Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Razvod roditelja moze izgledati kao kraj sveta, katastrofa koja stvara dovoljno jada za sva vremena. Ona cesto prouzrukuju navalu osecanja srama, straha od napustenosti, pa cak I zelje za osvetom! Roditelji svoje probleme cesto jako dobro skrivaju. Posto su obuzeti svojim povredjenim osecanjima, tvojim roditeljima jednostavno moze biti tesko da govore o razvodu. Takodje im je mozda neprijatno da priznaju svoje medjusobne propuste. (Neki strucnjaci smatraju da se najgore posledice razvoda prebrode za samo tri godine). Da li je tako? Ako su vasi roditelji razvedeni, I ako ste prolazili kroz tu njihovu fazu zivota kako ste se osecali? Koji sup o vama najcesci razlozi zbog kojih se danas ljudi razvode? Sta ti je najvise pomoglo da prebrodis njihov razvod?:cuddle:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
tema je u "GEJ brakovi i roditeljstvo". ne verujem da su neciji roditelji ovde bili u gej braku...
Korisnikov avatar
By Blady
Jbg-a nisam bila dete razvedenih roditelja...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Birthday_girl
tema je u "GEJ brakovi i roditeljstvo". ne verujem da su neciji roditelji ovde bili u gej braku...
Ali ne postoji rubrika "strejt brakovi i roditeljstvo" pa je ovo ipak najbolje mesto...

Sa druge strane, Mystica lady je lepo opisala sve one stereotipove razvoda koji nam se plasiraju u filmovima... vesela dobroćudna dečica ništa ne sumnjaju i onda jedan dan dođu iz škole a mame ili tate nema, a drugi roditelj plače ili besno uhvati dete za ruku ("mama pusti me, boli me") i kaže "vidiš onog tvog oca kako nas je napustio" i onda to dete zapadne u duboki postraumatski sindrom i razvija delikventski način ponašanja. Ja ipak mislim da se u većini slučajeva pre razvoda roditelji svađaju, vrište, dreče a najčešće i tuku i gađaju predmetima, a onda kad jedno ode nastupa relativna tišina i to je onda detetu još čudnije (ali to je opet suprotni stereotip). Ja bih jako voleo da svi ti stereotipovi i ostanu samo stereotipovi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!