Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

By sportista
Transvestit i prosjak Miodrag Janković (36) i njegov nevenčani „muž“ Agim Duljaj (29) uhapšeni jer su desetogodišnjeg S. B. iz Resnika odveli u svoje ljubavno gnezdo da živi sa njima

BEOGRAD - Prosjaci i homoseksualci Miodrag Janković (36) i njegov nevenčani „muž“ Agim Duljaj (29) uhapšeni su pre tri dana u Beogradu jer su, u žarkoj želji da imaju dete, pre sedam meseci „usvojili“ dečaka S. B. (10) iz Resnika, ekskluzivno saznaje Kurir! Janković i Duljaj tvrde da nisu seksualno zlostavljali dečaka i brane se da su mališana odveli iz porodičnog gnezda jer im je bilo žao što je mališan, pobegavši od oca i maćehe koji su ga maltretirali, završio kod ljudi koji su ga terali da prosi!
Policija ovaj neobičan „bračni par“ tereti za trgovinu decom radi usvojenja, a odbrana koju su njih dvojica izneli pred istražnim organima dostojna je filmskog platna! Janković je otvorio dušu i poverio inspektorima i istražnom sudiji da je transvestit od svoje dvadeset i prve godine, a da se do pre tri godine, kada je upoznao Agima, bavio čak i prostitucijom! Njegov bračni drug je, međutim, ispričao i da je pre Miodraga bio tri puta u normalnom braku:

- Posle ta tri braka bio sam mnogo razočaran u žene. Onda sam upoznao Miodraga - rekao je Agim.
Prvu bračnu noć „mladenci“ su proveli u zapuštenom vagonu na Dunavskom keju na Dorćolu, a zatim su se „skućili“ u Žarkovu, posle čega su se, januara 2006. godine, preselili u montažne barake u Resniku i tu svili novo ljubavno gnezdo. Iako krov nad glavom, kako su ispričali, nisu plaćali, pare za život zarađivali su prodajući na Bajlonijevoj pijaci stvari koje su pronalazili u kontejnerima. Onda je prošlog jula Miodrag upoznao i svog komšiju, desetogodišnjeg S. B., koji je živeo u baraci pored njihove.

- Dečak je živeo kod mojih komšija Zorana i Šenaze koji imaju devetoro dece, pa je i S. B. išao sa njima u prosjačenje. Pitao sam ga da li ima roditelje, a on mi je rekao da nije kod njih jer ga maltretiraju. Grizla me je savest i osećao sam potrebu da mu pomognem. Dao sam mu odeću i hranu i pitao da li bi voleo da bude kod mene. Odmah je prešao kod mene i Agima. Agim i ja smo obilazili kontejnere, a dečak je ostajao kod kuće - ispričao je ovaj transvestit.
Pederi su, tvrde, dečaka gledali kao najrođenijeg, čak ga je Miodrag prošlog leta odveo i kod svojih roditelja u Jabučje kod Lajkovca.

- Roditeljima sam rekao da ćemo Agim i ja da usvojimo dečaka i njima je to bilo drago. Nekoliko dana kasnije otišli smo i kod dečakovog oca Željka, koji živi na Vidikovcu, da bismo i sa njim popričali o usvojenju. Na razgovor smo krenuli Agim, ja i moji drugovi Rade i Greta, koji je takođe transvestit. Dogovarali smo se o detetovoj papirologiji, tražio sam krštenicu, ali Željko je nije imao. Dali su mi samo listu novorođenčeta. Nisu mi tražili novac i nisu imali ništa protiv da dete živi sa mnom i Agimom - rekao je Miodrag.
Mesec dana kasnije, Miodrag i Agim su se sa dečakom preselili u Krnjaču, u kuću Jankovićeve tetke. Srećnom paru i njihovom „usvojenom“ sinu pridružili su se i Miodragovi roditelji. Miodrag tvrdi da su bili srećni i skoro pa prava porodica:

- Agim i ja smo odlazili da radimo po kontejnerima, a dečak je ostajao kod kuće sa mojom majkom, dok je otac radio na održavanju toaleta na Kvantaškoj pijaci. Mali je ponekad samo sa Agimom i sa mnom prodavao robu na Bajlonijevoj pijaci - rekao je Miodrag i objasnio da su on i njegov „muž“ planirali da zamršenu papirologiju potrebnu za zvanično usvojenje završe preko njegovih roditelja.

O tome da Miodragovi roditelji podnesu zahtev za usvojenje, pričali su i sa njima, ali nisu stigli da se za pomoć obrate i zvaničnim institucijama jer je policija bila brža.

DEČAK NIJE SILOVAN

Miodrag i Agim ispričali su inspektorima da su imali samo nameru da pomognu dečaku koji je, osim toga što se napatio u životu, bio i nepismen.
- Nije išao u školu, iako je veoma pametno i inteligentno dete. Takođe, kada se pre 15 dana razboleo, lekari nisu hteli ni da pregledaju jer nema knjižicu, pa smo ga mi sami lečili, kupili smo mu čajeve i „andole“ - ispričali su ovi „supružnici“, tvrdeći da dečaka nikada nisu seksualno zlostavljali.
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kuri ... ili-decaka
Korisnikov avatar
By Marvin
Sportista dete...
Ajde malo da oladiš sa tim linkovima ka đubretu što se novina zove...

Ježe se ljudi i na Forever Youngovo dobošarstvo, a on sa B92 copy/pasta...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ali Kurir! :doh:

:zid:

Postoji tema, sa pripadajucim komentarima :nokti:
Korisnikov avatar
By hefestion
pozdrav svima, a sto se tice informacije, ne treba potpuno verovati s obzirom da je ''kurir'' u pitanju, ali iako je to tacno to ce biti sankcionisano od strane nadleznih organa, tj centar za socijalni rad ce preduzeti odgovarajuce mere i prema mom misnjenju nece dozvoliti usvajanje tog decaka. Ipak smo mi Srbija , a nasi zakoni konzervativni, eh daleko je Svedska...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!