- 30 Jul 2008, 02:55
Otvorih ovu temi inspirisan ovim sranjima sto su bila danas na trgu povodom protesta radikala...
Ne mogu da verujem koliko balavaca,dece,malih razbojnika vrslja ulicama i pravi sranja...
Jbt jesu li toliko dokoni ljudi da cekaju jedan miting da lome i unistavaju sta stignu po gradu.
Gde su njima roditelji?Znaju li oni sta im rade jadna deca i kakvu su gamad podigli?
Nije mi jasna svest omladine danas.....kako je moguce da su toliko ljudi zatupeli i zasto?
Mislim da su bitni propusti napravljeni u vaspitanju i podizanju te dece+uticaj okoline i eto neonacionalistickih huligana ispranih mozgova.
Sta vi mislite o svemu ovome?
I evo jedna fantasticna reklama koja me dodatno podstakla na razmisljanje.
''
"Watch your thoughts; they become words.
Watch your words; they become your actions.
Watch your actions; they become habits.
Watch your habits; they become character.
Watch your character; it becomes your destiny."
Ne mogu da verujem koliko balavaca,dece,malih razbojnika vrslja ulicama i pravi sranja...
Jbt jesu li toliko dokoni ljudi da cekaju jedan miting da lome i unistavaju sta stignu po gradu.
Gde su njima roditelji?Znaju li oni sta im rade jadna deca i kakvu su gamad podigli?
Nije mi jasna svest omladine danas.....kako je moguce da su toliko ljudi zatupeli i zasto?
Mislim da su bitni propusti napravljeni u vaspitanju i podizanju te dece+uticaj okoline i eto neonacionalistickih huligana ispranih mozgova.
Sta vi mislite o svemu ovome?
I evo jedna fantasticna reklama koja me dodatno podstakla na razmisljanje.
''
"Watch your thoughts; they become words.
Watch your words; they become your actions.
Watch your actions; they become habits.
Watch your habits; they become character.
Watch your character; it becomes your destiny."