Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

...nakon autovanja:

1.Kako si to mogao da mi uradiš? Ja se žrtvujem celog života zbog tebe, a ti meni tako vraćaš!

2.Zakuni se u moj život da više NIKADA to nećeš uraditi! (budeš zaljubljen u momka)

....da čujem vaša iskustva (ili vaših prijatelja)
Korisnikov avatar
By Andre87
Neke reakcije moje majke (na moju zelju za promenom pola i da jednog dana postanem otac)
1.Izdajice zenskog roda.
2.Da,neces da rizikujes svoj zivot...hoces da ti druga zena rodi dete.
Ima ih dosta...trenutno mi zabagovao mozak
Korisnikov avatar
By blenta
imam ja jedan komentar u drugom smeru

uvod mali:
moj srednji brat-vrlo sumnjiv
previshe homofobichan
mali zli neonacist
slusha lajbah i slicne naci bendove ali mu je omiljena grupa pet shop boys

i neshto se pokache on i keva vezano za prichu da on misli da treba sve pedere pobesiti itd.
i izlete covek besan napolje a keva tje onako sebi u bradu :

"E ko ga jebe neka sam sve skonta netju nishta da mu kazhem vishe "

:lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
LOOOOOOOOOOOOOL
koja carica
Korisnikov avatar
By blenta
malo nekad pretera na drugu stranu ali ok
valjda je posle svih onih uobicajenih homofobicnih osvezenje

:shrug:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
po meni se tu ubrajaju svi oni tripovi gde su roditelji zamislili čitav tvoj život do detalja: koju školu ćeš upisati, kad ćeš i šta diplomirati, gde ćeš i šta raditi, gde ćeš živeti kad ćeš se ženiti, kakvu ćeš ženu imati, koliko dece itd.

to me je žešće smorilo u procesu mog outovanja, jer su mi to ubedljivo najgluplji argumenti koje mogu potegnuti u pokušaju da me "odgovore" od pederskog života. srećom, i oni su to brzo shvatili.
By White flower
Meni je moja majka, jednom prilikom kada je nesto posumnjala, rekla da "necu da pronadjem toplu vodu"... Iskreno, nije me briga sta oni pricaju... Ima 50 god i razume se u to kao moj najdrug(gay) u fudbal... Jednostavno, za vreme Tita svi su bili jednaki i jednako zatucani!
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by mladunac
slusha lajbah i slicne naci bendove ...

laibach naci bend??? wow
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Cek da vidim...
Aha, znam...
Ti si mene lagao, kako ja sada da ti verujem? A odmah zatim ides ti meni lepo kod psihijatra...
Korisnikov avatar
By KiWi
Pošto se nisam autovao i nemam nameru još uvek, mogu sam da kažem šta su mi sve rekli kada su počeli da sumnjaju kada su primetili da se ne okrećem baš za svakom ribom...

01:
Majka: Samo da mi ne postaneš sektaš, narkoman ili peder! To ne bih izdržala!
Ja: A što peder?
Majka: Oni su ko pijavice! Uništavaju sve oko sebe, misle samo na sebe i rade sve nemoralno.
Ja: A ti znaš nekog pedera??
Majka (posle kraće pauze): Ovaj razgovor je završen. Ja sam ti majka, i moraš slušati moje predloge (a to predloge je rekla kao da kaže ''naređenja'').

02:
Majka (priča telefonom sa koleginicom): Ljilja misli da je njen sin peder. Zamisli kako je to tužno, ima samo to jedno dete i ono je škart. Pa ona ni unuke neće moći da ima, ni snaju, ni prijatelje (snajine roditelje), ni ... ma za nju je već sad život gotov!

Inače, moja keva je za mog strica Majka Mara ... on samnom nije pričao 2 godine kada sam u petom osnovne rekao da neću da idem da ubijam fazane sa njim i da ne volim puške.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Mr.Ja
Cek da vidim...
Aha, znam...
Ti si mene lagao, kako ja sada da ti verujem?
Svasta...lagao o cemu? Sta? Da te nija pitala/pitao da si gay jos pre outovanja a ti rekao da nisi?
A odmah zatim ides ti meni lepo kod psihijatra...
Hardcore izjava...to potezanje za psihijatrijom i elektrosokovima je jako iritirajuce...:cyborg:
Korisnikov avatar
By Paki
"Samo tako nastavi i samo ti budi srećan, a svi mi oko tebe ćemo biti nesrećni..."
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nije me pitala za tako nesto, nego je bilo ono govorio si mi da ides sa drustvom ili kod devojke a bio si sa tipom.
A na moj odgovor samo sam izostavio ili slagao za pol a uvek sam bio tamo gde sam ti rekao da jesam, odgovorila je sa to je i dalje laz...
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Kiwi

Majka (priča telefonom sa koleginicom): Ljilja misli da je njen sin peder. Zamisli kako je to tužno, ima samo to jedno dete i ono je škart.
Ovo je zaista strašno.

