Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By leobg
Kakvo je vase misljenje o ugovorenim brakovima u kome se interesi za potomstvom poklapaju. Gay tip i Lez riba odluce da se uzmu, naprave svadbu, familija zadovoljna, komsiluk i zivotno okruzenje takodje, a jos je i "snajka" trudna. Svako od njih u braku ima pravo na muskarca i zenu a vezuje ih dete. Kakvo je vase misljenje o takvim brakovima?
Korisnikov avatar
By V25
Apsolutn podržavam ideju.
Korisnikov avatar
By Blady
I ja isto... ja sam o tome bas dosta razmisljala i zelela... ali ne znam, kako bude.. bice, jos uvek sam mlada :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by leobg
naprave svadbu, familija zadovoljna, komsiluk i zivotno okruzenje takodje, a jos je i "snajka" trudna.
hahahaha....
odvratno......
samo da komsiluk bude zadovoljan:))00
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by unic0rn
naprave svadbu, familija zadovoljna, komsiluk i zivotno okruzenje takodje, a jos je i "snajka" trudna.
hahahaha....
odvratno......
Daj nemoj da vadis reci iz konteksta, to je samo jedan satiricni detalj koji sam napomenuo, u tom smislu je receno.
Korisnikov avatar
By Sanguine
Not.
Ne bih mogao da budem u bracnoj zajednici i da zivim sa osobom s kojom ne bih mogao da imam odnos kao pravi bracni par....
Sve bi se onda svodilo na glumu i laznu slike hepi porodice iako zaista ne bi bilo tako...
Kasnije bi dete patilo gledajuci tatu koji trci za nekim decakom i mamu koja dovodi "prijateljicu" na kafu....
Ne bih mogao da toliko lazem sebe i druge.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pa znas kako...sto da ne..ali recimo sa jako dobrim prijateljem, ne sa bilo kim...a pravljenje klinchica ajoooooj :lol: to bi islo malo teze...

Al svidja mise onaj deo da on moze da ima sa strane i ona takodje :shmi:

Definitivno sam za ovu opciju...ali posto sam u cvetu mladosti :D ne razmisljam o tome, zasad :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Imam loshe iskustva sa osobama koje imaju potrebu da kriju, hajde shto kriju, nego nabacivanje maske u obliku prstena i trudnoce je ljigavo.
Iz lichnog iskustva primetio sam da su takve osobe dvolichne i po drugim pitanjima. Tako da ko god zeli neka radi shta hoce, ali shto dalje od mene.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
U jbt, a do pre neki dan sma pricala da nikad ne bih pristala na brak iz ljubavi...ustvari i dalje to mislim...

Ako bih radila gore navedeno, onda bih to uradila samo zbog mog tate... (jer ne bih volela da se razocara u mene..a znam da bi ... ).. al ono, ja tvrdim da svaka istina pre ili kasnije izadje na videlo, tako da ... i ovo bi se pre ili kasnije saznalo...tako da ne znam koliko je to pametno...

Au, jeee zbunio si me....:cut:
Korisnikov avatar
By unic0rn
hahahaha....
odvratno......
Daj nemoj da vadis reci iz konteksta, to je samo jedan satiricni detalj koji sam napomenuo, u tom smislu je receno.
taj satiricni detalj dosta menja sustinu.
ali i bez toga odgovor je isti. ne vidim razlog za takve aranzmane a da nije povezan sa tim satiricnim detaljem ili necim slicnim.
Korisnikov avatar
By leobg
Pravljenje klincica:) pa to je stvar tehnike, razmisljao sam i o tome. Da, mislio sam samo sa dobrim prijateljem/prijateljicom. Naravno, potrebno je sve dogovoriti pre toga, do najsitnijih detalja, pa i do razvoda, ako dodje do njega. Ja sam za onu varijantu, ove nedelje ja cuvam dete, a ti juri ribe, a sledece nedelje sam ja na redu za provod, sve moze da se dogovori ako su ljudi razumni, zar ne?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
O tome treba dooobro, ali jako dobro razmisliti...brak nije mala stvar ni kad se ljudi vole, a kamoli kad se to radi ..ne znam kako ovo da nazovem....
Korisnikov avatar
By leobg
hahahaha....
odvratno......
taj satiricni detalj dosta menja sustinu.
ali i bez toga odgovor je isti. ne vidim razlog za takve aranzmane a da nije povezan sa tim satiricnim detaljem ili necim slicnim.
Mlad si jos. Razumeces neke stvari kad prodje neko vreme.
Korisnikov avatar
By unic0rn
hahahahahahahahaha :klap:
i to je taj uber komentar
Korisnikov avatar
By leobg
hahahahahahahahaha :klap:
i to je taj uber komentar
Hajde sacekaj jedno 10 godina, pa da pricamo. Vazi?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako ja za 10 godina budem sedeo na ovom forumu i razmisljao o tome da li da zenim devojku, sam cu sebi prekratiti muke.

Ja sam jos prilikom outovanja roditeljima vrlo jasno u jednom od razgovora predocio moj "svijetonazor" sto se tice bilo kakvog konformizma, i na kraju objasnio da se na mojoj svadbi sarme definitivno nece najesti.
Sve ideje koje predstavljaju konformiranje heteroseksistickim normama su mi bljak, zenicu i udavacu se za osobu koju volim, zbog sebe, a ne nekoga ko mi je samo sredstvo u zivotu, i to zbog drugih ljudi.
I valjda je logicno da se tezi ka konacnoj legalizaciji istopolnih brakova, a ne upadanje u vec postojece konstrukcije. Cemu onda ovo prvo?
To mi je sve isto kao ona dvojica hetero muskarcina u Kanadi koji su se vencali - da ne bi placali porez za nezenje.
A deca se mogu dobiti i odgajati na zilion nacina.
Korisnikov avatar
By gneeebo
ta prijateljica bi zauzimala previse prostora, koji bih ja radije dao nekom drugom.

unic0rn, dobar si. :chestram:
Korisnikov avatar
By leobg
Ako ja za 10 godina budem sedeo na ovom forumu i razmisljao o tome da li da zenim devojku, sam cu sebi prekratiti muke.

