Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
(ovo je trebao da bude citat iz neke reklame za prasak za ves:roll: )

elem, evo teme u kojima mozemo da postujemo svaki put kad nas nasi roditelji oduseve nekim sjajnim gestom, i shvatimo koliko ih ustvari volimo...

ja sam danas imao dva momenta, prosto nisam mogao da povjerujem da to govori moja majka:wtf:

elem:

1. Dramim ja kako mi je glava nepravilnog oblika, i da mi je sa jedne strane malo ispupcena, a sa druge ravna. Mislim, skoro je neprimijetno osim kad sam vrlo kratko osisan. U jednom momentu moja sestra - ova kojoj nisam autovan - kaze:
Koliko ti dramis oko takvih sitnica, kao da si andjeli s tobom peder!
Sad, da tu nije bila mama, nasmijao bih se i iskulirao. Ovako sam pogledao u nju, i pocrvenio. Ona mi se nasmijesila i namignula.
:wow: :wow: :wow:
kad je sestra izasla, vise za sebe je promrmljala
"nemoj da se crvenis za svaku k'o curica" i zacerekala se:lol:

2. ovo me je definitivno oborilo sa nogu... kao za inat, na TV-u ide neki prilog o Aleksandru Makedonskom, i kazu da postoje govorkanja da je bio gay.
Opet moja sestra pocinje pricu, kako nikad nisi siguran u muskarca, te kako je neka-tamo-zena nasla muza sa tipom u krevetu.. i na kraju kaze:

"Ja kad bih saznala da je moje dijete peder, ne bih znala sta da radim. Ne bih mogla da zivim sa tim" ili tako nesto.

I ljudi! Moja mama koja pada u vatru, i odbrusi sestri kako nema ona sta tu da radi, i kako to nije bolest, i kako to sto je njeno dijete takvo (ovo "takvo" je valjda pokusaj da ne kaze peder - a jos je nisam naucio rijec gay:P ) ne znaci da se preko noci pretvorilo u cudoviste. :shok:
i na kraju me totalno patosira:

"na kraju krajeva, kakav je da je, JA sam ga rodila!Ljudi radjaju ubice i lopove, a s kim spava je najmanji problem!"

EEEEEEEEEEJ!!!! Nije proslo ni 2 mjeseca otkad sam joj se autovao - a ona je postala moja mama iz snova!
Toliko suza sam prolio zbog nje i naseg loseg odnosa. Svako malo mi dodje da se ustinem - moj zivot u roditeljskoj kuci sve vise lici na idilu iz "7th Heaven" jbt!

Volim svoju mamu, i opalio bih sebi samar za svaki put kad sam rekao da za nas dvoje nema nade....

Mama, volim te!

ajd' sad vi:)
Korisnikov avatar
By pthalo
pročitah, a danas nisam govorila sa mamom.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
aman, ne mora biti da se desilo danas. Mozete napisati i neka stara iskustva.
@the1 - nije tema samo za moju mamu skote!:D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pohvalno o mojoj mami:
baka kaze da je za promenu uzdrzana od otvoreno homofobicnih izjava i da pre bira da cuti. :shrug:

Moja baka je super!!!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
DIVNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! :love:

VOlim tvoju mamu! :hug:
Korisnikov avatar
By pthalo
drago mi je što tvoj odnos sa mamom je bolje i bolje.

trudim se da se sjetim za nešto lijepo što mi je mama rekla i učinila. već pola sata trudim se.

Kada je Ann (mamina najbolja drugarica) preminula prije nekoliko nedelje, mama mi je poslala pjesmu, koja Annin muž napisao za nje. I poslala mi je slike koje je slikala na sahrani. To mi je puno značilo.

dozvolila mi je da se vratim u Mađarsku.

razmišljala sam još 15 minuta, ali mislim da to je sve od 2008.
By Çâðê_DUP
ja o mojoj mami mogu samo da kazhem fala shto je takva
i da napomenem da su nashe mame slichne:)
Korisnikov avatar
By Mars
Meni nešto ne ide da pišem o mojoj fantastičnoj mami. A ni tati.
To se organizam buni - raspilavio bih se načisto, a sada mi to ne treba.
Korisnikov avatar
By HPLC
Osmehnuo sam se dok sam ovo citao... Lepo je :)

Mislim da bi moja mama reagovala takodje pozitivno da joj kazem. Nije homofobicna. Samo bi pitala "...a gde je taj decko?"

