok...sedi i razmisli o tome jako dobro.daj sebi priliku da se predomisliš,pa ako se ne predomisliš onda sprovodi to u delo...I kad budeš našla donera gledaj da se unapred dogovorite oko toga da li očekješ da ima neke obaveze kasnije prema tom detetu ili ne...
Korisnikov avatar
By trazimdonora
Macan86
Hvala na savetu i brizi... odrasla sam zena i znam tacno sta i kakvog muskarca zelim... :-)
Korisnikov avatar
By Neutron
Kurac, i funkcionalni testisi su mu jedini neophodni atributi. Mada bih dodao da ne sme imati celavost u porodici. Ne zelis celavo dete veruj mi.

Edit: A kako tacno mislis da zatrudnis? Sumnjam da GAY muskarac zeli prcat zene.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2681591#p2681591]Macan86 napisao:[/url]to ti se samo čini...nisu ni bolji ni gori od stret muškaraca...
sigurno da je svaka generalizacija loša, ali trazimdonora je rečito tačno opisala često stanje stvari u hetero svetu i smelo urušila društvom i institucijama nametnutu laž o svetosti i nepogrešivosti heteroseksualnosti koja je eto samo posvećena produžetku ljudske vrste i roditeljstvu. sigurno da većina hetero baja koji se kurče strejtizmom i muškošću hoće samo brak zbog položaja i probitka u društvu i naciji, jebačinu bez odgovornosti i da im žena robuje kad im je volja. biti suprug i roditelj pa to im je okov i muka. čast izuzecima.
kod gejeva, nehomofobična žena bilo koje seks. orijentacije bar u startu zna na čemu je, šta može očekivati, šta ne. sigurno da ima svakakvih gejeva, oh ovaj forum ih je pun..., ali iskrenost i dogovorna isplaniranost, ukoliko ih ima, je očito kvalitet koji njoj treba.

ONT, kamo sreće da si u Americi, bar da popričamo :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ni meni nije jasno zasto samo gej? :neznam: stvarno ne znam kakve veze ima seksualnost sa svim ovim. ako je strejt onda MORAS da se udas jer nemas izbora? to znaci da on i ne zna da ti zelis spermu a ne muza sto je odmah u startu no-no.
Korisnikov avatar
By trazimdonora
Niko se ne plasi... prosto zelim da imam dete sa gey muskarcem... ne zelim brak, vezu... ono sto zelim jasno i glasno pise.... :-)
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja mislio da sam ja weird

dobro je!
jos uvek uspevam da se iznenadim
Korisnikov avatar
By Neutron
Vel boy napisao:
Neutron napisao:............
Edit: A kako tacno mislis da zatrudnis? Sumnjam da GAY muskarac zeli prcat zene.
:roll: ovaj kanda ozbiljno izvaljuje da je to jedan jedini način,

e, šta sve neću na ovom forumu doživeti.........

ONT, pustimo ženu da doreče kako to zamišlja i planira.
Ne znam sta je upitno u mojoj izjavi? Zena nije objasnila da ne misli na seks. Jako sam svestan da to nije jedini nacin da ocajnica zatrudni.
A sad idi mazi cmar fragrantnim mastima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!