Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Zanimljiv je bio jučerašnji prilog o gay brakovima na Novoj TV u emisiji "Provjereno", ne znam jel neko gledao... :)

tko nije, evo linka ... http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vide ... prava.html

Stjepan i Ivan su u vezi tri godine, a nakon dvije godine hodanja odlučili su se na zajednički život te prije godinu dana kupili stan. Naš zakon o istospolnim parovima, kao i heteroseksualnim, nakon tri godine priznaje iznavbračnu zajednicu. Iako je zakon na snazi četiri godine, nitko još sudskim putem nije dokazivao postojanje trogodišnje veze.

Korisnikov avatar
By Marvin
Baš.
Da gledam Provereno i Istragu?
Ni za živu glavu.
:povez:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Marvin
Baš.
Da gledam Provereno i Istragu?
Ni za živu glavu.
:povez:
:smeh:

e baš mi nedostaje da komentarišem te trash emisije sa nekim iz okoline, pošto Beograđani izgleda nemaju Novu TV.

Marvine, onda sigurno gledaš njihov Dnevnik? :blenta:
Korisnikov avatar
By erkondisn
em su ruzni em su dosadni :barf:
uopce mi nisu simpaticni :drama:
By Ulix
Originally posted by erkondisn
em su ruzni em su dosadni :barf:
uopce mi nisu simpaticni :drama:
Najbitnije je da su svi lepi i nasmejani.
:zid:
Korisnikov avatar
By Stripi
Da, hrvatski pederi su općenito poznati po tome kako sve pedere koji se pojave na televiziji kako bi makar malo pomaknuli stvari sa mrtve točke uglavnom karakteriziraju sa dosadni, ružni, tetke, feminizirani, ogavni...samo ne znam gdje su svi ti naši pederski Brad Pitt-Schwarzeneggeri koji bi nam mogli bolje osvjetlat obraz.
Korisnikov avatar
By erkondisn
alooo... pa nemaju ni 25 godina a prakticki se zene, kupuju stan, zive zajedno il sta vec. ne izgleda to meni nesto perspektivno. kadli tadli netko ce tu morati puknuti. nekima ce ovo zvucati ne znam kako okrutno, al jbg. budimo realni bar malo.

evo recimo Paki i MrJa su mi bili skroz OK na Foxu :yes: , dok su na Novoj, kao i obicno odmah trcali pred rudo i odmah nakon Istrage, za koju znamo kakvu ima publiku, stavili gay par u prvoj polovici 20ih koji su se prakticki 'uzeli'. nekako mislim da gay osoba u HR ima i vecih problema osim ozakonjenja veze, podjelom zajednicke imovine i slicnim stvarima. dakle, o senzibilizaciji drustva ni rijeci gotovo (evo u ovom slucaju kad je rijec o gay paru da li smo culi ista sto govore njihovi susjedi... a znamo da bi prosjecan hrvat za susjeda radje imao ubojicu nego 'pedera')
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Stripi
Da, hrvatski pederi su općenito poznati po tome kako sve pedere koji se pojave na televiziji kako bi makar malo pomaknuli stvari sa mrtve točke uglavnom karakteriziraju sa dosadni, ružni, tetke, feminizirani, ogavni...samo ne znam gdje su svi ti naši pederski Brad Pitt-Schwarzeneggeri koji bi nam mogli bolje osvjetlat obraz.
:zastava:

A i ovi nasi su isto takvi...tako da tesko moze samo za hrvatske pedere da se rezervise.... :nokti:

:pop:
Korisnikov avatar
By bigiboy
pa nemaju ni 25 godina a prakticki se zene,
Stjepan ove godine navršava 29 godina, a Ivan 25 :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Stripi
dosadni, ružni, tetke, feminizirani, ogavni...samo ne znam gdje su svi ti naši pederski Brad Pitt-Schwarzeneggeri koji bi nam mogli bolje osvjetlat obraz.
Nekada davno postojao je jedan sumadijski Brad Pitt. :srbin: Samo ne znam gde je sad. Pitaj Najsgaja i Ctytusa. :P
Korisnikov avatar
By Galateja
Apsolutno podržavam Stjepana i Ivana. Cenim hrabre ljude koji se bore konkretno za svoje ciljeve, a ne u Mortal Kombat verziji. Kao, virtuelno smo Konani, a na ulici manji od nokta na psećoj šapi. Da se razumemo, poštujem ja tuđ strah, ali mi idu na ganglije 'revolucionari' koji su u stanju da emituju sopstvenu frustraciju tako što će iskoristiti blaženstvo http-a i vređati druge i kritikovati ono za šta sami nemaju petlje.