To su ta užasna "opšta mesta" koja nas stavljaju na ivicu društva . Dakle ljudi ne mogu o svemu imati mišljenje pa ni naši roditelji već moraju ponavljati društvene mantre. "Zna se šta znači biti peder". "Sve je jasno".

Već po tome se vidi kolikom smo društvenom nasilju izloženi jer nisu naši roditelji ti koji nas mrze već smo isključeni iz svake normalne društvene percepcije do te mere da je roditeljima strašno ako imaju sina pedera ili ćerku lezbejku. Oni su naprosto zatrovani ogromnom količinom straha i mržnje koje zajednica upućuje seksualno drugačijim.
Korisnikov avatar
By V25
1.)"Upropastio si mi život"
2.)"Gde ćeš gori karakter od tvog?"
3.)"Peder? Pa to je tako jadno... Hoćeš celog života da ti se smeju"
4.)"Nikada nećeš dobiti posao. To ti je kao sida. Svi će bežati od tebe. Znaš onu xxx koja radi na xxx fakultetu. E pa, ona ima sidu. To ne znaju svi. Iako je ona stručnjak u svojoj profesiji, ljudi zaziru od nje. Nagovaraju jedni druge da ne komuniciraju sa njom"

5.)"A i te tvoje drugarice... Danas su tu zato što si im drag i nisu provele previše godina uz tebe. Kasnije, kada se udaju i kada budu imale decu, neće te se više ni setiti. Verovatno ti ni blizu dece neće dati da priđeš."

6.)"Kako si ti jedno sebično biće. Zašto sam te rađala i odgajala ako nećeš imati decu? Koja je tvoja svrha?"

7.)"Zar misliš da te ijedan dečko voli? To je sve strast. Čista strast. Nema tu ljubavi. Svi će oni biti sa tobom dok im se ne nađe neko mlađi i neko ko im neće oduzimati puno vremena i energije. A ti znaš da si posesivan i stalno voliš da izdvojiš po jednu osobu na koju se okomiš. Živećeš sam, bez ljubavi, izopšten i ko zna šta će te još spopasti u životu"

8.)"Tvoj život je već sada osuđen na propast. Nema od tebe ništa"

9.)"Bolje bi ti bilo da se kastriraš"(e tada sam se smejao)

10.)"Zašto misliš da će neki peder da te voli? Pa taj će te vući od kreveta do kola i sve tako dok mu ne dosadiš. Nikada ti neće biti prijatelj. Nećeš nigde smeti sa njim, ima da te se stidi u društvu. A da ne pominjem da ćeš za sve ostale biti nepostojeća osoba i da će te na ulici mimoilaziti i da ti se neće čak ni javiti"

Da, sve je to moja majka rekla osim 4 i 5 što je rekao moj tata.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Paki
"Samo tako nastavi i samo ti budi srećan, a svi mi oko tebe ćemo biti nesrećni..."
Uh. Od tavog sam materijala da bi ovo mene najvise pogodilo.
Pola procitane teme, i za sada pobednik u konkurenciji svih tih izjava.

:pirat:
Korisnikov avatar
By Mars
Ima li medju vama roditelja koji to ne shvataju kao naš izbor, već kao manje-više svršen čin, tako kako je, bez mogućnosti ikakve promene?

Ovi njihovi komentari gore mi liče na ono zašto piješ/zašto se drogiraš/zašto se kockaš-to nije dobro, PRESTANI.
(znam da nije ni ovo poenta, samo ce vaš odgovor da mi odredi sledeće pitanje)

