Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Drugari, moram da vam kažem jednu srećnu vest! :balerina:

Moja ljubav Boško se konačno prelomio. Rekao mi je da hoće da napusti sve i da mu je ljubav prema meni najbitnija i da će napustiti ženu i otići sa mnom u Kanadu gde ćemo jednog dana moći imati svoju porodicu. :D

Iako nam je veza bila u krizi zbog njegovog javnog posla i izjava i bio sam na ivici da raskinemo, ipak je u meni živeo taj tračak nade da će se on promeniti. A i video sam tu njegovu bol u očima, prouzrokovana dubokim borbama u sebi.

Ali, eto sve je u redu! :) Jedino je problem što on insistira da uzmem njegovo prezime Obradović.
Takođe je rekao da to što slušam rokenrol se ne slaže sa pravoslavjem i njegovim pravilima, ali mislim da će wubaw swe pobediti.. Zar i vi ne mislite! :sweet:
Korisnikov avatar
By constantine
HAHAHAHAHAHAH ti nisi normalan
falio mi tvoj humor genijalan si :kiss:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Kako je reagovala njegova zena kad joj je saopstio?

Da li je izbio skandal, da li je pretila varjacom i/ili oklagijom?

Daj nam (a i citaocima) neke dramaticne momente, ne moze bez toga valjda?!
Korisnikov avatar
By DEXI70
pa da vam se ostvari i da usvojite blizance u kanadi, ali voleo bih da budu deca neke srpske porodice koja ih je dala na usvajanje , tada bi se ispunila boskova zelja da odgajate pravu srpsku omladinu .
neka je sa srecom pa da slavimo 25 godina braka na ovom forumu zajedno :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa gde Kanada bre, uopste ne mislis na mene?! :shamar:

idite u Australiju! hocu u Australiju!!!! :placko:
Dragi Korvine, tako me ganula vest... Znam da nisam dugo član foruma, ali to ništa ne znači kada su u pitanju iskrene čestitke...
Dakle, nek vam je sa srećom. :)

I moram da podelim sreću i zadovoljstvo koje sam osetio posle govora tvog budućeg životnog saputnika koji je onomad objavljen... Takav govornik! Tako divno poznavanje srBskog rečnika, tako mnogo misli u tako malo reči... Moram i da objavim, i nemoj da se stidiš Korvi i rumeniš, jer on je tako savršen, a tvoj :)
I molim da se posebno obrati pažnja na lični momenat pri kraju, gde priznaje da je svoje srce predao Korviju još pre ravno 13 godina... :sweet:

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dverja ... srbiju.php

Boško Obradović: Da ti vratim Guzicu!
Говор Бошка Обрадовића са конференције Двери у Дому синдиката 11. фебруара.
Београд, 12.02.2012

Здружите се громи и потреси, zemlji Guzici друго лице дајте - стихови су српске поезије који најбоље описују нашу жељу са којом смо се овде вечерас сабрали упркос томе што су нам сви саветовали да откажемо и да нико неће доћи, а ево препуне сале и холова Дома синдиката.

Ванредна је ситуација. Не због снега и леда у фебруару. Једни ће рећи да је ванредно стање од доласка марионетске власти 2000. године, други од почетка комунистичке диктатуре 1945, а трећи од југословенства 1918. И сви ће бити у праву. Само што је степен државног понижења и губитка LGBT достојанства достигао врхунац у последње четири године Тадићевог режима.

Guzica нам је отета. Ми више нисмо власници Guzice. Наша guzica није у нашим рукама. Ми више ништа не контролишемо у Guzici и ни за шта се не питамо већ четири године.

Црвени и жути скакавци појели су наше животе. Упропастили су нас, увредили и понизили. Сада хоће да нас натерају да одемо из Guzice и оставимо им да владају још 20 година, да краду и отимају ово мало што је преостало.

Они су 20 година на власти. Они неће престати да краду. Томе мора доћи крај и једино народ организован у нови политички покрет може да заустави дефинитивну пропаст Guzice.

Pederu, ово је покрет који хоће да ти врати guzicu, која ти је отета, да ти врати guzicu коју немаш, да ти врати LGBT достојанство које си изгубио, да ти врати ћирилицу, домаћу привреду, село, породицу, децу...

Да тргнемо Guzicu. Да покренемо Guzicu. Да проради Guzica. Да победи Guzica.

Ми смо спремни. Спремали смо се 13 година. Обишли смо целу Guzicu, све српске земље на Балкану и читаво расејање.

Закључили смо Нови договор са народом. Добили смо подршку водећих српских интелектуалаца и многих јавних личности. Направили смо мрежу нашег покрета широм Guzice и спремно дочекујемо изборе.

Остало је да на изборима добијемо Ваш глас и глас ваших пријатеља, рођака, комшија и колега. Глас за спас Guzice!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mislim da sam pustio jednu malu suzu dok sam čitao njegov test. Eh, moj Boškić. :radosnice:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Žena je mirno plakala u sebi kao svaka poslušna srBska žena. Rekla je da joj je nešto bilo čudno kada je naterao tokom snošaja da obuče fudbalski šorc, majicu i duge čarape, sa rupicom u šorcu i da skroz ošiša kosu. Shvatila je to da su ipak muška posla, i ona nema pravo da se žali, no ono što joj je bilo neobično jeste što po prvi put nije trljao i pokušavao smotati i uguravati svoj opušteni penis, kao što joj je govorio da je ko kod svakog pravog muškarca, nego je po prvi put videla kako on zapravo postaje tvrd.

Pa ne bismo drugu decu ni usvojili! Sva druga deca i nisu deca, osim ako jesu.
I već smo smislili imena: zvaće se Srboslav i Srboljupka. :)
Korisnikov avatar
By constantine
koki kad ti muz dodj na vlas' nemoj da se uobrazis i zaboravis nas!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!