Pustite momke da žive svoj život i pokažite bar malo respekta za javni aut.
Korisnikov avatar
By EnRage
Bezvezni su, dosadni, peku odurnu mesnu strucu s kiselom paprikom, a onaj jedan je nekako pristav :lol:

Nemam nista protiv, nek se pokazuju koliko hoce, na to ih nitko nije tjerao.
Korisnikov avatar
By Stripi
alooo... pa nemaju ni 25 godina a prakticki se zene, kupuju stan, zive zajedno il sta vec. ne izgleda to meni nesto perspektivno. kadli tadli netko ce tu morati puknuti. nekima ce ovo zvucati ne znam kako okrutno, al jbg. budimo realni bar malo.
Pa sad, Stjepan ima 28 godina, dečko 24. Stan su već kupili a o stanju njihove veze i kako će ona završiti ne bih govorio jer ne znam. A i ne vidim zašto bih ja to trebao osuditi na propast kad se dečki trude? Šta to znači, da neko ko ima 25 godina, kupio je stan, živi zajedno sa svojim partnerom nikako ne može uspjeti? I koliko je to godina koliko čovjek mora imati da bi mu veza uspjela?
evo recimo Paki i MrJa su mi bili skroz OK na Foxu :yes: , dok su na Novoj, kao i obicno odmah trcali pred rudo i odmah nakon Istrage, za koju znamo kakvu ima publiku, stavili gay par u prvoj polovici 20ih koji su se prakticki 'uzeli'. nekako mislim da gay osoba u HR ima i vecih problema osim ozakonjenja veze, podjelom zajednicke imovine i slicnim stvarima. dakle, o senzibilizaciji drustva ni rijeci gotovo (evo u ovom slucaju kad je rijec o gay paru da li smo culi ista sto govore njihovi susjedi... a znamo da bi prosjecan hrvat za susjeda radje imao ubojicu nego 'pedera')
Dobro, a koji su to još problemi gay osoba kojima bi neka udruga mogla pomoći? Ovo, o čemu je govorio Stjepan je također jedno od prava za koji se treba ako ne boriti a ono o njima stalno govoriti. Stjepan ne može nekome pribaviti muda da se outa drugima i da se sam pokrene.
Korisnikov avatar
By EnRage
Ma kakav brak, to vise ni str8-eri ne rade ko prije, ne isplati se to danas, a svi šaraju okolo :lol:
By XanaX
zaista ne znam zašto toliko crnih prognoza (koje u biti nemaju niti veze s temom - hoće li njihova veza uspjeti ili ne...). mislim da je puno važnije da se, eto, pojave kao normal guys, koji imaju normal life i sl. Altair je osim toga već o problemima lgbtiq zajednice govorio, ovo i nije emisija posvećena tome...

ok. i mene štruca malo ubila u pojam, ali radi se o nekom el-a specijalitetu i tako valjda izgleda početna faza pripreme... i da, više, ne samo njih dvojica na kraju je jelo toliku hrpu flajširanog mesa (yuck!)
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by XanaX
zaista ne znam zašto toliko crnih prognoza (koje u biti nemaju niti veze s temom - hoće li njihova veza uspjeti ili ne...). mislim da je puno važnije da se, eto, pojave kao normal guys, koji imaju normal life i sl. Altair je osim toga već o problemima lgbtiq zajednice govorio, ovo i nije emisija posvećena tome...
Upravo tako.
Korisnikov avatar
By jukie
Offtopic (ako je to offtopic?):
Originally posted by EnRage
peku odurnu mesnu strucu s kiselom paprikom,
Zamisli sad njih dvojica usvoje dete i teraju ga da jede mesnu štrucu sa kiselom paprikom (kako je nekome uopšte palo na pamet da napravi tako nešto?)... mali ide okolo i povraća... socijalna služba oduzima dete... novine objavljuju članak "gejevi loši roditelji"...
Originally posted by XanaX
ok. i mene štruca malo ubila u pojam, ali radi se o nekom el-a specijalitetu i tako valjda izgleda početna faza pripreme... i da, više, ne samo njih dvojica na kraju je jelo toliku hrpu flajširanog mesa (yuck!)
Bogami ja to u usta ne bih stavljao... čisto mleveno meso bez naseckanog crnog luka? Previše je to queer za moj ukus...