Korisnikov avatar
By spliff
moji roditelji (hvala bogu) nisu bili nimalo homofobichni
Korisnikov avatar
By Paki
@ Beograđanin18 ....... Ovaaaajj... :nerd: ... čini mi se da su tvoji i moji roditelji u nekom srodstvu ..... ili su makar odrastali zajedno ... :neznam: ....... U sv. slučaju, drago mi je što smo braća! :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
(moj)tata posto nije nista rekao nakon par minuta ga ja pitam da li zeli nesto da kaze ... "ne mogu reci da mi je drago ali necu te izbaciti iz kuce" (pri cemu ja ne zivim sa njim od 19te sto je tad bilo valjda nekih 10 godina)

inace sve te neke optuzbe za unistavanje planova, zivota i sl, mada kad sam sela sa mamom i rekla joj da meni treba njena podrska a ne optuzbe smirila se i stvarno promenila stav
By arjtisa
Nisam se autovao ali evo nekih misli roditelja, prijatelja, kolega.......
1. Nije ni cudo sto je .......... poludela kad je njen sin odlucio da bude peder
2. Jos najgore sto su za njih izmislili da su bili pederi,sta mislite kako je bilo njihovim roditeljima? (na temu ubistva 2 vojnika na topcideru koja vojska i dalje ignorise)
3. Pitam se samo zasto ti pederu zele da usvajaju samo male decake?
4. On je moralan jer nije peder! (u piramidi su se tad raspravljali oko gay prava)
Korisnikov avatar
By Deksi
1. Samo nemoj da budes peder i osramotis obraz svoje porodice....
2. Ja sam ti dao zivot i ja mogu da ti ga uzmem
3. Sve mozes da budes samo narkoman i peder nemoj molim te......

ima jos stvari samo da se setim.....
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Evo za mog druga kada je rekao kevi da je gay,a ona mislila da sam mu ja devojka.

1)Sta???Peder?!!!?A sta je sa onom slatkom devojcicom,zar se niste zabavljali?!?!? (Negiranje stvarnosti,nakon koje joj on objasnjava kako mu ja nisam devojka i kako ima decka vec 6 meseci kog voli)

2)Volis ga?!?Sta ti znas o ljubavi,tek si se rodio,a ti mi vec pricas o nekoj ljubavi tu,i to jos sa muskarcem,koji je taj?Neki perverznjak,jel' da?On ce moje dete...
(Tu je sprecio nuklearnu katastrofu jer je posegnula za telefonom da zove caleta,ali na svu srecu....teklo je ovako)

3)Jel znas ti koje sve bolestine vladaju?!!?Zdravog i pravog sam te rodila,dusu sam ti dala i ja i tvoj otac,a ti si postao izopaceni pubertetlija!!!
(cini mi se da mu je u ovom delu razgovora oslabio sluh:)

4)To ne ide tako,vodim te sutra kod lekara,znam jednog poverljivog bla bla bla..
Ako mislis da tvoj otac i ja pozivimo jos malo ima da me saslusas.
(nisam znala da je homofobija smrtonosna..a vi??)

5)Tog decka vise neces vidjati,skolu ces da promenis i od sutra ima da razgovaramo,...nece moj sin da bude peder,i to tvoje drustvo,kakvu to muziku slusate..znala sam...Gospode Boze ima li te?...
(Kakvi radikalni potezi i kakav nastup)

Itd.itd....

znaci,zaista genijalno...
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Mars
Ima li medju vama roditelja koji to ne shvataju kao naš izbor, već kao manje-više svršen čin, tako kako je, bez mogućnosti ikakve promene?

Moja mama je isprva burno reagovala (bura na verbalnoj osnovi u vidu čuđenja i sl.), ali sad je manje-više ok sa tim. Prihvata to da imam devojku i baš mi je pre neki dan rekla da kad je već tako, bolje da sam bila iskrena i rekla joj. Tata mi je nekoliko meseci pre smrti rekao da ako su već devojke moj izbor da izaberem neku koja će biti dobra za mene.

Outovala sam im se 2003.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Galateja
Tata mi je nekoliko meseci pre smrti rekao da ako su već devojke moj izbor da izaberem neku koja će biti dobra za mene.
Диван ти је тата :(
Korisnikov avatar
By blenta
danas sam se nehotice autovao tetki
colonia boy je za sve kriv
odlichno je podnela :D
Korisnikov avatar
By Mars
Мислим да сам ја и својој тетки оут.
Када сам био заљубљен у Кијану Ривса (из времена филма Спеед), показивао сам јој слике из новина и постере, а она је рекла: "Па и није нека фаца". У фазону - могу ја и боље да нађем :lol:

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Galateja
Tata mi je nekoliko meseci pre smrti rekao da ako su već devojke moj izbor da izaberem neku koja će biti dobra za mene.
Ne mozes ni da zamislis koliko me je ova recenica dirnula. :rida:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Mystica_lady

2)Volis ga?!?Sta ti znas o ljubavi,tek si se rodio,a ti mi vec pricas o nekoj ljubavi tu,i to jos sa muskarcem,koji je taj?Neki perverznjak,jel' da?On ce moje dete...
Savrseno!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!