Moracu da sacekam da ga nadjem-pa onda da joj kazem :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Lepo si pisao. Svaka cast tvojoj mami. I da, nemoj da meris svaku rec. Sacekaj malo, budi strpljiv. :zen:
Korisnikov avatar
By Dzi
Bananice tvoja keva je super! :)
molim te pozajmi mi je na neki mesec, godinu :D

on : meni je moja mama po xy put veceras rekla da sam uzasno tvrdoglava..hvala mamaa na podrsci, volim i ja tebe:doh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
po cijenu da ovo zvuci kao spanska serija:roll: moram da kazem da mi je mama bolesna. Jos cekamo rezultate nekih nalaza, ali se jako plasim...

Uz to, sjedim kuci i vidam ove modrice, ne druzim se ni sa kim, i jako sam usamljen, sto cini da se jos vise plasim i plasim..
ma bzvz,

mama volim te:D ti si supeeeeerr:B
Korisnikov avatar
By Oziris
E, moja mama obozava svoju "snajku" :lol: Pre neki dan je moja devojka bila sa kolegama s posla kod nje na rucak, BEZ mene! :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by bananica
po cijenu da ovo zvuci kao spanska serija:roll: moram da kazem da mi je mama bolesna. Jos cekamo rezultate nekih nalaza, ali se jako plasim...

Uz to, sjedim kuci i vidam ove modrice, ne druzim se ni sa kim, i jako sam usamljen, sto cini da se jos vise plasim i plasim..
ma bzvz,

nadam se da ce sve biti u redu :mazi:
Korisnikov avatar
By stotinka_dogvila
Moja mama divno pricha svake noci
O nekakvim princhevima shto ce doci
I princeza ima jedna u toj prichi
Ona kaze da na mene ona lichi
Korisnikov avatar
By stotinka_dogvila
Vidim ja da se ona trudi da skonta taj homoseksualiZAM, taj novi urbani pravac, shto donese nam vetar sa zapada...Nekad "kao" skonta, ali obichno se miri sa tim...Chak mi je i stan kupila, da mogu da se prostituieshem do mile mi cile. Tako ona to.
Korisnikov avatar
By Val
Avetinjo, da bar udjesh pod prvim nickom pa stisnesh muda... Razlika u njegovim i tvojim temama je shto njegove imaju dushu! :snob:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Val
Avetinjo, da bar udjesh pod prvim nickom pa stisnesh muda... Razlika u njegovim i tvojim temama je shto njegove imaju dushu! :snob:
a o kom nicku je rec :wissbegierig: :trep:
Korisnikov avatar
By Val
Onom koji uchi da kuva. :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*

ma bzvz,

:mazi:
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja strashno volim svoju majku, samo shto mislim da me je uvek u zivotu previse shtitila i razmazila me do krajnjih granica, ali shta da radim kad je jako posesivna i fokusirana na mene.
:mama:
Korisnikov avatar
By stefan19
- moj zivot u roditeljskoj kuci sve vise lici na idilu iz "7th Heaven" jbt!

ajd' sad vi:
Koliko se ja secam, ti si se nedavno hvalio kako zivis u SVOM stanu i blah blah,..

Jadan si!
Korisnikov avatar
By Val
Moja majka se ponasha kao da mi je 7 godina. :beba:

Inache, chini me srecjnom chinjenica da se lepo slazhe sa mojom devojkom i ne mesha nam se u "brak", kao shto neke "svekrve" umeju. :friends:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by stefan19

ajd' sad vi:
Koliko se ja secam, ti si se nedavno hvalio kako zivis u SVOM stanu i blah blah,..

Jadan si!
Paz´ mu logiku! :smeh:

Ak´ imash stan, ne smesh da zhivish u roditeljskoj kucji povremeno? :nerd: Doobrooo...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by stefan19

ajd' sad vi:

Jadan si!

malecki,procitaj jos jednom citirano. Da, ja zivim u stanu, ali sam cesto u roditeljskoj kuci:) sta je tu cudno?

*uvreda prijavljena moderatoru
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!