Ontopic:
zaboravio sam koji sam ontopic hteo da dam

a da, razmišljanje ovog trećeg čoveka mi se prilično dopada

offtopic 2:
meni su svi oni nasumični prolaznici izgledali pomalo gay (možda su ih zato i zaustavili i pitali?)
By pRiCe
Vrlo zanimljiv klip iz više razloga.Prvi razlog jeste u činjenici da momci pokušavaju stvari pomeriti napred,da momci imaju jedan normalan život,posao i sve ostalo što dolikuje čoveku.Koliko sam shvatio ti momci su intelektualci,iz njih izbija jedna sređenost i smirenost.Ne mogu reći da je moj život toliko smiren ali da je to neki modus kome se teži to definitivno...uvek sam se pitao kada će neko iole normalan i civilizovan početi da predstavlja gay populaciju u Srbiji (Hrvatskoj)...da skratim priču,nebih imao ništa da se družim sa tim parom!
Korisnikov avatar
By beodecko
ne mogu da shvatim ovolike nagativne komentare...

ti momci su osetili potrebu da doprinesu na svoj nacin i mislim da su to sjajno uradili - sto se mene tice, mnogo je bolje kada jedan normalan par, sa normalnim zivotnim navikama izadje u javnost i o tome progorovi, nego gomila raspomamljenih tetki na gay paradi...

i stvarno mi je vec muka od tog komentarisanja "nece im uspeti", "premladi su", "zajednicki zivot je prevazidjen", "danas svi saraju"... aman, sta je onda cilj prosecnog pojedinjca? da se sto vise krese i seta sa djoke na djoku do 45-e, onda ode i izleci one bolesti koje moze da izleci, a sa ostatkom ostari sam i neshvacen, pricajuci mladim narastajima tetki o svojoj burnoj i avanturistickoj mladosti? gluposti... mislim da i u gay svetu treba ceniti neke vrednosti. zajebi me te price kako je gay ljudima samo sex bitan. sex je bitan, ali ne "samo" on, a nenormalnih i devijantnih ljudi sa pomerenim sistemom rezonovanja ima na obe strane terena...

toliko.
By pRiCe
E ti reče ono što sam ja pokušao ali sa manje uspeha!

Pozdrav za istomišljenika
Korisnikov avatar
By m..
Meni su bas simpa ova dva.
By Çâðê_DUP
ovaj klip je sasvim ok,
a sad pitanjce da li ja mogu da uvedem u istopolnu zajednicu osobu koja nije iz hrvatske,tj iz srbije, jer kod nas ne postoje takvi zakoni odobravanja,a kod njih da...
Korisnikov avatar
By Srklet
nisam gledao ovaj konkretni prilog, ali u svakom slucaju podrzavam iskorake te vrste... a stjepan i ivan su savrsen primjer da su pederi jednako dosadni kao i strejteri :D

p.s.
ja se nisam nikada u zivotu tako smijao nego kad sam s frendom na tripu uzeo citati vecernji list u kojem su bili stjepan i njegova zena... citali smo taj clanak i kidali se od smijeha na svaku jebenu recenicu... :lol:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by beodecko
gomila raspomamljenih tetki na gay paradi...
:)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Simpatichni su skroz.. :)

Ali, meni je upalo u oko to da svi ovi ljudi koji su anketirani, a koji su protiv gej zajednica NEMAJU KOMENTAR ili su neutralni, nema reakcije kao sto bi kod nas bila: JEBACEMO IM MAMU BOLESNU, ISTI SU KAO PEDOFILI I SILOVATELJI i to sve zbog antidiskriminacionog zakona koji se ocigledno u Hrvatskoj primenjuje jako dobro.. :zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!