Ja sam jos prilikom outovanja roditeljima vrlo jasno u jednom od razgovora predocio moj "svijetonazor" sto se tice bilo kakvog konformizma, i na kraju objasnio da se na mojoj svadbi sarme definitivno nece najesti.
Sve ideje koje predstavljaju konformiranje heteroseksistickim normama su mi bljak, zenicu i udavacu se za osobu koju volim, zbog sebe, a ne nekoga ko mi je samo sredstvo u zivotu, i to zbog drugih ljudi.
I valjda je logicno da se tezi ka konacnoj legalizaciji istopolnih brakova, a ne upadanje u vec postojece konstrukcije. Cemu onda ovo prvo?
To mi je sve isto kao ona dvojica hetero muskarcina u Kanadi koji su se vencali - da ne bi placali porez za nezenje.
A deca se mogu dobiti i odgajati na zilion nacina.
Zivot gay i lez osoba je usamljenicki zivot. Ako mislis da ce brak da spreci tvog decka da trazi kres kombinacije, varas se. Zivi bili pa videli. Od gay i lez brakova, nema nista. Cak i da ih legalizuju, ja ti garantujem da ce nastati haos. Zamisli dve gay tetke koje se razvode, uzas. To je ono, moja je DG maijica i sl. Nemam komentara na gay brakove. Uvek ce se pojaviti novi baja koji ce rasturiti brak.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sada se menja sustina, tema nije brak izmedju dva muskarca, nego ovo iz teme.
Ako cemo o gej braku mozemo na novoj temi, ali se apsolutno ne slazem.
Korisnikov avatar
By leobg
Sada se menja sustina, tema nije brak izmedju dva muskarca, nego ovo iz teme.
Ako cemo o gej braku mozemo na novoj temi, ali se apsolutno ne slazem.
Tvoje je pravo da se ne slazes, kao sto se i ja ne slazem sa gay brakovima.
Korisnikov avatar
By Sanguine

Zivot gay i lez osoba je usamljenicki zivot. Ako mislis da ce brak da spreci tvog decka da trazi kres kombinacije, varas se. Zivi bili pa videli.

I to je povod za ulazenje u brak sa lezbejkom koju ne mozes ni da kreshes ni da volis kao zenu?
Strah da ne ostanes sam ili pak maskiranje ociju roditeljima i prijateljima pricom da si srecan u normalnom braku?
Ne kapiram....
Korisnikov avatar
By delfinmne
U ovoj nasoj sredini naravno... Jbg vecina nas ne razumije...
Korisnikov avatar
By gneeebo
Zivot gay i lez osoba je usamljenicki zivot. Ako mislis da ce brak da spreci tvog decka da trazi kres kombinacije, varas se. Zivi bili pa videli. Od gay i lez brakova, nema nista. Cak i da ih legalizuju, ja ti garantujem da ce nastati haos. Zamisli dve gay tetke koje se razvode, uzas. To je ono, moja je DG maijica i sl. Nemam komentara na gay brakove. Uvek ce se pojaviti novi baja koji ce rasturiti brak.
:wtf:

sta zapravo pokusavas da kazes? da su za brak podobni samo heteroseksualci, zato sto su sposobni za monogaman odnos, za razliku od homoseksualaca, kojima je u prirodi da varaju i kojima prilici "usamljenicki zivot"? ovo za tetke i majice ko da je izaslo iz neke mnogo lose serije. manje te je blam kad zamislis strejt tetku i tecu koji se svadjaju oko parceta namestaja ili deteta?
Korisnikov avatar
By Hton
ovo je teska glupost! apsolutno zasnovano na losoj argumentaciji podstaknutoj str8 predrasudama!
Korisnikov avatar
By KiWi

ako mi je neka dovoljno dobra prijateljica da bih živeo sa njom i bez deteta i bez braka, pristao bih i na brak i dete ... nemam ništa protiv, ne zbog komšiluka i rodbine, već zbog želje za potomstvom
Korisnikov avatar
By anche
:doh:

opet ova misao izranja iz zabokrecine heteropatrijarhata. :odbij:
Korisnikov avatar
By IriS
:lol: :kiss:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Sanguine
Not.
Ne bih mogao da budem u bracnoj zajednici i da zivim sa osobom s kojom ne bih mogao da imam odnos kao pravi bracni par....
Sve bi se onda svodilo na glumu i laznu slike hepi porodice iako zaista ne bi bilo tako...
Kasnije bi dete patilo gledajuci tatu koji trci za nekim decakom i mamu koja dovodi "prijateljicu" na kafu....
Ne bih mogao da toliko lazem sebe i druge.

:up:
Korisnikov avatar
By leobg
Nisam se ni nadao da ce me iko razimeti, ni 2003 me nisu razumeli, pa su shvatili ko je baba Vojka. Moj problem je sto sam ispred vremena, sto razmisljam unapred. Setice se mnogi mojih reci, kao sto se mnogi secaju da sam bio u pravu i 2003., pa su sada borci za ono za sta sam se ja zalagao tada. No nebitno. Ko je razumeo, shvatice. Ko nije, nek uci, zivot je jedna velika skola.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!